Stäng

Malmö – långt från Södermalm

INRIKES. Centrala Malmö, Möllevångstorget i september 2018, det är långt till Södermalm och Stockholm. 

 

Länk till filmen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

25 reaktioner på “Malmö – långt från Södermalm

 1. Det var längesedan jag var i Malmö. Efter att ha sett denna film har intresset för en resa dit inte precis ökat.
  Malmö – en förstörd stad.

 2. Skulle vara intressant att veta hur fort bidragsklockan tickar
  för alla dessa till synes arbetsbefriade prensions räddare?
  undrar vad bara en enda timme kostar skattebetalarna?

  1. De var MÅNGA! Undrar hur många jidahister arbetar på torget.Hörde att på Hötorget i Stockholm kan man beställa allt från stulna skinnjackor till smycken och vapen. Mina vänner turkar sade att de vågade inte vara kvar !

 3. Magrareta i himmelen .Du sade till mig att motorcykelgängen är set största hotet mot Sverige. Tur att du slipper se detta elände, du som bodde vid torget!

 4. Var är kassaapparaterna?? Eller det behövs inga när det gäller det nya frälset, och papperskorgar är väl förmodligen bara avsedda för Svenskfödda??

  1. Flertalet hade inte ens några prisskyltar.
   De som hade priser så var dessa inte på svenska.
   Tala om svarthandel som heter duga.

  2. Så här är det. Svensk lagstigftning tillåter skattefri försäljning under 6 månader av året om man är skriven utomlands. Så många är skilda , frun är kvar med ungarna och mannen flyr landet ( låtsas) under vinterhalvåret. Så de får enorma inkomster när varje stånd omsätter minst 30 tusen per dag, i alla fall på Hötorget i Stockholm.

 5. Ja tänk, när det ser ut så där i alla Svenska städer och samhällen. För det är precis så, som Annie Lööf vill att det ska se ut….

   1. Minst 50% av dessa är för dumma i huvudet för att ta till sig och förstå hur det är och resten har tjänat eller tjänar på rådande siguation.

 6. Jag undrar hur många procent (promille?) av den kommersen som är helt vit; skattad, momsad, helt legala och osubventionerade anställningar och så vidare.

 7. malmoe är förlorad som Sveriges tredje största stad.
  malmoe skulle garanterat gå i konkurs om inte den muslimska staden fick 5-6 miljarder kronor i bidrag av övriga Svenska kommuner.
  såsse-styrd på tok förlänge. Kanske aktuellt att dra in bidragen och överlåta malmoe åt sitt öde?!

  1. På den tiden Malmö var en idyll.

   Dessutom var TV programmen mycket bättre, idag är det bara skräp, lögner och indoktrinering!

 8. Så där brukar det se ut dit man åker på semester.
  Vilket jävla skämt Sverige blivit eller som lallarna säger- Myyyysssigt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: