”Din dumma apa” och ”pucko”

INRIKES. Så benämner moderata riksdagsledamoten Hanif Bali den socialdemokratiska debattören Torbjörn Jerlerup (S) efter en diskussion på Twitter. 

Nu vill Håkan Juholt (S) att talmannen ska agera – och kalla till sig Hanif Bali (M) för att få honom att ”ändra sitt språkbruk eller lämna Riksdagen”, enligt Expressen.

-Pettersson tycker nog att Håkan Juholt ska lugna ned sig lite. För det första så förtjänar Torbjörn Jerlerup (S) dessa tillmälen efter att ha jämfört Hanif Bali med regeringen i Iran.

Vill Juholt ha ett ändrat språkbruk, kan han börja högst upp. Statsminister Stefan Löfven (S) har gång på gång kallat Sverigedemokraterna och deras  över 1,1 miljon sympatisörer för nazister och fascister med mera. Det om något borde beivras, det borde även en dum apa och ett pucko begripa…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “”Din dumma apa” och ”pucko”

 1. Han kanske skulle uttrycka sig lite bättre men denna sosse är säkert en skithög som de flesta i sosse toppen. Bittra över att förlorat makten och att utförsbacken bara kommer att fortsätta.

 2. Varenda sosse i Sverige skall vara tysta vad gäller att kalla andra för.
  Dom är väldigt snabba på att kalla andra för både det ena och det andra, men när dom själva blir utsatta då tar det hus i helvete som man säger.
  Sossarna med supermobbaren Löven i spetsen drar sig aldrig från att utsätta speciellt SD får de allra fulaste glåporden så dom har ingen som helst rätt att bli förbannade när dom blir kallade för vad dom är.

 3. Domedagsprofeterna i domedagspartiet Mp orerar inte längre om ’den globala uppvärmningen’. De byter retorik på vintern och nu svamlar de om ’klimatförändringar’ och ’klimathot’ istället.
  Snacka om fula fiskar!

 4. Jag måste hålla med geniknölen Veronica Palm i sitt uttalande.
  Forsätt kalla jugholt för vad han är.

Kommentera