Den heliga koranen


Koranen är skapad av gud och oföränderlig. Bibeln däremot går att ändra, den är skapad av människor.

Surat Al-Ma’idah 5:51 TROENDE! Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter – de stöder och skyddar varandra – och den av er som söker deras stöd och skydd blir en av dem. Gud vägleder inte de orättfärdiga.


7 responses to “Den heliga koranen

 • Kenth Andersson

  Inom en mycket kort tid har bibeln i alla svenskars bokhylla bytts ut mot Koranen !
  HURRA, länge leve den heliga och trygga mångkulturen.

  Gilla

 • Nya tankar

  Det står allah i koranen, inte Gud. Gud, är inte allah, tvärtom. DET ÄR DENNA FELAKTIGHET, om sammanblandning, som gör svårigheten att stävja islamismen. För att man inte ser att den har ETT HELT ANNAT URSPRUNG, än Bibelns religioner. Det talas om förislam i Bibeln, som kulter mot Gud. ”Dansen kring guldkalven”. ”Sodom och Gomorra”, men också direkt om kulter, och avgudar som Hanok och Mammon o s v. o s v.

  Det är av räddsla som koranen angriper kristna och judar. Räddsla för att sanningen och ljuset helt tar över, från det islamistiska mörkret, och denna svartkult då skulle gå under, som den ju borde, i en normal civiliserad tid.

  Det ÄR GUDS ord i bibeln, nedskrivet av profeter och evangelister. Men endast till ledning. Felet är att ta allt bokstavligt, för då gör man Gud en otjänst, och går emot Honom, för att man begränsar Honom. Gud är större än så, och låter sig inte definiseras av en simpel människa. Det är det största felet religionsförståsigpåare gör.

  Så det finns bara gott där hos Gud, om man inte inskränker Gud till en egen kanske skev och sjuk tolkning. Vem är människan att tro att hon kan tala för detta gränslösa som är Gud. Det är förmätet, och det som skapar skit i världen.

  Men allah ÄR INTE GUD!!!

  Gilla

  • age

   Vem var sekreterare åt den där Jesus, som citeras ordagrant?

   Var finns protokollen från sekreterarens arbete?

   Vem har hjort DNA-analysen som visar Jesus alla ”fäder” tillbaks till Adam?

   Bibeln räknar uoo dem alla med namn!
   Intressant information om den fantasivärld som religion är!

   Gilla

 • Billy Boy

  A Muslim living in Sweden supporting ISIS calls Brother Rachid.

  Muslimen som bor i Sverige erhåller svenskt socialbidrag. När intervjuaren Brother Rachid påtalar att den svenske ISIS-anhängaren tar emot pengar från regeringen får han svaret ”att det är pengar från Allah, inte från dem” (d v s inte från regeringen eller de svenska skattebetalarna)

  Men en sådan förklaring kommer man lätt undan problemet att bli anklagad för att ta emot stöd och skydd från judar och kristna och därmed riskera att blir en av dem. (Publicerades den 26 nov. 2014)

  Gilla

  • Lama

   Om inte annat, så islam är en jävligt FLEXIBEL tro.. Går att böja och töja hitådit hursomhelst, och i slutändan är muslimen alltid oskyldig och har rätt. Men vad muslimen i inlägget då egentligen säger, är att Svenska socialbidrag är GUD. Allah/Mohammed bidrar inte med nåt, Allah betalar inte räkningar.

   Gilla

 • AmaTona

  Surah At-Tawbah
  [9:23] Believers, do not take your fathers and your brothers for your allies if they choose unbelief in preference to belief. Whosoever of you takes them as allies those are wrong-doers.
  Om allmänheten blev medveten om en liten del av vad som står så skulle de förstå hur fel de ha att acceptera det…

  Gilla

 • Wally Walrus

  Ja, men då så. Det är väl bara att dra in allt stöd till dem och skydd för dem så gör vi ju precis det som är skrivet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: