Varför tiger Sverige om religiöst förtryck runt om i världen?

ISLAM. Varför tiger Sverige om religiöst förtryck runt om i världen? Det undrar DN:s ledarsida som konstaterar att straffet för apostasi, att lämna en religion, kan leda till döden i flera muslimska länder, skriver Samuel Teglunnd på Världen Idag. 

Demonstranter i Pakistan kräver att den kristna kvinnan Asia Bibi döms till döden för att hon uttryckt sin tro på Jesus och inte profeten Muhammed. Foto: Fareed Khan / AP / TT

”Tolv länder tillämpar fortfarande dödsstraff för att lämna islam. Sveriges tystnad om det religiösa förtrycket är pinsam.” Det skriver Dagens Nyheter på ledarplats och länkar till Världen idags rapportering om Asia Bibi i Pakistan som riskerar dödsstraff för sin tro på Jesus.

”I ytterligare en handfull riskerar man andra straff för ’brottet’ – som rimligtvis inte kan vara ett brott eftersom gudstro är individens ensak och inte statens.”

DN konstaterar också att avhoppare från islam riskerar straff inte bara i muslimska länder. Även konvertiter i väst utsätts för hård press från gamla landsmän, på flyktingförläggningar och av släkt i ursprungslandet.

”Ett helt oacceptabelt fenomen som även förekommer i Sverige.”

Läs vidare på Världen Idag…

– Det enda svar på frågan i rubriken som Pettersson kan komma på är att PK-Sverige håller med islamisterna. Annars skulle de inte kalla oss som protesterar mot islam och muslimernas galenskap för rasister och nazister utan hålla med.

Asia Bibi är en kristen kvinna som dömts till döden i Pakistan för att ha druckit vatten ur samma mugg som en muslim. Asia Bibi har varit med på bloggen över tio gånger i många års tid, för Asia hålls inga demonstrationer och manifestationer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

8 thoughts on “Varför tiger Sverige om religiöst förtryck runt om i världen?

 1. Svenska NPC’s anser att all kritik av vad icke-vita sysslar med är rasism.
  Klagar du på hur kvinnor från mellanöstern behandlas – rasist
  Klagar du på dödsstraff i musllimska länder – rasist
  klagar du på hur utländska ligor härjar i landet – rasist
  klagar du på hur kvinnor tvingas svarta tält från medeltiden – rasist
  klagar du på knätofs och träskodans – icke rasist.

  Det är samma svar på alla frågor. All diskussion undanbedes vad gäller icke-vita som alltid är offer.

 2. Därför att det är Islamistiskt förtryck och planen är att ”sverige” ska bli islamistiskt.

 3. Därför att Sverige som helhet har en mycket vriden syn på Världen. Uppdelat i de onda och de goda.

  Exempel på onda i alla lägen:
  USA
  Israel
  Ryssland
  Ungern
  Polen

  Exempel på goda i alla lägen:
  Merkel:s Tyskland
  Hela Afrika
  Kommunist länder över hela Jorden, så som Venetzuela
  Palestina och ofta övriga muslimska länder

 4. Sverige tiger om religiöst förtryck, det är politiken som inte tillåter annat. En svensk tiger, sägs det – vilket är lögn. En svensk tiger inte, en svensk ryter ”mjao” ! Svensken kan främmande språk

Kommentera