De socialdemokratiska lögnarna

INRIKES. Socialdemokraterna fortsätter med sin gamla tradition med röta i rörelsen. SSU:s ordförande Philip Botström fick reda på de akuta och aktuella oegentligheterna inom SSU, dvs rasismen och homofobin, som senast, dokumenterat, i augusti strax efter ett läger på Bommersvik.

Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, hennes man från det muslimska Gambia till höger.

Även Malmö Arbetarekommuns ordförande och Malmös kommunalråd fick reda på det samtidigt och kvitterade att de fått informationen.

Johan Westerholm har fått några ljuvliga sms-konversationer med bland annat Botström och Katrin Jammeh Stjernfeldt. Daterad och klar.

Det står nu klart bortom allt rimligt tvivel att tre personer blåljuger såväl media som medlemmar rätt upp i ansiktet. Med berått mod.

 • SSU:s förbundsordförande Philip Botström
 • Socialdemokraternas ordförande i partidistriktet Joakim Sandell, även riksdagsledamot
 • Det socialdemokratiska kommunalrådet i Malmö – Katrin Stjernfeldt Jammeh.

Katrin Stjernfeldt Jammeh sitter även i socialdemokraternas partistyrelse, om än som suppleant.

Som kommunalråd i Sveriges tredje största stad är hon inte heller vem som helst. Hon är en av de som har direkt kontakt med både VU och partiordföranden om det kniper.

Läs mer på Ledarsidorna.se 

-Pettersson konstaterar att tre ledande sossar, troligen betydligt fler, helt öppet och medvetet ljuger svenska folket rakt i ansiktet och att Aftonbladets ledarredaktion är delaktig i mörkläggningen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “De socialdemokratiska lögnarna

 1. Det tjatas om historiska rötter hit och dit , det var länge sedan .
  Vi måste börja tjata om Vänsterns nutida Islamistiska grenverk .

 2. Detta har varit en allmän sanningen mycket länge utom i regimmedia. Hade detta kommit fram innan valet så hade valutgången blivit annorlunda.

 3. Hur står det egentligen till med sossarna … och då särskilt SSU:s miljöpolitik? Ungdomarna får ju lära sig förorena miljön väldigt tidigt … redan som unga SSU-are.

  Kommer SSU-arna fortsätta göra studieresor till utlandet och där bajsa ned hotell-rum, så som skedde i Belgien enligt länken nedan?

  “SSU bajsade ner hotellrum i Belgien.”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=1632562

  Hur sköter de egentligen renhållningen i partiet både ideologiskt och på det rent hygieniska planet?

 4. I och med de här händelserna i SSU Skåne så tvingas de att göra upp med sin politiska korrekthet för att överleva som förbund.

 5. Inget ståhej om detta i PK-media !
  Tänk om det istället hade handlat om SD:s ungdomsförbund.
  Oj, oj då hade det blivit spaltmil och ett tjat dygnet runt i Sveriges vänsterextrema media.

 6. Extrema Ahmadiyyaförsamling var centrala i SSU Skåne.
  Nu protesterar de mot detaljplanen när det är tänkt att bygga högre hus en 5 ! m vid moské.
  Deras moské med minareten som är 24! m kommer att skymmas.
  De vill styra detaljplanen över kommunen samt deras moské är även en kulturbyggnad.

  “S-muslimerna i Malmö kräver att moskén inte skyms”

  Svegot nämner bl.a.:
  “Det är den extrema Ahmadiyyaförsamling, som nyligen avslöjades vara centrala i SSU i Skåne (samt med flera aktiva S-politiker som medlemmar) som överklagar detaljplanen i området där moskén ligger. Församlingen skriver att de köpte marken just för att byggnader i området inte skulle få byggas högre än fem meter.”

  “Det är nämligen viktigt för dem att moskéns syns på långt håll, ett klassiskt sätt att visa makt. Kommunen borde ha frågat församlingen om lov innan de fattade beslutet om att ändra detaljplanen, menar Kareem Lone som tillhör församlingen:
  – Kommunen har inte tillfrågat oss innan denna detaljplan bestämdes. Vi önskar att de tar hänsyn till att moskén inte bara är en bönesal utan även en kulturbyggnad, som är tänkt att ses från alla håll.”

  “Moskén är den andra Ahmadiyyamoskén i Sverige och den största bland dem med en yta på 5000 m². Den rymmer över 1200 personer och minareten sträcker sig 24 meter upp”.
  https://svegot.se/2018/11/01/s-muslimerna-i-malmo-kraver-att-mosken-inte-skyms/

 7. SSU har blivit rasistiskt.
  Nu försöker de utesluta mångkulturen.
  Bara för att de har tagit över ordförande posterna.
  Muslimerna utövar ju bara sin kultur.

 8. Hade vi inte en partiledare o statsminister som nyligen talade om anständiga/oanständiga partier?, var det inte också en framträdande sosse som nyligen sa att det pågår inte någon islamisering av Sverige?, Jag är övertygad om att inom 50 år kommer det enbart att sitta skäggiga män i vita lakan på Sveavägen 68 och dela ut fatwadödsdomar över politiska och religösa motståndare.

 9. Ett utdrag ur texten:

  1999 slöt Broderskaparna, dagens Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, ett samarbetsavtal med Sveriges Muslimska Råd om att garantera ett visst antal riksdagsplatser åt den muslimska diasporan. I utbyte skulle S få “tillgång till” viktiga röster och nya medlemmar då partiet tappat en naturlig bas i LO då kollektivanslutningen av LO-medlemmar avslutats 1987.

  Du kan själv läsa om du söker på www. socialdemokraterna kontrakt 1999

 10. Varför är det tyst om kontraktet, som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att islamisera Sverige?

  Varför gäller kontraktet ännu?

  Varför annuleras inte kontraktet?

  Är socialdemokraterna = Sverige?

 11. Här strör S;MP;V;C pengar över såkallade nyanlända . Jag undrar hur länge är de nyanlända?
  S och folkpartiet gjorde upp om det nya pensionssystemet som ruinera min pension så att jag har blivit fattig pensionär efter att ha jobbat sen 15 år .
  Jag fick gå i pension vid 61 för jag nfick inga andra jobba när fabriken jag jobbade lades ner.
  Jag har dålig tand status gjick till tandläkaren en tand är jättedålig. Fick ett pris förslag . 15000 c.a själv skall jag betala 9000 kr .
  HUr fan jag ska få fram pengar till detta är för mig obegribligt.Vi kan skeppa över upp till en miljon invånare på några år till sverige och de flesta är Desertörer och banditer.Hur är det med jobben på arbetsförmedlingen är bidrags jobba till de nyaanlända?
  Fyfan för detta sketna o politiker korropta land

  • Ett politiskt spel för galleriet.

   Här överlämnar PRO 75.000 namnunderskrifter till Stefan Löfven: Höj den allmänna pensionen! (Publicerades den 27 aug. 2018, d v s FÖRE valet 9:e sept)

   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=VXhIRmrpmqU&w=560&h=315%5D

   Mycket snack men lite verkstad (eller ingen verkstad öht) som vanligt från sosseriet.

   Om sveriges ekonomi är så urstark som de avsatta sosseministrarna Magdalena Andersson, Stefan Löfven, Annika Strandhäll, Ylva Johansson m fl har hävdat länge nu … Ja, då är det bara att plocka fram pengarna till rejäla pensionshöjningar och betala ut dom omedelbart.

Kommentera