90-årig kvinna rånad av utlänningar


BROTTSLIGHET. En kvinna i 90-årsåldern har rånats i Hästhaga, Varberg. Kvinnan hade varit och handlat och när hon lämnade butiken tog två okända personer kontakt med henne. De två pratade dålig svenska och kvinnan förstod inte vad de ville utan bad dem gå därifrån.

De två följer ändå kvinnan till hennes hus. Utanför huset tilltvingar de sig hennes plånbok. Inga personskador finns uppgivna. Kvinnan får hjälp av en anhörig att ta kontakt med polis.

Polispatrull söker i området efter eventuella övervakningskameror som kan vara till hjälp. En anmälan om rån skrivs, i nuläget är ingen gripen.

Polisen

Pettersson konstaterar att Expressen/GT också tar upp händelsen men de glömmer att berätta att rånarna pratade dålig svenska, trots att uppgiften kommer från polisen…ja, ja, de glömde väl bara…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “90-årig kvinna rånad av utlänningar

 • El gringo

  Folk med sådana gener är inte välkomna här, ut ur landet! Med eller utan fallskärm!

  Gilla

  • Stenbock

   Nja det är ju dessa som kommunpolitikerna i Kungsbacka,uppmanar befolkningen att ge husrum !! Förmodar att samma vånings-nöd råder i grannstaden Varberg.De stackars nyanlända kan ju inte sova i tält !!!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Jo dessa framtida pensionsräddare är visst välkomna till Sverige problemet är att kommunerna inte får fram tillräckligt med fräscha och dyra bostäder åt dem i Kungsbacka till exempel så vädjar kommunen om hjälp hos naiva svenska kommuninvånare om hjälp med boende !
   Nu är det bara en tidsfråga innan 7 klövern stiftar en lag som i bästa fall bara tvingar infödda hederliga arbetande svenskar att ha pensionsräddare inneboende hos sig och fungerar inte det så blir med tvång annars blir vi svenskar vräkta för att ge plats åt stackars ensamkommande BARN och övriga stackars flyende människor med enkelbiljett till paradiset Sverige.
   Är det typiskt idiot-Sverige att 7 klövern tack vare en naiv väljarkår de sista 40 åren tillåtit en totalt sjuk och helt okontrollerad massinvandring utan att det minsta bry sig om vilka negativa konsekvenser det skulle få inom alla samhällsområden ?
   NU ÄR DET TYVÄRR FÖRSENT.

   Gilla

 • centurion

  Och med 82:ans värdegrunds-aspekt i åtanke, blir ju de två rånarna genast upphöjda till hjälteförklarade offer och får gråta ut i någon TV-soffa. Medans tanten som hade fräckheten att korsa deras väg, förvandlas till en islamofobisk rasist.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Expressen ”pekar” bara ut folk när det passar dem.

  Agendajournalistiken jobbar inte för ett tryggare Sverige.

  Gilla

 • Dalmasen

  Det är bedrövligt. Skicka ut svinen
  Omgående !!
  Finns inga ursäkter !!!
  Inte ens våra bästa, Tanterna får
  Vara ifred.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Taskig värdegrund. Annie Lööf älskar det.

  Gilla

 • Ståfräs

  82%PK idioter tycker tydligen att det är Ok att råna gamla Svenskar, hoppas innerligt dom drabbar stenhårt själva.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: