Algeriets regering är islamofober och borde åtalas för hets mot folkgrupp

ISLAM. Jättelandet i Nordafrika, med över 40 miljoner invånare, de allra flesta sunnimuslimer har kommit ut som islamofober och förbjuder officiellt niqab och ”dylik klädsel” på offentliga arbetsplatser i landet med omedelbar verkan, twittrar Christer Sfeir, en vanligtvis välunderrättad man. 

-Pettersson räknar med att Sveriges regering drar Algeriets regering inför rätta för hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

2 thoughts on “Algeriets regering är islamofober och borde åtalas för hets mot folkgrupp

  1. Usch vilka bakåtsträvare, att inte anamma de fromma och fredligas sedvänjor. Oerhört kränkande för kvinnorna att inte få klä sig som påbjuds av patriarkatet.

  2. ofatbart
    till och ”muslim” land kränker burka bärare,vad skall i V , MP, C mm gjöra för att stävja detta övertramp – ta hit dom och hela tjocka släkten, skicka pengar, protestera mot svenska medborgare!!!!!
    dumt att göra samma här för då kan de bli anpassade i svenska samhället

Kommentera