Trollkontot….


…Eller vem är Johan Landström?

Rebecca Weidmo-Uvell har grävt i ett konto som innehas av någon nationalekonom vid namn Johan Landström som skriver under rollen som centerpartist.

Ju mer Weidmo-Uvell grävt, ju mer framstår individens konto som ett rent trollkonto. Det hela är uppbyggt med fingerade namn, lånade bilder, falska uppgifter och påhittade historier. Ett tvättäkta trollkonto m.a.o.

Twitterkontot ligger högt på listan över socialistiska twittrare och stora delar av konversationen handlar om att svartmåla SD. Vem som egentligen innehar kontot är inte känt, men sådant brukar så småningom avslöjas av personer som ägnar hela sin fritid åt såna utmaningar. Apropå detta så är denna tweet från Researchgruppens Loan Sundman ganska komisk.

Vi vet ju alla vad denna vänstergrupp ägnar sig åt. Förvånar mig inte det minsta ifall Expressens David Baas får uppgifter om anonyma konton från just Sundman och hennes gäng.

Rebecca Weidmo-Uvell


3 responses to “Trollkontot….

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: