16-åriga Muhamed ska utvisas trots att han är bra på fotboll


INVANDRING. I januari 2017 kom Muhamed Trawally resande till Sverige från Gambia. Han hamnade i Trosa och det tog inte lång tid innan han hittade Trosa Vagnhärads SK. Han spelar fotboll i kommunen, går på gymnasiet i Nyköping, nu ska han utvisas, skriver lokaltidningen Södermanlands Nyheter i ännu en artikel som propagerar för invandring.  

Det är märkligt att man sällan läser om några asylsökande som flytt undan krig och förföljelse, som är det som berättigar till asyl och uppehållstillstånd, i går läste vi om tre libyer som bott i Italien i tio år men valt att flytta till bidragsberoende i Nyköping.

Nu är det Muhamed som saknar asylskäl men där SN tydligen tycker att han ska få stanna för att han är bra på fotboll, vilket inte är asylskäl. Till Sverige har han skickats av sin far för att få ett bättre liv, skriver SN.

Nu har godhetsänglarna runt den unge mannen lyckats utverka tillstånd från Migrationsverket innebärande att han får stanna i landet tills dagen han fyller 18 år, men inte längre. Fyllt 18 år har han med all sannolikhet gjort för länge sedan, men det blundar vi ju så gärna för i Sverige.

Och alla anhöriga till den unge bollsparkaren uppges i vanlig ordning vara hastigt avlidna eller plötsligt försvunna. Nåja, dom dyker väl upp så småningom. Då när den unge mannen genom att hanka sig kvar i Sverige till sist erhållit uppehållstillstånd och då i form av anhöriginvandring.

-Pettersson säger att följ lagen och FN:s flyktingkonvention så blir livet bättre och enklare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “16-åriga Muhamed ska utvisas trots att han är bra på fotboll

 • Maya

  Är det sant att om man är duktig på fotboll räknas det som en merit för ett gratis boende här !Herregud hjälp oss.

  Gilla

 • Nosferatu

  När han fyller 18 kommer han att ingå i statistiken över de 50 000 som gömmer sig i Sverige

  Gilla

 • Bobby

  Det är också enkelt att vara ”bra på fotboll” när man som 28-åring dribblar med 15-16 åriga juniorer. Men ja, som sagt, karln har inte några som helst asylskäl precis som över en miljon andra som gratislever i Sverige.. Bort härifrån.

  Gilla

 • Cissi2

  eftersom Sverige tydligen ska skriva på FNs-migrantavtal för Afrika den 10 December så kan i stort sett vilken afrikan som helst knalla in i Sverige och kräva ”all inclusive”. I avtalet står bla att dessa migranter ska särbehandlas positivt tom före svenskar :). I om underskriften så lämna vi över invandringen till FN

  Gilla

  • Kurt

   FN domineras av blattestater/ NEGER länder klart att de vill ha det så. Skulle man ha vet i skallen skulle man lämna FN BUMS. Jag är alltid förvånad att ingen i Sverige gapa om att lämna FN som enbart kosta oss pengar, medan man högljudd gasta om ett Svexit, Vi ha ändå haft mer nytta av EU än vi ha av FN, den ända som ha nytta av FN är utrikesblondinen

   Gilla

 • Björn

  Och så är den där förb…. blaskan Södermanlands Nyheter igång och snyftar igen. Är det Yvonne Perkins själv eller någon annan av deras genomusla journalister som snyftar den här gången?

  Gilla

  • Stenbock

   Kan trösta dig med att alla Ábzurdiska PK-organ gått samman,och fyller numera 80 % av sitt utrymme med propaganda och lögner,för alla jordens arter,som världens mest humana stat,bör hjälpa. ;(

   Gilla

 • Macke

  Merit Wager har en hel del om Baaarnen.

  ”Först var nätverken för att unga afghaner utan asylskäl ska få stanna i Sverige upprörda över att många skrevs upp i ålder, nu är de upprörda över att en del har skrivits ner i ålder”
  http://meritwager.nu/allmant/forst-var-natverken-for-att-unga-afghaner-utan-asylskal-ska-fa-stanna-i-sverige-upprorda-over-att-manga-skrevs-upp-i-alder-nu-ar-de-upprorda-over-att-en-del-har-skrivits-ner-i-alder/

  Nätverket ”Vi står inte ut” har gått in i sin Fas 3.0.
  De skall intensifierar sin kamp.
  Nätverket vill visa världen vad Sverige gör mot barn och unga på flykt.
  De som har varit här i mer en ett år skall samtliga stanna oavsett.

  ”Aktivisterna ger sig inte, nu kräver de amnesti för afghanska män utan asyl- eller skyddsskäl!”
  http://meritwager.nu/allmant/aktivisterna-ger-sig-inte-nu-kraver-de-amnesti-for-afghanska-man-utan-asyl-eller-skyddsskal/

  Gilla

 • Cissi2

  är rent kriminellt att låta svenska skattebetalare försörja hens som denna.
  Den förirrade Trawally(säkert fejk ID namn) ska naturligtvis hem igen omg

  Gilla

 • ossie

  Gambia behöver nog sina fotbollstalanger själva.

  Gilla

 • centurion

  Begreppet ”illegal”, har med tiden blivit rejält urvattnat. Men det betyder ju faktiskt OLAGLIG ! Alltså begår Muhammed ett LAGBROTT bara av att befinna sig här. Visa mig sedan, var i lagboken man kan hitta den paragraf som frikänner en brottsling pga. fotbolls-spelande.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är han skötsam och gör rätt för sig så ska han naturligtvis utvisas, i det trygga heliga mångkulturella idiot-Sverige ska bara terrorister och övriga brottslingar få stanna !

  Gillad av 1 person

 • Punto

  Juristen och statsministerkandidaten Annie har sagt att man ska följa sina känslor, inte lagen.

  Gilla

 • S Eriksson

  Hoppas att det inte är olagligt med en länk.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: