Stäng

Frihet är grundläggande, en mycket försenat reklamfilm

Reklamkampanjen för märket Hoodies har skapat debatt. Vissa menar att reklamen är rasistisk och islamofobisk. 

-Pettersson vill påstå att det är islam som är förtryckande och rasistiskt, den israeliska reklamen borde sändas överallt, kanske främst i SVT…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “Frihet är grundläggande, en mycket försenat reklamfilm

 1. Bloggaren Kaziva har invandrat till Sverige från Iran.

  Nedan ett kort klipp från hennes blogg där hon berättar när mamman kom på Sverige-besök i september 2015.

  Delcitat

  ”Eftersom jag skrev om att H&M använder slöja i sin reklam så är det lite roligt att mamma berättar hur nästan alla kvinnor på flyget från Iran tog av sig slöjan så fort planet hade lämnat marken. De gjorde så trots att personalen sagt att alla måste respektera lagarna och vänta till planet hade lämnat Iran.”

  Slut delcitat

  Läs gärna mer på:

  http://www.kaziva.net/blog-native/2015/9/18/vart-ar-alla-svenskar

  Bara ett exempel av många fler som visar att den påtvingade slöjan är avskydd av kvinnorna i de muslimska länderna men också här i västländerna.

 2. Jag ser inget försvar för slöjan i några kommentarer. Israelerna måste ha träffat rätt i reklamen!

 3. Ingen KVINNA i VÄRLDEN kan ÖVERTYGA MIG om att slöjan är frivillig och man tycker om att bära den i 30-40 graders värme, i svarta sjok till kläder, passa barn och amma, städa och bara gå utanför dörren för att göra ärenden – MÅSTE VARA TORTYR att gå omkring i.

 4. Måste vara nån som brustit i rutinerna, filmen är ju uppspelad bakåframju. Nån här med teknisk kunskap kunde ju rätta till felet så att alla blir jätteglada och nöjda. Lägg gärna till nån raffig arab-musik i slutet. Rätt ska va rätt.

 5. Och vad är problemet med det????? Bara för att vänsterpacket får ont i huvudet, stackarna!!!

 6. Detta borde den mer än lovligt förvirrade Amineh Kakabaveh (V) ta till sig, om hon, i processen, byter parti, så kan hon göra skillnad på riktigt, istället för att slåss mot kvinnofientliga väderkvarnar, eller vad f-n hon tror sig kämpa för/mot.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: