20 muslimska män dömda till sammanlagt 221 år i fängelse för våldtäkt av barn

BROTTSLIGHET. Ni kanske minns att den brittiske invandringskritikern och aktivisten Tommy Robinson arresterades och dömdes till 13 månader i fängelse med en häpnadsväckande snabbhet utan att Robinson fick tillgång till advokat eller möjlighet att försvara sig. 

Media förbjöds också att rapportera om gripandet och de som redan hunnit rapportera tog bort dem.

Anledningen till arresteringen av Tommy Robinson var att han i sin roll som medborgarjournalist höll på att livestreama en video på Facebook utanför en tingsrätt i Leeds. I rätten pågick en rättegång med flera svaranden som åtalats för att ha varit medlemmar i ett så kallat ”groominggäng”. En grupp män, nästan alla muslimer, som på ett systematiskt sätt våldtog mängder med icke-muslimska barn, några så unga som elva år, över en period på ett årtionde. Ett tusental tittare följde gripandet av Robinson i direktsändning på Facebook.

I Storbritannien har våldtäktsmän rätt till en ordentlig och rättvis rättegång, juridisk representation som de själva väljer ut, tillräckligt mycket tid att förbereda sig, samt rätt att släppas mot borgen mellan rättegångarna. Inga sådana rättigheter erbjöds dock till Tommy Robinson.

Nåväl, vi skrev massor på bloggen om fallet Tommy Robinson…

Nu har domarna kommit för de män som var anklagade i den rättegång Tommy Robinson försökte bevaka.

Daily Mail

-Pettersson har viss förståelse för att herr Robinson är invandrings- och muslimkritisk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 thoughts on “20 muslimska män dömda till sammanlagt 221 år i fängelse för våldtäkt av barn

 1. Det bör vara en livstidsstraff för pedofiler, mördare med flera kriminella med en obligatorisk arbetsläger , just nu i de brända skogarna och renovering av järnvägar! Det är alldeles för slappt i Sverige. Gör om, gör rätt! Sluta upp med hotellverksamheten!

  • Glömde; Det bör vara en direkt utvisning och fråntaget medborgarskap.
   Vi bör ge medborgarskap under så lång tid som de visar att de är självförsörjande. Om bidrag är den enda inkomsten bör de utvisas med hela släkten!

 2. Varför angripa symptomen?
  Det är väl orsaken som ska elimineras!
  De har väl bara agerat i enlighet med sin kunskap och övertygelse!
  Koranen ger ju instruktione4 om hur kvinnor (och barn) ska behandlas!
  => Kvinnan är som en åker. = En åker ska brukas!

  Vi har dessa svin bland oss!
  Vi bjuder dem på all – inclusive!
  Vi tillåter dem att ljuga sig till välfärd!
  ”Ensamkommande 25 åriga barn” är invasionssoldater!

  Angrip orsaken! Angrip hotet mot vårt land och vår kultur!

 3. Jag fattar !
  Man behöver som sagt inte gilla personer på ett debattforum utan bara respektera att olika uppfattningar och åsikter finns och ska finnas i en äkta demokrati.
  PK-media 7 klöverns knähund anklagas på detta forum för att vara partisk och odemokratisk och det med all rätt.

 4. Det Tommy Robinson gjorde ska vara en tillåten naturlig handling i ett demokratiskt stabilt västland Deras straff bör väl avrundas med livslång utvisning? Våldtäktsgänget verkar ha utfört organiserat hatbrott mot ickemuslimer. En form av krigsterror, som använts av fientliga invasionsstyrkor i formella krig. Undrar om det även kan ligga i flyktingkramares och vissa myndigheters intresse? …jag kan ibland få den reflektionen även om Sverige.

 5. Löjligt låga straff, med tanke på det fruktansvärda lidande de har åsamkat engelska barn.

  Jag har skrivit det förr: För serievåldtäktsmän – som alltså begått mer än en våldtäkt (då menar jag sexuella övergrepp, där förövaren använder våld, inte den urvattnade variant som den svenska lagen numera handlar om) – så borde kastration vara obligatorisk. Därmed vore våldtäktsmannen för alltid ’botad’ från sin mentala fixering att våldta. Dessutom har det straffet en kraftigt förebyggande effekt på andra.

  Inom de kriminella kretsar det handlar om, är överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter en statuspryl. När aset kommer ut från fängelset, efter att ha dömts för våldtäkt, stiger han automatiskt i rang i gängen och hyllas för sin aggressiva manlighet.

  Om vederbörande komme ut från fängelset MINUS sina testiklar, vore hans status noll. Hans eventuella fru kommer att skilja sig från honom och han får aldrig en ny, hans barn och hans kumpaner kommer att förakta honom.

  Det bästa med en sådan bestraffning är att den skulle bara behöva tillämpas en handfull gånger. Inom en dag efter att en sådan kastration har utförts, skulle kunskapen om den ha spritts till hela kollektivet och deras våldtäktande skulle upphöra omedelbart.

  För vissa invandrargäng är våldtäkt en machogrej. Med kastrationsstraff är all ’macho’ borta – för alltid. Detta straff vore effektivare än dödsstraff – eller välj vilket straff som helst. Det är humant, effektivt och hindrar dessutom vederbörande från att föra sina – uppenbarligen defekta – gener vidare.

  Just därför kommer vi aldrig att få se kastrering, som straff för brutal våldtäkt, i den liberala västvärlden. Ty alla liberaler är kryptoanarkister, som älskar våld och perverst sex. Även om de är för fega för att våldta själva, så får de stor tillfredsställelse av rapporterna om dem. Denna ’krydda’ i deras patetiska liv kommer de aldrig att vilja avstå från.

 6. Tänk om inte Mia debatterade här, vem skulle då istället vara mångas slagpåse och tumme ner ?

  • Ja du har rätt där, vi behöver alla en hackkyckling som i detta fall är en privilegierad vit puckad vänsterkvinna.
   Vars enda uppgift är att komma med motstridiga förvirrade argument och en åsnas envishet bita sig fast på sidan.
   Skulle hon försvinna är det lite som med babben.
   Man saknar inte babben förens pizzan är slut.

   • Om Mia är en vit privligerad puckad vänsterkvinna ska låta vara osagt det vet inget jag om, däremot att Mia i de flesta fall får tummen ner för sina inlägg och åsikter i detta väl äkta demokratiska debattforum Pettersson som till skillnad mot PK-media får man utgå från består av debattörer som självklart inte behöver gilla eller hålla med om allt som skrivs men som respekterar att olika åsikter finns och dessutom kan skilja på sak och person !

   • Nu får du väl ändå ge dig!

    Jag har aldrig någonsin sagt att jag inte respekterar ”inskränkta sverigedemokrater”.
    Jag buntar inte ihop grupper av människor på det viset.

    Inte nog med att du rent ut säger att alla behöver en hackkyckling (mig) och annat elakt, nu tar du till rena lögner också.

 7. Undrar hur mycket av allt det som rapporteras och skrivs om i icke politisk korrekt media som kommer sedemera kommer till politikernas PK-medias och allmänhetens kännedom ?

 8. Tänk er stormen som hade varit om rollerna varit omvända!
  Europeer som systematiskt våldtagit unga flickor från mena området.

  Nu är det i stället total tystnad som råder, skjut budbäraren TR, sekretess-belägg rättegången. När dessa jävla ynkryggar och gråtmilda stoppar flygplan för att grova brottslingar inte ska utvisas, så har de inga tårar över för småflickor som lider och skadats för livet.

  Den rasism dessa människor talar om, är den de utsätter andra för, de som inte får tala fritt. De som inte kan värja sig mot brott, våldtäkter, rädslan de känner för att gå ut.

  De grupper som utarmar samhället får fortsätta sätta pensionärer på fattighuset, samtidigt som PG Gyllenhammar svamlar om rasism.
  Ingenstans läser jag varför det är rasism att vilja ha en stabil ordning i landet, där invandring inte är den stora kostnaden och problemet.

  Jag saknar struktur i det här landet där outbildade invandrare inte får arbete p.g.a. deras låga utbildning, inte för att svenskar är rasister som annars sägs. De största rasisterna är politikerna, journalisterna, kändisarna och andra gråtmilda.
  De som tar hit människor utan att ge dem arbete, allt annat får de gratis av alla andra som ser sin framtid och ålderdom ätas upp av kostnader som inte leder till något.

  Men för de andra som lever socialt skyddade liv i välstånd, i sina skyddade enklaver, är invandringen en rolig sak i deras liv. Deras liv präglas inte av brist på pengar och bostäder. Men jag upprepar en av mina käpphästar, låt dem som är för invandringen kryssa i en ruta på deklarationen att de vill betala mer i skatt. Låt dem ange om de vill betala 30%-75% mer för att stötta de behov som uppstår när de fattigaste ska betala för andras framtid samtidigt som deras egen är obefintlig.

 9. Den alltid eminente Thomas Gür skriver:

  Vidrigt agerat.
  Skandalöst hanterat.
  Föredömligt rapporterat.
  Alldeles för låga påföljder utdömda.

  ”The sexual abuse of vulnerable children in English towns by groups of men, often from immigrant communities, is an incarnation of a wider scandal that is dominating our news and overwhelming our police and our courts.

  It is a crime that until recently was rarely discussed in public. Child sexual abuse was often ignored or covered up: the protection of institutional reputation or community cohesion put before the protection of children.

  The grooming gangs of provincial England tend to operate where the disinfectant of public scrutiny struggles to reach – poorer neighbourhoods on the edge of town, around the mini-cab ranks and fast food joints, the twilight zones of urban life.”

 10. Mia .Var är du? Har du tagit semester?

  Nu blir det inte lätt för brittiska fångar..De får hålla i byxorna ! Till dessa barbarer duger vem som helst.

 11. Katie Hopkins intervjuade Tommy Robinson nyligen ,han har fått betala ett fruktansvärt högt pris för att vara sanningssägare och den första att avslöja och rapportera om de satans pedofilerna som skyddats av brittiska politikerf och media och myndigheter över hela England.

 12. UT med asen efter fangelsestraffet tillbaka dit de kommer ifran men inte levande, skar av deras vidrigt fula huvuden som de sjalva gor i de lander svinen kommer ifran! De har ingen ratt att satta sina fotter i ett Europeiskt land de asen, djur, nej solsystemets varsta avskum!

 13. Dom skulle haft en nolla till bakom den sammanlagda siffran, som det nu är ger det ca 11 år i snitt per våldtäktsman. Straffet är alldeles för lågt för dessa som hållit på i ca 10 år med detta

Kommentera