Kvinna försökte flyga från balkong i Borlänge

BROTTSLIGHET. En kvinna har kastats ut från en balkong i området Tjärna Ängar i Borlänge. Polisen larmades vid 22-tiden i går kväll med anledning av att en kvinna ”fallit” från en balkong.

Men i de ”språkförbistringar” som uppstår med polisen framkommer det att hon egentligen knuffats ut från balkongen.

Polisen utreder därför händelsen som ett brott även om händelseförloppet ännu är oklart. Kvinnan var vid medvetande när polis och ambulans anlände till platsen. Hon klagade då även på smärta i nacken och hade fått känselbortfall i benen.

En man i 50-årsåldern som fanns i den aktuella lägenheten greps och blev under natten anhållen av åklagare.

Polisen

Om Tjärna ängar på bloggen…

-Pettersson säger det är lugnt, Sverige har aldrig varit tryggare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Kvinna försökte flyga från balkong i Borlänge

  1. Snart kommer ett förbud om att använda balkong i hela landet och det förbudet kommer att gälla tills alla balkonger har monterats bort.

    Så nu är det slutsuttet på balkongerna för alla skötsamma människor.
    Om några missköter sig ska alla få lida för det.

  2. Apartheid i Borlänge skulle inte ens komma på fråga om sossarna visste att alla människor annars skulle dö i AIDS

  3. Hur länge pågår vansinnet?Eller har vi haft det förut bara anmälningsbenägenhet har ökat.Vad jag kommer ihåg sådan fanns inte i Sverige tidigare.PK försöker smeta över allting.Dags att vi reser oss mot vansinniga PK förtrycket.Vill ha det gamla och fria tillbaka,inte multikulti vansinne.

  4. Rasister och nazister inom NMR ljuger om islam, vi de goda krafterna flyger upp till gode Allah….AFTONBLADET!

  5. Har hon fått känselbortfall i benen är det mest troliga att hon håller på att förlamas. Hoppas nu att de inte dömer efter sharia lagar igen i Tingsrätten utan SPÄRRAR IN IDIOTEN SOM KASTAT NED HENNE FÖR TID och EVIGHET!!!

    • En svår ryggmärgsskada har hon förmodligen åkt på.
      Någon Polyneuropati lär det knappast vara frågan om.

  6. Såvitt jag förstår är det nästan bara utlänningar som är inblandade i händelserna när kvinnor ”ramlar” från höga höjder. De måste vara överrepresenterade med 1000- tals procent! Undrar inte feministerna och tokvänstern, varför!?

Kommentera