Stäng

Däremot får kommunistiska partiet vara här och hylla Nordkorea

Granskning av Public Service”Här är det ingen som ställer sig frågan – varför är inte Nya Tider här? Inte en journalist går in och granskar hur det här går till riktigt. Hur man har gjort detta. I rädsla för att själv bli nedsmetad i några jävla brunfärger. Däremot får kommunistiska partiet vara här och hylla Nordkorea…”

10 reaktioner på “Däremot får kommunistiska partiet vara här och hylla Nordkorea

 1. Inget har med fakta att göra! Allt har med ideologi att göra! Grymhet eller inte, skiter man helt i. Det, och mänsklighet, är oväsentligt för kulturdocialisterna, huvudsaken att man väljer rätt sida, hur fasansfull den än är och hur harmlös ”fel” sida än är. Det gäller att välja rätt konglomerat, ansamling av tyckare för kulturmarxistvänstern.

 2. Här är HELA debatten.
  Tyvärr är det Belinda som är moderatorn.

  Diskuterades bland annat beröringsskräck i medierna och vad det får för konsekvenser i samhället om svenska journalister väjer för känsliga frågor.
  Medverkade gjorde bland andra Janne Josefsson och Anders Lindberg.

  Janne är helt enorm och outstanding samt talar fakta.
  Janne sågar ner Anders Lindberg.
  Anders Lindberg blir helt upprörd över Jannes påstående och blir enormt upprörd, vilket hörs som han pratar genom hela debatten
  Anders Lindberg hävdar att åldersbedömningen inte stämmer som görs.

  När Janne ville granska vänstervåldet blev han kallad av en SVT journalist för att vara nazist.
  Janne fick även ”-Men de är det goda våldet”.

  Anders Lindberg:
  ”– Jag tror inte att de 9.000 som nu förmodligen får stanna hade fått stanna om det inte var så att vi hade opinionsbildat för deras rätt att stanna”,

  Angående frågan om afghanerna ljugit om sin ålder, hävdar han bestämt att Janne Josefsson har fel.
  Anders Lindberg menar att Svenska Dagbladet i en senare undersökning kommit fram till att ålderstesterna av de afghanska männen varit ”ovetenskapliga”.
  ”-Jag har haft rätt hela tiden”

  ”Janne Josefsson: ”Slår yxor i dörrar och kastar gas in i lägenheter” Media mörkar”

 3. Heja Janne. Jag headhuntar dig att bli ny chef på SVT och SR. Det är ju så viktigt att vara kritisk som journalist. Varför är inte journalisterna på SVT och SR kritiska mot makten i Sverige, utan bara agerar medlöpare?

 4. Han är bara för djävla bra J J . Men den sk journalisten vid sidan om är som dom flesta andra svenska clowner som jobbar i pressen. Hur länge skall svenska folket tro på dessa tomtar. Men jag hyser inget större hopp , se på valet

 5. Och det är just av bl.a. denna anledning jag har absolut noll förtroende för PK-journalisterna.
  F.ö. börjar ämnet att omhuldra och ryggdunka journalister bli på gränsen till sjuklig i PK-media. När folk börjar ifrågasätta journalistiken gör denna grupp allt för att framhäva vikten av dess existens.
  Så fort det handlar om en journalist som drabbats av något så är det tjat om detta varenda dag i inte minst public service.

 6. Kommunister är numera kramgoa och fina individer i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Är bara populistiska högerspöken som SD och AFS som är otäcka och farliga i extremvänsterns hycklande etik och totalt morallösa värld.

 7. Bra frågor av Janne Josefsson. Hyckleriet utan gränser är en farlig utveckling. Här ytterligare exempel: https://ledarsidorna.se/2018/10/de-religiosa-friskolorna-grunden-for-religios-extremism/
  ”En ytterst berättigad kritik av radikal islam har länge varit hårt angripen och anklagats för att vara ett uttryck för islamofobi. När begreppet islamism används är blasfemitanken maskerad som anklagelser om islamofobi. De bokstavstrogna utövarna som felaktigt antas vara representativa för det muslimska civilsamhället anser att kritiken är synonymt med hädelse. Detta är anledningen till att kritiken under så lång tid var omöjlig att ventilera då de har renderat i sociala repressalier.”

 8. Större delen av författarna och den fisförnäma kultureliten som är tyngdpunkten på mässan inklusive regimmedia har naturligtvis inte något problem med det för det är deras själsfränder.

 9. Läser i metro att någonstans i Sverige i någon skola har dom ändrat texten i idas sommar visa att ”allah gör att blommorna blommar”.NÄR TAR VANSINNET SLUT ,DET RÄCKER NU !!!???

Kommentera

%d bloggare gillar detta: