Stäng

1989 diskuterade SVT brottsligheten bland invandrare öppet

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Ni vet att det i vissa kretsar påstår att brottsligheten bland invandrare beror på socioekonomiska effekter och att ALLA utredningar pekade på samma sak. Det stämmer inte, det finns utredningar som visar på att brottsligheten beror på kulturarv och att det är stor skillnad på var människor kommer ifrån. Exempelvis Sydostasien och Mena-området. 

Filmerna nedan, från 1989, visar på en öppenheten från SvT när det gäller att prata och diskutera problemen mellan invandring och brottslighet. Klart är att de etablerade medierna blivit sämre de senast 30 åren.

 • Det sägs bland annat att av de anmälda våldtäkterna är 70 procent utlänningar
 • Det påstås att många av dem som kommer hit varit kriminella redan i hemlandet
 • att vi under en längre tid har stoppat huvud i sanden över problemen med invandringen.
 • Vad hände på SVT och de andra redaktionerna?

En rumänsk invandrare, säger att Sverige med sina låga straff importerar brottslighet och att hon har landsmän med ett mycket tvivelaktigt leverne…Lyssna på Jerzy Sarnecki, han satt i SVT, då som nu.

1989 var för övrigt året då den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen – Sverige var fullt. Moderaterna stödde beslutet, ingen kallade den tidens politiker för rasister trots att de gjorde det Jimmie Åkesson vill göra nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 reaktioner på “1989 diskuterade SVT brottsligheten bland invandrare öppet

 1. Alldeles korrekt beskrivet – men mycket saknas. Det är mycket värre än så.

  Precis som anarkisterna – med sitt Frihet-Jämlikhet-Broderskap – fick med sig den franska populasen på censur, avgrundsdjup terror och massavrättningar (där t.o.m. de främsta företrädarna i revolutionen fick sluta sina dagar i giljotinen), så har svenskarna fallit i farstun för vänsterliberalerna (som innerst inne är anarkister) och deras motto Multikulturalism-Antirasism-Värdegrund.

  Precis som franska Media var i händerna Frimurarna/Illuminati, så är svenska Media i händerna på dem, som har Sveriges förstörelse på sin agenda. Till följd av deras propaganda välkomnar numera 82% av de svenska medborgarna – vissa mer, andra mindre – censur, diktatur och terrorvälde i vårt land.

  Få av dessa 82% samlas på de revolutionära barrikaderna, men varenda en av dem sympatiserar med de anarkistiska idéerna. Man ser det på diskussionerna som pågår i fikarummen – eller snarare bristen på dem – och man ser det på befolkningens massiva passivitet, när skjutningar, bilbränder och gruppvåldtäkter nu tar över vårt land samt när yttrande- och tryckfriheterna spolas ned i avloppet.

  När ondskans gift har smugit sig in i människornas sinnen finns det ingen återvändo längre. Fransmännen har inte repat sig på 229 år, utan marscherar fortfarande till Marseljäsens toner – lovsången till terror och människoslakt.

  Under femtio år har vi sett hur hatets budskap, torftigt kamouflerat som godhet, stadigt har brett ut sig i vårt land. Censur och obarmhärtig förföljelse av oliktänkare är numera vardagsmat. Svenskarna lunkar, rusiga av folkförförarnas satanistiska locktoner, stadigt mot sitt kollektiva självmord. Trots att varningsklockornas klämtande numera är öronbedövande, hör de dem inte.

  Svenskarnas hat och förakt, mot sitt eget folk och land, är här för att stanna. Allt vi säger studsar bort på det teflonskikt, av anarkoliberala lögner och spetsfundigheter, som omger dem och ingenting når fram. Ingenting tillåter svenskarna störa den förföriska vision, som Bankmaffian har placerat i deras hjärnor.

 2. Om du vill förstå hur allt här i världen hänger ihop, föreslår jag att du läser ”Den globala pandemin” av Lars Bern.

 3. Det måste vara kulturarv.
  Göteborgsbranden skedde för 20 år sedan.
  4 Mellanöstern killar tuttade eld på ett diskotek och spärrade utgångarna. De dömdes till fängelse, men är nu ute med nya identiteter. De har fortsatt sina brottsliga banor med försäljning av narkotika, misshandel med mera. Inga vidare inkomster av tjänst har heller redovisats.
  Föräldrar till 56 ungdomar som omkom i branden glömmer aldrig
  Samhället har gett förövarna en hemlig identitet p.g.a hotbilden , men deras liv har inte förändrats.
  I andra länder hade man visat både bild och annat i media ,i Sverige göms allting i snö ,men när det töar , då kommer allting i dagens ljus igen.
  ”Nekades inträde
  Said, Hamid och Mansour fick inte komma in gratis på Allhelgonadiskot och blev, enligt förundersökningen, förbannade. De övertalade då Mehdi, den yngste av dem, att gå genom lokalen, ner genom den långa gång som utgjorde utrymningsväg och där öppna bakdörren för dem.
  Väl inne gick kvartetten tillbaka till det trapphus som ledde upp till danslokalen. Där anlades en brand, bland annat under de staplar med stolar som stod uppställda. Said medgav att han startat eldsvådan.
  När det började tränga in rök i lokalen, öppnade någon dörren till kulverten och katastrofen var ett faktum. Alla fyra misstänkta dömdes för grov mordbrand, eftersom brottet ansågs ha skett i samråd och samförstånd. ”
  Såna här brott får inte glömmas!

 4. Alla är vakna och alla förstår mycket väl, men en mix av extrem feghet och konfliktsrädsla och en agenda påhyvlad på bilderbergmötena på våra sk politiker gör att Sverige idag är världens mesigaste land.
  Ett land där feminism råder och media korar sk hjältar i pack som gömmer illigala flyktingar.
  Allt från tv-reklam till serier framställs vita män som dreglande våp och babbar som trevliga hyvens snubbar.
  Detta är en agenda och den går som tåget i det vi en gång så stolt kallade Sverige.

 5. Allt ska ju gå framåt sägs det.
  Men inte ärligheten om invandring och alla problem med den.
  Skäms på er alla falska PK människor.
  Det här falskspelet gynnar inte någon.
  Ta upp alla våra samhällsproblem i media.
  Det går ju bra att göra program om grupper som motsätter sig
  den eskalerande brottsligheten i invandringens spår.
  Dags att vakna nu !!!!,
  Kriminalisera PK maffian som köper all invandrarbrottslighet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: