Upp till 15 araber misstänks ha våldtagit 18-årig flicka

BROTTSLIGHET. En 18-årig flicka misstänks ha gruppvåldtagits av upp till 15 män i den tyska staden Freiburg. Åtta män, sju syrier och en ”med tyskt pass” har arresterats. Enligt polisen är de sju syrierna 19-29 år och den med tyskt pass 25 år, skriver Deutsche Welle. Flera greps vid olika asylmottagningar. Alla är fängslade.

 

Majd H. la ut dette bildet på Facebook av seg selv med maskingevær for to år siden. Han skrev: «Ich bin Kurde und mein Herz ist eisern. Ich komme aus der Stadt Qamischli.» – Jeg er kurder og mitt hjerte er av jern. Jeg kommer fra byen Qamischli. Foto fra Majd Hajis facebookside

Flickan har förklarat att hon träffade en av männen som heter Majd H. på ett disco i Freiburg den 14 oktober. Mannen misstänks ha drogat flickan genom att tillsätta något i hennes drink. Sedan har de åtta arresterade och eventuellt ytterligare sju våldtagit henne i ett buskage utanför i fyra timmar.

Enligt polisen är den huvudmisstänkte Majd H. även misstänkt i ett annat fall.

Läs mera på Document.no…

En hel rad våldsamma händelser har skakat om invånarna i Freiburg den senaste tiden, bland annat mordet på  läkarstudenten Maria Ladenburger, där en afghansk asylsökande var skyldig.

Maria, våldtagen och dränkt av en asylsökande afghan på 17 år som visade sig vara 32 år. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Upp till 15 araber misstänks ha våldtagit 18-årig flicka

 1. Detta har förmodligen aldrig hänt och det blir lönsamt på sikt. Lönsamhet är viktigt. Det var några kräk från S som bevistade mitt köpcentrum idag, jag blev givetvis djupt äcklad. Är de kvar i morgon så lär jag gå i polemik, eller dumpa deras bärbara dator i närmsta papperskorg. Nä, polemik, jag är ju inget vänsterblivet svin.

 2. 15 stycken på en kvinna ?
  Vilka trevliga modiga och väluppfostrade män eller är de vidriga primitiva parasiter med grottbeteende ?

 3. Hur i helvete kan det finnas folk , politiker och ledare i Europa som vill ha denna framtid ??? Vilka tar ansvar ??? Med vilken rätt förstör våran generation det som våra fäder byggt upp ??? När den dagen kommer då våra barn förstår vad vi har ställt till med , vad ska ni säga till dem ???

  • Vi 1,2milj sd:are behöver inte skämmas men 82:an borde skämmas men det är dom för dumma för.
   Dom visste inget i vanlig ordning.
   Varför sa ni inget- kommer det låta.

 4. I motsats till Svensk Media gick man ut i Tyskland från första början it med att det var Syrier från Axelförlängning och en ”Tysk”. Skulle aldrig hända här

 5. Fy faan vilka as. Hellre att världen går under än att leva tillsammans med denna våldtäcktskultur. Jävla idioter , stackars flickor/kvinnor som inte får upprättelse i vår förbannade idiotiska PK samhälle.

 6. Fega jävla kräk, skicka hem dem nu. Dom har förbrukat all rätt att få vara i ett civiliserat samhälle. Oavsett vad vänstern tycker.

Kommentera