Rundtur på SVT…


MEDIA. Strålande verklighetsbeskrivning av Steget efter. -Pettersson vill dock meddela att utanför bild står Anders Lindberg, Henrik Arnstad, Johan Rockström och Jerzy Sarnecki med flera och att SVT drar inte lite extrakulor på att hyra ut dem till TV4…


4 responses to “Rundtur på SVT…

 • Hans Nilsson

  Jag är tacksam för att man kan se på Dansk televisiton som omväxling till SVTPK.

  Gilla

 • Nya tankar

  Ja, klart att Greider tillhör PK-etablissemangets rekvisita. De är de mest extrema som lyfts in av vänstern och få vara i mitt i allt. SÅDANT ÄR SVERIGE AV IDAG!!!

  Gilla

 • Punto

  När jag i fredags morse satt på cykeln i gymmet så såg jag ånyo Göran Greider på TV framför oss. Tack och lov så var det inget ljud. Jag vet inte vad han var expert på just då. Men man hinner ju tänka några minuter. Jag tänkte: Hur länge har han varit ”expert” på allt? Varför? Vi vet ju alla vad han tycker om allt och lyssnar inte längre – har SVT ingen annan? Har han någon hållhake och behöver pengar? Stackars SVT, det kan inte vara trevligt att jobba där.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Härlig bild av ”Steget efter”.

  Ett gott skratt på ”röda” lördagen, är aldrig fel.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: