38-årig burundier våldtog 17-årig flicka – döms till fängelse, ej utvisning


BROTTSLIGHET. En 38-årig man döms för våldtäkt av en 17-årig flicka. Mannen har dock nekat till anklagelserna och menat att de haft sex på 17-åringens initiativ.

Louis-Marie Nsabimana hemma i Burundi

Händelsen inträffade i juli 2018, då mannen skulle skjutsa den unga kvinnan hem till en gemensam vän. Under bilfärden kom 17-åringen på att hon behövde hämta någon hemma hos sig, men när de väl var där blev hon enligt tingsrätten våldtagen av mannen.

38-åringen har vidgått att han haft sex med kvinnan, men förnekat att han våldtagit henne. Han har i förhör menat att det har varit frivilligt från bägges sida, och att det varit kvinnan som tagit initiativ till det sexuella umgänget.

Tingsrätten anser dock att kvinnans berättelse är trovärdig, samt att de tekniska bevisen och utsagor från vittnen ger stöd för det hon har berättat i förhör.

38-åringen döms till två år och sex månaders fängelse för våldtäkt. Han döms även att betala 115.000 kronor i skadestånd till den 17-åriga kvinnan.

-Pettersson noterar att Hela Gotland glömmer några detaljer. Gärningsmannen är Louis-Marie Nsabimana, född 1980 i Burundi med tolkbehov på franska. Han är dock skriven i Mjölby.

Ur domen: Hans förklaring till han lämnat flera olika versioner är att han har dåliga erfarenheter av polisen från Burundi, att han varit otrogen mot sin hustru samt att han först vid det tredje och det fjärde förhöret var psykologiskt redo att berätta sanningen.
Lite märkligt är att han påstår sig ha dåliga erfarenheter av polisen från hemlandet. Herr Nsabimana
uppger sig ha sex års universitetsstudier i juridik från Burundi där han arbetat som åklagare, domare, juridiskt ombud och universitetslärare. Menar sig ha fattat vissa beslut i sitt yrkesutövande som ledde till fara för honom och hans familj. Efter tre år i Sverige fick han jobb på serviceboende, därefter som personlig assistent. Där är han nu inte längre välkommen tillbaka.
Åklagaren har inte yrkat på utvisning. Nsabimana är gift med en afrikansk kvinna som väntar deras tredje barn. Eftersom hans två bröder redan bodde i Sverige ”valde han att flytta till Sverige som politisk flykting”.
Gotlands Tingsrätt Dom Mål nr: B 755-18
Nsabimana hoppas inom snar framtid få svenskt medborgarskap. Det hoppas inte Pettersson…flygtiden är med mellanlandning och biljettpriset för tur och retur och det är absolut inte nödvändigt…
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


11 responses to “38-årig burundier våldtog 17-årig flicka – döms till fängelse, ej utvisning

 • compulsoryunion

  Reinfeldt(s) och Nyamko Sabunis afrikanska kusiner har typ samma status som diplomater, immunitet mot utvisning.

  Gilla

 • Gingerbreads

  Louis-Marie skrattar varje gång han loggar in på internetbanken hemma i Burundi på sitt Noredeakonto han fick och troligen så har han flera alias IDn och kan kanske casha ur 2-3 bidrag på raken 🙂 svennarna kollar inte sådant . För pengarna på kontot kan han stanna hemma i Burundi halvårsvis eller mer och leva lyxliv samt bygga nytt hus från bidragsregnet svenskarna skänker Louis-Marie 🙂

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Brottslingar ska inte utvisas, de är Sveriges framtid och räddning !

  Gilla

 • Gingerbreads

  ”valde att flytta till Sverige som politisk flykting” ifrån Burundi ,på vilket sätt hotas han i Burundi ?? 🙂
  rent ut sagt BS och MIG verket köper sådana här BS storys rakt av

  Gilla

 • Mr Jordan

  6-åriga ukrainare har bara tur, nästa gång biter den svenska tigern…

  Gilla

 • Ståfräs

  Metoo, Fi o Feminister har inte öppnat käften ett ord om denne föredömlige representant som flytt för sitt liv och tackar Sverige på sitt sätt, grattis PK.

  Gilla

 • Mm

  Det här blir konsekvensen när vi får fri migration i hela världen, då blir det öppna gränser, för övrigt vad gör en burundier i vårt land. Vilken skit som kommit hit, vem har bjudit hit äcklet, hoppas etablissemanget får smaka på äcklets förmågor

  Gilla

 • Ståfräs

  Stort grattis PK idioter, hoppas Ni drabbas stenhårt.

  Gilla

 • Scoobidoo

  Vad gör en burundier i Europa och Sverige?? inga krig där…
  Hursomhelst!! FNs program ”migrant replacement” eller det stora folkutbytet som pågår har den strategin att inga vita fläckar får finnas alltså inga vita reservat i Sverige(eller annorstädes) då de vita ska helt enkelt avlas bort-därav mängden av U-landsmän kommit till Europa för just denna djävulska globalistiska plan, Ni som vill veta mer om detta bör googla ”kalergi”

  Gilla

 • tikamax

  Naturligtvis är han ”åklagare, advokat, domare och juridiskt ombud” !!!!
  Var han inte KUNG av Burundi OCKSÅ??????????????

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: