Var är den solidariska vänstern?


BROTTSLIGHET. Alexandra Hedborg Twittrar om den osolidariska vänstern, som är pigga på att uppmuntra olagligheter, Ersson ska själv ta ansvar för sitt luftfartshaveri men var är solidariteten de vänsterblivna alltid pratar om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


22 responses to “Var är den solidariska vänstern?

 • Argus

  Personligen tycker jag mest synd om henne. Förledd av skola, politiker och kanske föräldrar. Ivrigt påhejad av åsiktsmaffian har hon förstört sitt liv för en bluff.

  Indoktrineringen borde ha stoppats senast våren 1969 men då hade Palme fått in ena foten i hörnrumnet i Rosenbad och Erlander funderade som bäst vad han skulle göra som pensionär.

  Ja, vi har ett personligt ansvar och det kommer att träffa henne som en kratta i gräset rakt i nyllet. Men det kanske är dags att införa tester för att bli myndig och att få rösta.

  Gilla

 • Nya tankar

  Det är väl bara bra! Hon fick vad hon förtjänade för sin dårskap!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Har den vidriga hycklande mytomaniska odemokratiska etik och total morallösa extremvänstern fått kalla fötter, vem är förvånad ?
  Kanske lär sig andra vänstervridna flummiga snorungar (ej torra bakom öronen) något av detta, att det inte ska löna sig att bryta mot lagen.

  Gilla

 • Thomas

  Äntligen. Gustav Fridolin ska sluta som partiledare för Mp.
  Goda nyheter. Ta bort den andra skatan oxå.

  Gilla

 • robbcos

  Inga egna pengar att ge bort, man är van att ge bort andras pengar. Det är ju dyrt med rödvin, online svampar och resor till gambia.

  Gilla

 • Monica

  Svar till brasklappen: Jag har inte kallat inhemska fattiga och outbildade för white trash. Det är ofta en nedlåtande benämning som socialt etablerade personer använder om missgynnade svenskar som de tycker saknar klass och stil. Beträffande svarta personer så har jag svårt med många somalier eftersom de är muslimer. En gång arbetade jag med en ugandier som chef. Han hade storhetsvansinne så det var en stor prövning att arbeta under honom. Men på det stora hela så har jag ett neutralt förhållningsätt till dem som de flesta andra s k raser och etniska grupper och försöker så gott det går att bedöma dom enskilt och inte i grupp.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  I ungdomens dagar fanns det något som hette efterblivna, dom var lite annorlunda i tankesättet och gärningarna. Dom togs om hand på speciella skolor på den tiden.
  Nu finns det vänsterblivna och dom efterblivna vart genast och vara som genier i jämförelse, så min undran är varför dom vänsterblivna inte är under bättre kontroll ?
  Eller finns det en röd tråd där kanske, att tvångssteriliseringen är borttagen ?

  Gilla

 • The proud swede

  Lås in ungjäveln, så hon lär sig veta hut!

  Gilla

 • Monica

  Elin Ersson utbildar sig till socionom. Detta yrke har blivit skamfilat och med rätta. Tänk bara på Johanna Möller. Denna yrkeskategori är ofta svaga för exotiska inslag medan fattiga inhemska personer s k white trash kan de vara fula emot och antingen förnedra verbalt och/eller frysa ut beroende på vem som innehar den tillfälliga myndighetsutövande socialsekreterarrollen gentemot den som är i beroendeställning. Alltså av allmänna skattepengar använder dom sig av sin personliga privata åsikt gentemot klienten och glömmer att de skall inneha en neutral, professionellt och respektabelt förhållningssätt till brukaren Det har jag sett på mycket nära håll.

  Gilla

  • Brasklappen

   Det ar riktigt, de prioriterar negrer och araber och spottar pa det egna folket som du kallar white trasch, detta gar igen i hela den s.k. 68,a vanstern….Detta tar stopp om 10-20 ar nar negrer och araber ar i majoritet i Sverige OCH NAR PENGARNA AR SLUT, DVS NAR SKATTEKRAFTEN HAR MINSKAT SA MYCKET SA DE TVINGAS DRA NER BIDRAG TILL DET MUSLIMSKA PACKET….Antagligen blir detta den sista grupp de tar marten ur munnen for….

   Gilla

  • Tanten

   Håller med! Bra beskrivet av dessa hatande vänsternissar som jag kallar dom.

   Gilla

 • Brasklappen

  Vanta till domen kommer och det skrivs da kommer de vansterblivna att skramla ihop pengarna snabbt!

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Precis som vänster agerar och kommer agera….ALLA ANDRA SKA BETALA OCH ARBETA, MEDANS VÄNSTER-GÖKAR ROPAR Å SKRIKER HUR DET SKA VARA, MEN BIDRA GENOM ARBETE, PENGAR, HUSRUM ELLER FÖRSTÅND, BIDRAR DE INTE MED.

  IDIOTIN ÄR ETT FAKTUM.

  PS. Att Elin är naiv, vilse och lättledd, det är som det är, tyvärr….men hon ska dömas för hennes oförstånd och sjuka agerande.

  Annars…kan vi alla stoppa plan när vi då känner för ?!

  Gilla

  • Tanten

   Konstigt att passagerarna som drabbades av detta, med förseningar osv inte fått, eller begärt skadestånd!!!?

   Gilla

 • Lukas

  Solidaritet för vänstern är när man tvingar de som inte vill vara med att betala, inte att man vill hjälpa till själv. De som vill vara med skall naturligtvis inte belastas. Andras pengar som vanligt.

  Eller uttryckt med Löfvens ord, de rika får FÖRMÅNEN att betala.

  Gilla

 • fete

  Släng in tokhönan i fängelset ………

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Självklart ett gyllene tillfälle för Anne Ramberg att visa sin solidaritet med den här antidemokratiska förtappade individen.

  Gilla

 • Kent

  En vänsterbliven betalar aldrig själv utan det gör andra med tvång åt dem.

  Gilla

 • Jag

  Vänsterblivna är endast ”solidariska” med andras (läs våra pengar/på Skattebetalarnas bekostnad) pengar, inte av att ge från sina egna medel!
  Hyckleriet i sitt esse!

  Gilla

 • Björn

  Vänsterns solidaritet finns bara när det passar. Vänstern är inget att hålla i handen när det blåser.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: