Kosovoalban utvisad nio gånger, kunde ändå mörda i Sverige


BROTTSLIGHET. Förra sommaren blev Dzemilje, 37, brutalt knivmördad i sitt hem i Västervik av sin make som dagen efter tog sitt eget liv. På ett dygn blev fem barn föräldralösa. Mordet och självmordet satte punkt för en gemensam livshistoria som började i Kosovo.

När kriget i Kosovo härjade 1999 flydde det unga föräldraparet Seburan Ramizi och Dzemilj med sonen Erdif som Dzemilj fött när hon var 15. Kort efter flykten föddes även dottern Avisha.

Resan gick genom Tyskland, Belgien, Norge, Danmark och Sverige – och sedan utvisning tillbaka till Tyskland där pappan dömdes till ett fängelsestraff.

Seburan, pappan, blev inte avskräckt av lite fängelse, han fortsatte den kriminella banan.

Läs vidare på Expressen…

-Pettersson säger att Expressens artikel är ännu en av alla som är avsedda att väcka sympati för invandrare och flyktingar, propaganda om ni vill. Naturligtvis är det ett hemskt öde för familjen som barnen inte ska lastas för, men det finns många frågor också.

 • 1999 drog familjen från Kosovo
 • Pappan utvisades ur Sverige redan 2001 efter att ha dömts för grov stöld. Han återvände dock och begick nya brott. Så småningom blev han utvisad på livstid.
 • Under årens lopp skickade svensk polis handgripligen hem honom till forna Jugoslavien nio (9) gånger.
 • När han var borta från Sverige dömdes han till två år i tyskt fängelse.
 • Seburan, pappan, kom dock tillbaka trots utvisningsdomen på livstid, han började misshandla och kontrollera mamman, dök upp på hennes arbete för att kontrollera henne.
 • Pappan dömdes till fängelse ett år och tio månader samt utvisning igen.
 • Hovrätten sänkte straffet till fem månader.
 • Tre veckor innan mordet släpptes pappan och utvisades återigen till forna Jugoslavien.
 • Omgående återvände han till Sverige. Där han efter en tid mördade sin fru…

Vilket ansvar har svenska myndigheter, vad lockade familjen hit, klimatet, språket eller bidragen?

Pappan var troligen kriminell redan i Kosovo och fortsatte sedan sin kriminella bana här. Låga straff och flathet kan vara en anledning.

Han slapp ta ansvar för barnen, det gör Sveriges skattebetalare. För en kriminell är det guld att veta att fru och barn, har mat sjukvård och skola när han sitter inne.

Sveriges politiker och journalister borde förklara hur mycket en individ som Seburan Ramizi kostat de svenska skattebetalarna under de nästan 20 år han härjat i vårt land…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 


10 responses to “Kosovoalban utvisad nio gånger, kunde ändå mörda i Sverige

 • S Eriksson

  Ja Sveriges politiker och journalister borde berätta, men det är nog inte så troligt, för det ligger nog inte i linje med deras politik och riskerar att få negativa effekter på deras eventuella popularitet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Utvisad bara 9 gånger ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilket ”KLIPP” i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Värdegrunden, värdegrunden” skallar Sossarna i kör, stort grattis till denne pensionsräddare. Alla har ett värde utom SD tydligen.

  Gilla

 • Torleif

  Snyfthistorier biter inte längre. Skicka hem dem.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Vilket ansvar har svenska myndigheter och hur mycket pengar har denne mannen kostat skattebetalarna, undrar Pettersson.
  Vi vill nog inte veta hur mycket det har kostat. Pettersson har ju tidigare redovisat vad en fängelseplats kostar., runt 5-6000 kr /dygnet.
  Och sen alla dessa utvisningsresor, domstolsförhandlingar, advokatkostnader, transportkostnader mm mm.

  När det gäller vad myndigheterna har gjort, så tycker nog jag att de har gjort precis det som de ska. Polisen har gripit karln en massa gånger och han har sen förpassats härifrån. Att mannen sen bestämmer sig för att återvända gång på gång är ju faktiskt inte myndigheternas fel. Felet är de öppna gränserna och det är politiska beslut bakom det. Kan inte myndigheterna göra något åt.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Av okänd anledning så lockade Absurdistan mer. Vi borde vara stolta, lika stolta som den exotisk-kåta rödskrikan från (C).

  Gilla

 • Argus

  Inga kosovoalbaner på våra gator?

  Gilla

 • Danne

  Frågan är varför inte serberna fick behålla landet. De vet hur de ska behandla riff-raff!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: