Stäng

Mohammed Hassan misstänkt för våldtäkt på 10-årig flicka är lönsam på sikt, mycket lång sikt…

BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan som vi skrev om tidigare idag är en av dem som statsminister Stefan Löfven säger kostar lite i början men blir lönsam på sikt.

Herr Hassan kom till Sverige år 2009, då var det fortfarande relativt lugnt i Libyen. Han förekommer sedan tidigare under nio avsnitt i belastningsregistret och varje avsnitt är uppdelat på flera brott.

Mohammed har skaffat barn med minst två kvinnor i Sverige, nummer två blev gravid i gymnasieålder och födde honom två barn – han dömdes 2013 för flera fall av misshandel av henne.

Av förundersökningsprotokoll från 2015 framgår att han då hade socialbidrag på 5000 kronor i månaden plus bostadsbidrag på 6000 kronor/månad.

Herr Mohammed Hassan har visat sin tacksamhet mot Sverige:

 • Brott mot knivlagen
 • Narkotikabrott
 • Snatteri
 • Stöld
 • Snatteri
 • Rån
 • Våld mot tjänsteman
 • Våldsamt motstånd
 • Överträdelse av kontaktförbud
 • Misshandel
 • Misshandel
 • Övergrepp i rättssak
 • M.M.

-Pettersson skulle gärna vilja se en uträkning på vinsten av herrarna Reinfeldt och Löfven och få en förklaring till varför Hassan släpptes in i landet och varför han inte får åka hem?

Mohammed häktas för våldtäkt av 10-årig flicka

BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan, född 1988, och medborgare i Libyen greps i tisdags. Våldtäkten inträffade den 25 oktober i anslutning till ett bostadskvarter i området Håkanstorp i Malmö. Polisen har varit ytterst förtegen om den misstänkta gärningen, men har hela tiden beskrivit det som ett grovt brott.

Inledningsvis efterlyste polisen hjälp från allmänheten. Men det ska ha varit mannen själv som kom in till polisen och anmälde sig, enligt åklagaren.

Enligt mannens försvarare ska den misstänkte araben redan ha erkänt det aktuella brottet. Åtal ska vara väckt senast den 16 november.

Mohammed Hassan är tidigare dömd för både rån och misshandel samt redan misstänkt för ett annat sexbrott. I september så åtalades han för sexuellt ofredande av en kvinna i Umeå.

Malmö Tingsrätt B 9811-18

-Pettersson undrar varför araben går lös i flathetens land?

TIDIGARE 2018-10-26. Grovt brott mot tioårig flicka i Malmö

BROTTSLIGHET. Med anledning av ett grovt våldsbrott önskar polisen kontakt med personer som kan ha uppgifter att lämna. Ett grovt brott inträffade i Malmö igår den 25 oktober 2018 vid 17.30 tiden.  

Aftonbladet 13/3 2000. Då gick det bra och jag tror ingen kan påstå att det blivit bättre av att dölja etniciteten.

Platsen är en innegård som är belägen mellan Scheelegatan – Sallerupsvägen – Sköldgatan

Polisen i Malmö är mycket angelägen om att få kontakt med vittnen som gjort observationer där och då gällande en man som tagit kontakt med en flicka i 10-årsåldern .

Ring 11414

Det kommer finnas polis på plats under fredagen och då går också bra att kontakta dessa.

-Pettersson undrar var signalementet är? Thomas Söderberg, vakthavande befäl hos polisen, understryker att polisen så snabbt som möjligt vill få kontakt med vittnen som sett något.
– Det handlar om ett grovt våldsbrott. Vi vill snabbt få tag i den här mannen både för att han har begått det här brotten och för att förhindra att han återupprepar det, säger Söderberg.

Barnet är i säkerhet med sina föräldrar och har inte fått allvarliga fysiska skador.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “Mohammed Hassan misstänkt för våldtäkt på 10-årig flicka är lönsam på sikt, mycket lång sikt…

 1. Håller med flera här att han borde ha kastats ut för länge sedan och de kvinnor som blev gravida borde ha erbjudits abort.

  Hassan kommer aldrig att bli lönsam för konungariket Sverige. Han kommer förmodligen heller aldrig att kunna betala av sin skuld till samhället i form av alla samhällsinsatser som har gjorts av en mängd olika myndigheter.

  1. Klart att han och övriga räddande nysvenskar är och blir lönsamma för Sverige !
   Om man inte tror på detta är det bara att fråga 7 klövern, journalistkåren, s.k kändisskapet, kungen och det övriga välgödda svenska mångkulturälskare etablissemanget.

 2. Så vill tydligen de 82 % ha det här i Abzurdistan !
  Med Tyskland och Merkel som förebild,kan det inte bli annat. Hörde i kvällens nyheter,att nu fångarna på största fängelset i landet, (Tegel) skulle få läsplattor med internet-förbindelse i sina celler. Inte märkligt eftersom det är en kommunist,som är minister för rätt o. ordning i Berlins koalitionsregering,styrd av Sossarna.

 3. Man tror inte att det är sant,begår flera allvarliga brott, samtidigt går våra skatte pengar att försörja en brottsling,är det de vi har röstat för?

 4. Det här typen av svårmigrerad befolkning i Svenskt samhälle ska förstås utvisas. Förstår inte orsaken till att de bor kvar, då de tycks vantrivas med rådande samhällsordning. En av migrationsverkets hundratusental misslyckade investeringar vilket blir minus-ekonomi i slutändan om det vore ett företag. Migrationsverket borde med någon önskad rättvisa varit i konkurs, skrotat och nedlagt för 30 år sedan.

 5. Han är lönsam endast för såna som kan tjäna på att sälja ut sitt fosterland för att sedan sitta nere i Skara och bröla om att det kommer gå åt helvete.

 6. Troligtvis blir han ALDRIG lönsam, hans sjuka gener kommer att kosta i evighet, om inte han och hans avkomma får en enkel biljett hem!?

 7. Redan namnet borde signalera varning!

  Koranen 9:123
  ”Make war on the infidels living in your neighboehood”

  Koranen 8:60
  ”Muslims must muster all weapons to terrorize infidels”.

  Jag är rädd !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: