Insändare med lite blandat plock

INSÄNDARE. Som ett exempel på den fullständiga obegåvningen och avsaknaden av grundläggande historik på SN:s redaktion kan tas rubriken på dagens förstasida (SN 2/11): ”Förberedelse inför dödens högtid”.  

Man tar sig för pannan. Nej, kära SN, det är inte döden vi visar vår aktning på Alla helgons dag – utan  våra nära och kära som inte längre finns med oss. Någon ”dödens högtid” har nog ingen utanför SN:s redaktion hört talas om, ej heller observerat i almanackan.
Däremot vore det en välsignelse om enfaldiga SN gick i graven och det istället återuppstod en lokaltidning med journalistisk kompetens och sakkunskap.
 1. Nu firar väl den illmarige fastighetskungen i Oxelösund. Där hade SN åkt dit så det skvätter om det om PO fått ärendet på sitt bord. SN hängde ju ut Åke som skyldig fartsyndare med namn och allt, och nu friades han.
 2. Ingen asylsökande afghansk ung man har papper som styrker identitet och ålder, alla asylsökande afghanska unga män har en smartphone. Det är en ekvation som inte går ihop. Det behöver man inte vara Einstein för att räkna ut. Men på Migrationsverket tycks det dåligt med mattekunskaperna.
 3. Polisen efterlyser allmänhetens hjälp, men hindrar kategoriskt allmänheten att hjälpa till genom att vägra lämna ut signalement. Bättre kan inte det Orwellska samhället beskrivas. Det är som att be en kamrat hjälpa till med att flytta men inte lämna ut den nya adressen.

Anonym

4 thoughts on “Insändare med lite blandat plock

 1. Måste vara tidningsdöden dom tänker på. Fast lite överraskande är det då att journalisterna firar denna dag, mindre överraskande är det dock om varje hederlig anständig svensk firar den.

 2. Det är väl muslimer som skriver artikler om kristen kultur back i redaktionen ”Ghostwriters” kallas detta

  • @Kurt, Mitt gillande över sjuk humor även om ”vi” inte är drabbade av varken döden eller det andra 😉

   För övrigt är Pettersson alltid lysande i sina politiskt korrekta kommentarer om pk-ismen lakejer.

 3. Sörmlands onyttigheter som omskrivs här på bloggen titt som tätt verkar vara en plats för totala idioter.

Kommentera