16-årig afghan får livstids utvisning för våldtäkt av 14-årig flicka


BROTTSLIGHET. Två och ett halvt års fängelse och utvisning på livstid blev landsrettens dom för den 16-årige afghanen som våldtog en 14-årig flicka på en toalett på ett köpcentrum i Esbjerg. 

Utvisningen gäller resten av afghanens liv. Det var en kväll i mars som den 16-årige asylsökaren tvingade sig på en 14-årig tjej på en toalett och låste dörren.

Tidigare om fallet på Bloggen…

Mer på BT.dk…

-Pettersson säger att livstids utvisning borde vara obligatoriskt i Sverige, när det sprider sig i de kriminella kretsarna blir det betydligt lugnare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “16-årig afghan får livstids utvisning för våldtäkt av 14-årig flicka

 • KENT

  tänk om Sverige kunde göra samma sak som Danmark att utvisa alla som begår brott i Sverige istället att de får stanna i Sverige.
  Då skulle vi få någon ordning i rättsamhället

  Gilla

 • compulsoryunion

  I Sverige hade asylbedragaren och våldtäktsmannen fått hjälpa till med något i 2 veckor (100 timmars samhällstjänst typ immunitet mot Brottsbalken när påstår sig vara 16 år)

  Gilla

 • compulsoryunion

  För varje uppvisad råttsvans fick råttjägaren 2 öre i början av 1900-talet. Nuförtiden är det tvärtom, Akilovs advokat får > 2 miljoner per år på att odla råttor i Stockholm.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Dödstraff är förbjudet för att det ”inte går att reparera”, men det är ju bra i datta fall.

  Gilla

 • Kurt

  Det som retar mig är att dessa svin vet att riskera de dödsstraff i hemlandet bli de inte utvisad, så de ha card blanche och kan göra vad de vill här med den trygga visheten att de inte bli utvisad.
  Istället bör de utvisas alla fall, de ha ju på fri vilja brutit Svensk lag med vetskap om vad som händer när de utvisas, min nu används detta för att få livstid försörjning och en garanti att aldrig utvisas. Utvisa svinen de ha själv manövrerad sig i detta läge

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ursäkta, läste fel trodde det var i Sverige men var i Danmark och då ökar förmodligen chansen att denne våldtäktsparasit blir utvisad på livstid !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  2, 5 års vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell (s.k fängelse) blir det inte, efter avräknad förmodad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 för gott uppförande som så fint heter i mys-Sverige så denna våldtäktsparasit snart ute igen och livstids utvisning låter ju bra men återstår att se om det blir av, finns ingen garanti att så blir fallet det går alltid att skylla på något som stoppar en utvisning !
  Finns också många välgödda advokater som bara väntar på att få hjälpa denne pensionsräddare från en utvisning, Barnombudsmannen, Rädda barnen, Amnesti och Röda korset med flera hjälper garanterat också till.

  Gilla

 • El gringo

  Bra Danmark, men samtidigt:
  Bankkort utdelas gratis åt illegela migranter;

  https://europe.infowars.com/un-mastercard-supplying-migrants-with-prepaid-bank-cards/

  Gilla

 • ossie

  16 år ?? Troligen minst 25 år.

  Gilla

 • MartinA

  Som om staten i sverige klarar av att utvisa till Afgahnistan.
  Som om en 16-årig Afgahn är 16 år.

  För övrigt undrar jag vad rent astronomiska vidrigheter han gjorde för att orättssystemet i sverige skall döma någon som låtsas vara 16 till flera års fängelse och utvisning? Eller var hon dotter till en politiker eller en journalist?

  Gilla

 • Johan Krüger Haglert

  Fakeutvisning.

  Vi vet ju alla att de ändå inte genomförs.

  Men givetvis skulle alla brott med minst sex månaders påföljd i straffskalan bestraffas med utvisning på livstid som gäller för evigt tills den kan verkställas.

  Gilla

  • Kent

   Johan. Denna händelse hände i Danmark och där är det ett betydligt mindre antal syltryggar än i Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: