Vänsterpartiet saknar proportioner…


BROTTSLIGHET. Privata storföretag har stulit 70 miljarder från Europas skattebetalare, avslöjar flera europeiska medier. – Det har ifrågasatts om vi har råd med flyktingar i Europa, men det är det här vi inte har råd med: Kritstrecksrandig girighet och brottslighet, säger Ulla Andersson, ekonomisk-politisk talesperson för Vänsterpartiet på Facebook

Bild: Vänsterpartiet

-Pettersson vill på intet sätt försvara bankernas skattesvindel, men det måste vara lite proportioner. Det är 70 miljarder under minst ett decennium, alltså 7 miljarder om året, enligt SVT.

I EU bor drygt 500 miljoner invånare, det gör att svindlerierna ovan uppgår till runt 14 kronor per invånare och år. Det tycker jag gott Vänsterpartiet kan få importera invandrare för men inte mer…

Annars är principen riktig, skattemedel ska inte försnillas av girigbukar. Minns ni förresten när nuvarande partiledaren för vänsterpartiet,Jonas Sjöstedt, som fullt frisk 40-åring softade runt i 2,5 år för skattebetalarnas pengar. Inte olagligt men…Läs om Kommunisten i New York. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Vänsterpartiet saknar proportioner…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: