SD måste säga ifrån. Tolerera inte socialdemokraternas värderingar…

REGERINGSBILDNINGEN. Sverigedemokraterna måste klargöra för socialdemokraterna att SD på inga villkors vis accepterar socialdemokraternas islamistiska och homofoba värderingar. 

Reklamprofessorn

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “SD måste säga ifrån. Tolerera inte socialdemokraternas värderingar…

 1. Lyssna på filosofiska rummet P1, NU! Handlar just om ifrågasättandet av PK, och dess sjuka mätbarhet och begreppshysteri, fast de inte fattar det.

 2. ”Värdegrund”, vad jag avskyr denna PK-konstruktion som vi nu matats med tills många tror det vara gudagivet. Skriv värderingar eller något annat ord som inte är en nykonstruktion, släpp inte in det förhatliga floskelordet i språket.

  • Det är bara för att de vill pracka på den skiten på oss alla andra, som något propagandistiskt framställt objektivt! För med tillägget GRUND, låter det som något genuint sant. Det är som POLITISKT KORREKT, var i början, innan folk fatta hur sjukt vänstervinklat det var. Eller orden: RASISTISKA STRUKTURER, VITHETSNORMEN och EXPROPRIERING.

   DE GÖR ALLT FÖR ATT FÖRVRIDA SANNINGEN, med sina propagandistiska ord. Det kommer nya ord hela tiden, som ska trycka ner oss andra under vänsterrismens ok. MEN GÅ INTE PÅ DEN SJUKA GOEBBLEISMEN!!! SVÄR ER FRIA FRÅN DESS PÅVERKAN OCH TVÅNG!!! STÅ RAKA OCH FRIA FÖR SUNDHET OCH ANTIVÄNSTERHET!!!

 3. Ja hel och halvkommunister är sig lika, Sydamerika som styrts av
  kommunister, med känt resultat som följd, vandrar mot det kapitalistiska USA som annars avskys av alla kommunister?Visst är det väl konstigt att det är bara i länder med det kapitalistiska systemet som kommunister tycks trivas, alltså där det råder välstånd. Det är helt otroligt att det finns
  människor någonstans som tillber Kommunismen ett system som inte fungerat någonstans i världen?

  • Att vara kommunist betyder framförallt att man ska kunna leva gott på andras arbete. Om man lever i ett kommunistiskt land så innebär det att ingen vill arbeta eftersom pengarna bara går till de som inte vill arbeta.

   När så landet är utplundrat så måste man därför förflytta sig till ett annat land där folk fortfarande arbetar och i detta fallet är USA ett bra val. Där finns många rika grisar som måste ta sitt ansvar och försörja de stackars arbetsskygga.

   • @Lukas, Kloka ord: ”Om man lever i ett kommunistiskt land så innebär det att ingen vill arbeta eftersom pengarna bara går till de som inte vill arbeta.”
    – Om man ersätter ”..lever i ett kommunistikt land ..” med ..
    *flyr till ett land* är vi inte länge kvar i Sydamerika utan vi har förflyttar oss till Sverige om 10 – 20 år.

 4. Islamistiska och homofobiska värderingar ligger inte i Socialdemokraternas värdegrund, eller rättare sagt de ligger inte i Socialdemokraternas värdegrund när de blir uppmärksammade. Om ingen påtalar det och tidningarna tiger still är dessa mer än väl godkända och inte ens svetsaren tycker det är ett problem.

  Däremot är det ett stort problem när någon fantiserar ihop SDs värdegrund, vilket svetsaren själv gör så fort tillfälle ges och därför anser han att de ska frysas ut. Just det här med utfrysning är en socialdemokratisk paradgren och ingår i deras värdegrund.

 5. Hörde i morse P. Bodström SSU’s ordförande att de inte tolererar att deras medlemmar uttalar odemokratiska tankar i deras demokratiska sfär. Märkligt att de tolererar att deras högsta höns säger att ett demokratiskt valt parti i Sverige är rasistiskt utan att leda detta till bevis. Dagens sossar är mycket långt borta från det demokratiska Arbetarpartiet som en gång fanns!

 6. Vem är det som delar sossarnas Sverige fientliga värdegrund?Dom har sålt ut Sverige, gränserna öppna massa slödder som väller in,det är våld varje dag fortfarande görs ingenting för att stävja det.Nu är det dags för SD att visa framfötterna och få landet på fötter, allt annat är bara blaha blaha.Upp till kamp för vårt land.

 7. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Socialdemokraternas politik bygger endast på makt för ett fåtal politiker. Är de i majoritet ( med hjälp av kommunisterna)styr de och ställer och dikterar villkoren över resten av befolkningen.
  Är de i minoritet upprätthåller de sin maktutövning med att ställa grupper mot varann.
  Så har det varit i decennier och jag har svårt att se slutet på deras maktutövning med en svag opposition som endast faller till föga och är nöjda med att på sina mandat endast få sitta i riksdagen för att ge ett sken av en svensk demokrati.

  • Och de har LO bakom ryggen, LO som suger ut sina medlemmar med skyhöga månadsavgifter.

 8. Jag tycker fortfarande att TALMANNEN ska ha SD till att bilda en REGERING och ge detta uppdrag till dem. Inte mer än rätt då de är tredje största partiet och OM de ANDRA PARTIERNA fortfarande inte vill tala med SD GÖR DE SIG TILL ETT ÄNNU STÖRRE ÅTLÖJE och vi KAN GÅ DIREKT TILL ETT NYVAL SOM SD VINNER! SNIPP SNAPP SNUT SÅ VAR ANNIE OCH BJÖRKLUND SLUT!

  • Jag förstår om du vill markera delar av det su skriver. Men det är jättejobbigt att läsa versaler. Lättare att hoppa över, och då missas poängen med dina kommentarer.

 9. Precis vad jag tänkte häromdagen SD mfl, stig fram och tala om att ni inte står för 7klöverns Sverigefientliga värdegrund! Och tala inte med dem! Det måste vara slut”fjäskat” nu!?

  SD mfl större än 7klövern 2022!!

Kommentera