Pladdrande Blatten


FjärranÖsternredaktören tycker:

En Förnuftig Karl!


6 responses to “Pladdrande Blatten

 • Sven T

  Huvet på spiken!
  Killen har fattat, övriga 82% säger va? Eller så blockar de allt som inte överensstämmer med deras världsbild.

  Gilla

 • ladulaas

  Instämmer med FjärranÖsternredaktören. Och denne ‘blatte’ är långtifrån ensam.

  Förvisso är brottsligheten hög hos invandrare, framför allt hos de från MENA. Men majoriteten av dem är ändå hederliga, arbetande och skattebetalande. De jag har pratat med – även muslimer – inser Sveriges problem med invandringen. De är helt med på att invandringen måste begränsas och att bidragsturister måste skickas hem.

  Det är ingen tillfällighet att en av de ekonomer, som tydligast analyserar invandringens katastrofala effekt på den svenska ekonomin, är den iranske kurden Tino Sanandaji.

  Förvisso är det invandrare som står för merparten av brott i Sverige idag – när det gäller grova brott, som rån, skjutningar, bilbränningar handlar det nästan enbart om invandrare – och invandrararbetslösheten kommer definitivt knäcka vår ekonomi.

  Men: Grundproblemet med Sverige är inte invandringen. Grundproblemet är hundraprocentigt ‘Made in Sweden’.

  Etthundra år av vänsterliberal propaganda – i dagis, i skola, i läroböcker, i tidningar, i radio, i TV – har bäddat för den katastrof, som Sverige nu drabbas av. Det är detta som gör att alla de svenska makthavarna gör allt de kan, för att förstöra landet. Och svensken i gemen är idag grundmurat vänsterliberal och en sådan egocentrisk fegis, att han/hon varken vågar eller vill protestera.

  I decennium efter decennium har vi kunnat se hur vårt Sverige brutits ned bit för bit. Invandringen har ökat stadigt sedan 70-talet och nu kan vi tala om invandrings-tsunami – 10 000 varje vecka. Inget land klarar av en sådan invandring, men det är inte heller meningen att Sverige skall klara av den. Målet är Sveriges förstörelse. Massinvandringen är ‘bara’ murbräckan.

  Andra länder har genomfört kraftfulla åtgärder, som löst deras invandringsproblem: Australien, Ungern, Polen. Även Italien gör det nu, liksom USA. Jordanien skickar nu hem sina syrier. Fullt realistiska åtgärder mot invandringen har presenterats i Sverige sedan 80-talet. Alternativ-för-Sverige gick till val med ett fullt realistiskt återvandringsprogram. Inget av detta duger för svenskarna.

  Därför är den bittra sanningen, hur otänkbar den än kan synas, helt enkelt den att 82% av svenskarna vill ha massinvandringen och att de vill att Sverige skall förstöras. DET är orsaken till att ingenting kan rädda vårt land.

  Gilla

 • Stefan SH

  Utlänningar skall inte lägga sig i, och ha åsikter, om svensk politik. Punkt.

  p.s.
  unga influenser med mus mellan bena, härkomst från Mellanöstern och Afrika, är i högsta grad inkluderade!

  p.p.s. bra musik till Fredagsölen, tackar 🙂

  Gilla

 • HB

  Han är bra som faan. Skumt… Många tittar på hans videos… Men han får inte många Likes.

  Gilla

 • gamlingen

  Det behövs en utlänning för att säga sanning.
  Honom kan inte etablissemang utfrysa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: