Trollkontot….

…Eller vem är Johan Landström?

Rebecca Weidmo-Uvell har grävt i ett konto som innehas av någon nationalekonom vid namn Johan Landström som skriver under rollen som centerpartist.

Ju mer Weidmo-Uvell grävt, ju mer framstår individens konto som ett rent trollkonto. Det hela är uppbyggt med fingerade namn, lånade bilder, falska uppgifter och påhittade historier. Ett tvättäkta trollkonto m.a.o.

Twitterkontot ligger högt på listan över socialistiska twittrare och stora delar av konversationen handlar om att svartmåla SD. Vem som egentligen innehar kontot är inte känt, men sådant brukar så småningom avslöjas av personer som ägnar hela sin fritid åt såna utmaningar. Apropå detta så är denna tweet från Researchgruppens Loan Sundman ganska komisk.

Vi vet ju alla vad denna vänstergrupp ägnar sig åt. Förvånar mig inte det minsta ifall Expressens David Baas får uppgifter om anonyma konton från just Sundman och hennes gäng.

Rebecca Weidmo-Uvell

3 thoughts on “Trollkontot….

  1. Apropå Loan Sundman……………

    Granskare som inte tål en granskning.

    Den omtalade Researchgruppen har byggt upp ett åsiktsregister över medborgare som medverkar på internetforum. Expressen och Aftonbladet har i samarbete med gruppen avslöjat namn, adress och rasistiska kommentarer från lokalpolitiker och privatpersoner.

    Men vilka kretsar tillhör Researchgruppen själv?

    https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

Kommentera