Var är den solidariska vänstern?

BROTTSLIGHET. Alexandra Hedborg Twittrar om den osolidariska vänstern, som är pigga på att uppmuntra olagligheter, Ersson ska själv ta ansvar för sitt luftfartshaveri men var är solidariteten de vänsterblivna alltid pratar om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Var är den solidariska vänstern?

 1. Personligen tycker jag mest synd om henne. Förledd av skola, politiker och kanske föräldrar. Ivrigt påhejad av åsiktsmaffian har hon förstört sitt liv för en bluff.

  Indoktrineringen borde ha stoppats senast våren 1969 men då hade Palme fått in ena foten i hörnrumnet i Rosenbad och Erlander funderade som bäst vad han skulle göra som pensionär.

  Ja, vi har ett personligt ansvar och det kommer att träffa henne som en kratta i gräset rakt i nyllet. Men det kanske är dags att införa tester för att bli myndig och att få rösta.

 2. Har den vidriga hycklande mytomaniska odemokratiska etik och total morallösa extremvänstern fått kalla fötter, vem är förvånad ?
  Kanske lär sig andra vänstervridna flummiga snorungar (ej torra bakom öronen) något av detta, att det inte ska löna sig att bryta mot lagen.

 3. Äntligen. Gustav Fridolin ska sluta som partiledare för Mp.
  Goda nyheter. Ta bort den andra skatan oxå.

 4. Inga egna pengar att ge bort, man är van att ge bort andras pengar. Det är ju dyrt med rödvin, online svampar och resor till gambia.

 5. Svar till brasklappen: Jag har inte kallat inhemska fattiga och outbildade för white trash. Det är ofta en nedlåtande benämning som socialt etablerade personer använder om missgynnade svenskar som de tycker saknar klass och stil. Beträffande svarta personer så har jag svårt med många somalier eftersom de är muslimer. En gång arbetade jag med en ugandier som chef. Han hade storhetsvansinne så det var en stor prövning att arbeta under honom. Men på det stora hela så har jag ett neutralt förhållningsätt till dem som de flesta andra s k raser och etniska grupper och försöker så gott det går att bedöma dom enskilt och inte i grupp.

 6. I ungdomens dagar fanns det något som hette efterblivna, dom var lite annorlunda i tankesättet och gärningarna. Dom togs om hand på speciella skolor på den tiden.
  Nu finns det vänsterblivna och dom efterblivna vart genast och vara som genier i jämförelse, så min undran är varför dom vänsterblivna inte är under bättre kontroll ?
  Eller finns det en röd tråd där kanske, att tvångssteriliseringen är borttagen ?

 7. Elin Ersson utbildar sig till socionom. Detta yrke har blivit skamfilat och med rätta. Tänk bara på Johanna Möller. Denna yrkeskategori är ofta svaga för exotiska inslag medan fattiga inhemska personer s k white trash kan de vara fula emot och antingen förnedra verbalt och/eller frysa ut beroende på vem som innehar den tillfälliga myndighetsutövande socialsekreterarrollen gentemot den som är i beroendeställning. Alltså av allmänna skattepengar använder dom sig av sin personliga privata åsikt gentemot klienten och glömmer att de skall inneha en neutral, professionellt och respektabelt förhållningssätt till brukaren Det har jag sett på mycket nära håll.

  • Det ar riktigt, de prioriterar negrer och araber och spottar pa det egna folket som du kallar white trasch, detta gar igen i hela den s.k. 68,a vanstern….Detta tar stopp om 10-20 ar nar negrer och araber ar i majoritet i Sverige OCH NAR PENGARNA AR SLUT, DVS NAR SKATTEKRAFTEN HAR MINSKAT SA MYCKET SA DE TVINGAS DRA NER BIDRAG TILL DET MUSLIMSKA PACKET….Antagligen blir detta den sista grupp de tar marten ur munnen for….

 8. Vanta till domen kommer och det skrivs da kommer de vansterblivna att skramla ihop pengarna snabbt!

 9. Precis som vänster agerar och kommer agera….ALLA ANDRA SKA BETALA OCH ARBETA, MEDANS VÄNSTER-GÖKAR ROPAR Å SKRIKER HUR DET SKA VARA, MEN BIDRA GENOM ARBETE, PENGAR, HUSRUM ELLER FÖRSTÅND, BIDRAR DE INTE MED.

  IDIOTIN ÄR ETT FAKTUM.

  PS. Att Elin är naiv, vilse och lättledd, det är som det är, tyvärr….men hon ska dömas för hennes oförstånd och sjuka agerande.

  Annars…kan vi alla stoppa plan när vi då känner för ?!

  • Konstigt att passagerarna som drabbades av detta, med förseningar osv inte fått, eller begärt skadestånd!!!?

 10. Solidaritet för vänstern är när man tvingar de som inte vill vara med att betala, inte att man vill hjälpa till själv. De som vill vara med skall naturligtvis inte belastas. Andras pengar som vanligt.

  Eller uttryckt med Löfvens ord, de rika får FÖRMÅNEN att betala.

 11. Vänsterblivna är endast ”solidariska” med andras (läs våra pengar/på Skattebetalarnas bekostnad) pengar, inte av att ge från sina egna medel!
  Hyckleriet i sitt esse!

 12. Vänsterns solidaritet finns bara när det passar. Vänstern är inget att hålla i handen när det blåser.

Kommentera