Stäng

Muhammedanska sexslavar och pedofili

Det har blivit vanligt att de mer mordiska muhammedanerna, i gruppen ISIS,som fortfarande lever, har börjat inse att det vart inget kalifat denna gång, och allahn har inte bevärdigat dem med en enkel resa till paradiset och de 72 sexdockorna, så de har börjat fundera på återresa till där de kom ifrån!

Med Isis mer och mer krympande ”kalifat” i Syrien, så är det fler o fler muslimer som blivit svaga i tron. som söker pengar för att fly från jihadi-gruppen och ta sig tillbaks till var de kom ifrån.

Man utnyttjar då desperata Yazidis  som man kidnappat flickor från, som man utnyttjat som sexslavar. genom att sälja tillbaka sina slavar för att skaffa pengar för att ta sig hem.

Yazidi-aktivister uppskattar att miljontals dollar har betalats till mordlystna muslimser för att säkra frisläppandet av deras sexslavar.

Muhammedanerna begär vanligtvis inte mindre än $ 10 000, om det finns barn som är involverade begär de ofta 30 000 dollar för hela ”paket”.

En del handel internt med flickstackarna förekommer också att Isis-muhammedaner  också köpte tjejer från andra muslimer och sålde dem tillbaka till familjerna för att tjäna pengar.

”Det handlar med slavar. Vi vet att mycket pengar kommer till Isis men det finns inget annat sätt för oss att befria våra släktingar.  Ingen hjälper Yazidi-folket, ingen letar efter de saknade människorna. Vad skulle du göra om det var din dotter eller mamma? ”

Totalt slaktades nästan 10 000 av den etniska och religiösa minoriteten under några dagar i början av augusti 2014, när de mordiska muslimerna i gruppen Isis ockuperade deras områden.

Yazidis var föremål för den mest brutala behandlingen av muslimerna  som betraktar dem som ”djävulsdyrkare” för sin tro på en påfågelformad ängel. Tusentals dödades, brändes levande och halshuggedes.

Kvinnor och flickor så unga som 12 togs som sexslavar.

Trots det faktum att muhammedanska gruppe Isis i stor utsträckning besegras i Irak och dess inflytande avtar i Syrien, uppskattas det att minst 3 000 Yazidi-kvinnor och barn som fortfarande är i deras fångenskap.

En 25-åring kvinna som ”köpts tillbaka” berättar om de ofattbara fasor som hon har varit med om, ”Jag såldes nio gånger”.

Den svåraste delen var ständigt överlämnad från en muslim till en annan, utan att veta hur nästa muhammedan skulle vara.

”Totalt såldes jag nio gånger,” säger hon, den plana brutaliteten i hennes ord som tvingar varje huvud i rummet att böja. ”Den yngsta tjejen som såldes var bara 12 år gammal.”

”Det finns inget att gå hem för. Huset är förstört, det finns massgravar runt vår gård.

En annan tjej Nadia, som såldes som en sexslav till en medelålders muslims,  2014 när hon bara var 12 år.  Nadia, nu 16 år,berättar:

”När de sålde mig för första gången försökte jag begå självmord. Jag var bara 12 år och de våldtog mig, säger hon.

FjärranÖsternRedaktören undrar: Hur mycket av Svenska skattebetalares pengar kommer utrikes blondinen att skicka till Palestina när hon blir informerad om dessa gräsligheter, utförda av ett gäng som gärna kallar sig de ”fredliga och humana”?

 

6 reaktioner på “Muhammedanska sexslavar och pedofili

 1. Även här är det naturligtvis synd om förövarna 😡 ….. och de kvinnor och barn som blivit torterade, våldtagna och lemlästade är det inget prat om i den SJUKA FEMINISTISKA SKARAN av ryggradslösa ynkryggar, som visslar och tittar upp i det blå med en ständig sol, och gör allt för att smutskasta de parti som gör allt för att försöka få till ett egerande med FÖRSTÅND !

  FY FAN !!!

  Vill ni ha sånt styre i Sverige ? ….
  eller vill ni ha :
  ANSVAR
  RÄTTVISA
  HARMONI
  TRYGGHET
  och FÖRSTÅND

  💛 till alla utsatta….kan inte nog förstå hur ni lider 😢

 2. Snart i en familj nära dig!

  Kanske inte det som svensken hade tänkt att lägga sina pensionspengar på!

 3. Orgier och tvång har människor till djävulens ära, inte Guds. Tänk bara på Blåkulla och Hårga. Detta bevisar bara var islam står. Vilken herre man tillber. Därför är allah, inte heller Gud. allah är en ond kraft. Ja, DEN ONDA KRAFTEN, vi här i väst kallar satan eller djävulen. Det var inte för inte Salman Rushdie, benämnde sin bok om islam: ”Satansverserna”. DET SÄGER ALLT, tycker jag!

 4. Det är bara myter enligt Anders Lindberg.
  Han sitter i sitt elfenbenstorn och dömer ut alla dessa flickors fasa varandes lögner och rasism.

  Vi kanske ska skramla till en enkelbiljett åt honom så han får frottera sig med sina jämlikar. Slavhandlare, mördare, våldtäkstmän, pedofiler och folkmördare, men han skulle säkert bli profet hos dem eftersom han har samma inställning till sanningen. Samma med sjuklöverns politiker, enkelbiljett och förbud för återresa.

 5. Märkligt nog finns ISIS bara kvar i Syrien nära det område som ockuperas olagligt av amerikanska armen. Därför att USA hotar att bomba Syriska armen om de befriar de områdena också.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: