Stäng

Varför kallas stenkastarna flyktingar?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Amerikanska soldater kan komma att öppna eld mot migranter om de blir utsatta för stenkastning, meddelade USA:s president Donald Trump vid en pressträff på torsdagen.

– Om de kastar sten, som de har gjort i Mexiko, har jag sagt att vi ska betrakta det som skjutvapen, sa Trump enligt Politico, och syftade på rapporter om att migranter har kastat sten mot gränsvakter i Mexiko.

– Det här är ett av de tuffaste talen om invandring och invandrare som Donald Trump har hållit som president, konstaterar Sveriges Radios New York-korrespondent Fernando Arias. – Han kallade den här gruppen människor som är på väg till fots genom Mexiko mot USA för ”en invasion”. Han sade även att det finns många ”starka och tuffa män” i den gruppen och målade ut den som farlig på flera sätt. De kommer inte att släppas in i USA och att man bygger nu upp stora tältstäder där de här personerna ska förvaras.

-Pettersson undrar Sveriges Radio menar? Innehåller inte gruppen ”starka och tuffa män”? Är det inte en invasion?

Titta på Sveriges Radios bild på länken ovan och filmen nedan och fråga er om Trump eller media har rätt?

Jag skulle vilja kalla de flesta av dem kriminella terrorister och önskade att Sveriges politiker talade samma klarspråk – de som kastar sten ska betraktas som beväpnade…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 reaktioner på “Varför kallas stenkastarna flyktingar?

 1. Donald Trump, är en föregångare! En pionjär! En riktig hjälte!!! Hade ungarna i Andreas Norléns lekhage, en tiondel av hans vett och klarsyn, hade vi haft det mycket bra i vårt land, och en regering på dag 1 efter valdagen.

  1. Men det är alldeles självklart att stenkastarna är flyktingar!!!

   De flyr ju undan rättmätiga straff i sina hemländer, för sin kriminella läggning. Som så många flyktingar gör. Det är därför de flesta flyr. Som förtryckare gör när en regim faller.

   Men det är ju klart: Det var väl synd att vi inte tog emot alla nazister som flydde undan repressalier, i slutet av andra världskriget. Det skulle ju den flyktingkramande vänstern ha älskat! Eller…

 2. Problemen för USA är en bagatell jämfört med Europas och i synnerhet Sveriges.
  USA slipper i alla fall de problem som islamisterna skapar och antalet är betydligt mindre.

  1. Livslång försörjning i USA? tillåt mig att skratta, De ska till USA och inte till Sverige eller resten av Europa (inte än)

 3. Vilka länder i världen är det som det klagas på och som får skulden för allt.
  Jo Ryssland och Amerika, de länder som går före med att stoppa islamisterna och deras människoutrotning.
  Heja TRUMP och PUTIN. Tänk om 7-klövern hade haft en miljondel så mycket förstånd som någon av dessa så hade vanliga Svenskar kunnat bo kvar i det här före detta landet.

 4. ❤️ till Trump….kan inte berömma dig nog.

  Om 7-klövern skulle ha en promille av din ryggrad, så vore Sverige så mycket bättre.

  TRUMP ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  1. Med total avsaknad av ryggrad är det svårt för 7-klövern att ens ha en promille av D.Trumps ryggrad !

 5. De har kanske sett händelser från nogo zoner i Sverige hur de utan risk för strafföljder kan tutta på bilar, kasta sten på polis, brandkår och ambulans. De tror säkert de har FN-skydd för mänskliga rättigheter, som tar deras ställning vad de än gör. Jag tror inte det är vanliga utsatta flyktingar. Deras uppförande verkar kriminellt och liknar inte nödställda. Vilket land, som helst skulle nog göra allt för att hindra dem komma över gränsen.

  1. Ja alla länder i världen UTOM Sverige, för det Svenska folket har inte förstånd nog att begripa sitt eget bästa. Det finns bara 1,2 miljoner av den Svenska befolkningen som begriper att Sverige inte finns längre.

 6. Jag tycker att Lars Bern har ett bra klargörande. De politiska blocken består numera av dem som de globala storföretagen kan manipulera och nationalisterna som vill slå vakt om sina länder.
  Att skapa köpkraft och få konsumenter är globalisterande mål. Att behålla landets makt och pengar är nationalisternas mål.
  De som tjänar på globalisterna är de som inget har och de som tjänar på nationalisterna är de som vill förvalta det som finns kvar.
  Jag funderade länge på varför länder måste ha en statsskuld. Men naturligtvis handlar det om makt. Vad sa han Göran Persson, ”den som är satt i skuld är inte fri”. De 1500 000 000 000kr vi har i statsskuld har naturligtvis ramlat mer i fickorna på de globala storföretagen. Och titta på Grekland, de har tappat mycket av sin makt för att de har så stor statsskuld.
  Vill vi ha det så här?
  Själv känner jag mig vilsen blad alla arabisktalande och burkor. Hade de varit självförsörjande hade jag väl kunnat stå ut, men det är jag som betalar för att de ska vara här.
  Heja Trump. Hade jag varit amerikan hade jag röstat på dig.

  1. Ja alla länder i världen UTOM Sverige, för det Svenska folket har inte förstånd nog att begripa sitt eget bästa. Det finns bara 1,2 miljoner av den Svenska befolkningen som begriper att Sverige inte finns längre.

 7. Ja, och 70% är unga män.
  För Europas del är det ännu mycket värre. Här talar vi inte om tiotusentals utan miljontals unga män. 90% muslimska män!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: