När ska Stefan Löfven ställas till svars?

MEDIA. Ni vet hur det är. När en Sverigedemokrat säger flaska på fel sätt så ska partiledaren Jimmie Åkesson ställas till svars och svara på frågor. 

Hos mysfarbror Skavlan får partiledare då och då ställaupp, det pratas barn och trevligheter, men när Jimmie Åkesson är på besök förvandlas Skavlan till skjutjärnsjournalist och Jimmie får svara på frågor om vad någon SD-medlem gjorde för tio år sedan.

Nu avslöjas att socialdemokrater och SSU:are hyllar en islamsk diktator, hånar bögar, hotar judar och andra och uppträder som svin gång på gång.

-Pettersson undrar var är journalisterna? Varför får Stefan Löfven inte ta ansvar för sina partikamraters idioti? Är det principen att alla är värda lika mycket, men svin är värda mer än andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “När ska Stefan Löfven ställas till svars?

 1. Sådana ledare hade Sovjet för länge sedan, har nu vi fått dom i Sverige.
  Soros skyndar på folkutbytet.
  För helvete fly till Polen, Ungern alt. Italien, Österrike.

 2. Vad annat att förvänta sig av en extremt vänstervriden Skavlan i SVT ?
  Den illröda partiboken gäller naturligtvis även för denna norska journalist.

 3. Skavlan är ett regimvänligt skräpprogram, bortkastad tid att se på utom möjligen i studiesyfte. Saknar TV, men råkade sappa in det en gång och det var bara skit och förljuget!

 4. Man får hoppas att den mannen ställs till svars för all mobbing kränkningar utfrysningar han har ansvaret för.

 5. Jo, jag glömde saga att om jag får välja mellan genusvetenskap och kristallhealing, tar jag kristallhealing.

 6. En relevant fråga som förmodligen blir obesvarad? Frågan är förmodligen ställd av någon med fel värdegrund och därför besvaras den inte eftersom vi inom nomenklaturan icke talar med sådana obehagliga FIGURER!

 7. Drevet mot SD är samordnat och organiserat av en större del av regimmedia inget är för litet eller gammalt för att ältas omigen och omigen.
  SSU och S samarbete med Islamisterna och andra odemokratiska krafter vill man helst tiga ihjäl och få stopp på så fort som möjligt. Islamistern är snart Socialdemokraternas största väljarebas.

Kommentera