Moderat politiker är trött på tramset

REGERINGSBILDNING. Den moderate politikern, teologi doktorn, författaren och opinionsbildaren Ann Heberlein Twittrar att hon är trött på tramset och vill veta vad det är som omöjliggör stöd från Sverigedemokraterna? 

-Pettersson tror inte Ann får något svar för det vet inte de borgerliga partiledarna…

38 thoughts on “Moderat politiker är trött på tramset

 1. ”Björklund har lovat sina barn att aldrig ta stöd av SD”. Hur förklarar Björklund det faktum att 40% i ett valdistrikt i Klippan röstade på SD?
  Vad skall han säga till de 40%-en? Förstår han inte att SD kommer
  att öka där?

 2. Ann Heberlein har givetvis helt rätt! Sluta transa Kristersson m.fl. Björklund har lovat sina barn att aldrig ta stöd av SD.
  Är hans löften till sina barn viktigare än landet Sverige? TRAMS var ordet!

 3. Allt handlar om att lägga beslag på så många poster för egen del för att trygga inkomsterna för det egna partiets representanter.
  Ge poster till SD är inte på kartan för då innebär det att någon i sjuklövern blir utan inkomst och måste gå tillbaka till sitt vanliga jobb igen. Om de nu någonsin haft ett.

  • Ingen av dagens skolbänkspolitiker från V till SD kan varken stava till ordet arbete än mindre haft ett riktigt rejält jobb och bidragit till samhället !
   De lever i en skyddad akademisk välgödd och verklighetsfrämnande egen värld, därför bland annat så kallar politikerna från V till SD hederliga arbetande svenskar föraktfullt och nedsättande för VANLIGT FOLK.
   Blir lika förbannad varje gång, uttrycket vanligt folk näms i TV och övriga massmedia.

 4. Det är de som kräver att vi ska vara fördomsfria gentemot flyktingar, som själva går på sin vanföreställning istället på fakta. Skulle SD vara muslimer, men ha precis samma politik, skulle de bli mycket välkomnade. För det är inte politiken som spelar roll för hur de accepteras, utan den bild och skeva fantasi man gjort av dem.

 5. Har ställt den frågan till minst 100 personer som inte gillar Sd.
  Visar sig i slutändan att ingenting de tror är rätt.

  Bedrövligt, men inget konstigt om man tillhör sjuklöverns (de sju dvärgarna) skara, då är dumhet snarare en merit, är man sen invandrare också så är vägen utstakad.

 6. Kristersson är en liten mosquito med ett dövande bzzzzz-ljud. De övriga i gänget får suga blodet. Alla är dock smittspridare. Se upp !!!

 7. Det finns en del förståndiga och kloka moderater. Som vet vad demokrati går ut på.

  Tyvärr, så sitter de inte i partiledningen.

  Bra skrivet, Ann Heberlein.

 8. Idiotin är så cementerad i svensk politik att det inte finns någon räddning. Från att vara en stolt utlandsboende Sverige vän så skäms jag för att säga att jag är svensk. Dårfinkarnas land där extrempartier som V L C och MP får 25%,, tänkt på det,, var fjärde person runt dig är så sjuka att de vill utplåna det sverige vi en gång kände.

 9. (M)esen Uffe slösade 2veckor på ingenting, sneseglare som han är. Nu går 2 till veckor till ingenting som Röfven får (S)lösa på. Eine kindergarden kan man säga.

  • Löven har tyvärr inte tid att bry sig om Sverige och en eventuell regering nu, för han är iväg och äter gratis miljonmiddag hos EU.

 10. Så mycket trams och tjafs från våra s k ”politiker” inom sjuklövern! Alla vill allt men utan SD!
  Det som de visar nu är ”Att dessa stolpskott till politiker fullkomligen nonchalerar att ta ansvar över sitt land Sverige”. De bryr sig Absolut Ingenting över sitt land och sina medborgare!
  Hoppas verkligen att de förpassas till historiens soptipp!

 11. Tuffe Uffe är en liten rädd fågel. Han har ingen egen kompass att gå efter utan går efter att sätta fingret i luften. Sorglig moderatledaren,till och med AKB är bättre,det vill inte säga lite..

  • En tillsatt marionett,av dem som drar i trådarna bak draperiet ! Folk som denne M-ledare,tycks göra allt för pengar och strålkastarljus.

  • Om man ser på 7-klöverns partiledare så undrar man varför galenskap är den absolut bästa meriten för att komma dit.

 12. Jag tror inte det handlar om värderingar. Politiskt skitsnack. Det handlar om makt. Släpps SD in i en regering kommer dom att växa obehindrat och Åkesson blir statsminister nästa val.

  • S vet att om SD kommer ”in i värmen” kommer de aldrig mer få makten. S kommer göra allt för att förhindra det. M är fega och C vill egentligen tillhöra vänsterblocket.

  • Samtliga andra partiledare är livrädda för SD av två anledningar PENGAR OCH MAKT. Nazistiska partiet Socialdemokraterna som slog sina påsar ihop med Hitler under världskriget är värst.

Kommentera