Aftonbladet backar kraftigt, men de var bättre förr…


MEDIA. Anders Lindbergs arbetsgivare, den ”oberoende socialdemokratiska” som det står på Aftonbladets ledarsida backar kraftigt. Intäkterna minskar och resultatet ännu mer. Det visar siffror från ägaren Schibsteds kvartalsrapport.

-Pettersson tycker inte det är konstigt, Aftonbladet var bättre förr, i varje fall roligare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Aftonbladet backar kraftigt, men de var bättre förr…

 • Björn

  Underbart och inte oväntat! Folk börjar tröttna på den där tidningen och dess lögner och skvallerjournalistik.

  Gilla

 • ossie

  Anders Lindberg o Co kanske kan få jobb på McDonald s eller nåt annat lågkvalificerat jobb som dom kanske kan klara av.

  Gilla

  • Thor

   Förringa inte McDonalds. I jämförelse med att vara skribent på Aftonbladet är det synnerligen högkvalficerat. Och till en ledig tjänst brukar det vara ett par hundra ungdomar som söker. Att ha partibok hos (s) är ingen merit hos McDonalds, däremot den viktigaste ”meriten” hos Aftonbladet. Dessutom, att se till så folk kan äta sig mätta är ett mycket viktigt arbete. Att spruta ur sig förljugna floskler på en skattesubventionerad tjänst på Aftonbladet bör närmast ses som ett parasiterande på samhällskroppen. (All dagspress är skattesubventionerad, momsen är endast 6%. Vissa blaskor som t.ex. SvD, som älskar att spy galla över sjuka och arbetslösa, uppbär dessutom presstöd på flera hundra miljoner.)

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Snart kommer den dagen när det inte är så roligt längre att ta alla miljonerna som dom tjänar på Blocket och pumpa in dom i Aftonbladet!

  Härligt!

  Gilla

 • Torleif

  Härligt.

  Gilla

 • Håkan

  Önskar att Anders Lindberg (AB) kunde för oss ”mindre vetande” på Petterssons blogg förklara sitt och Aftonbladets arv från det förflutna!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: