Stäng

”Muslimer talar om hur svensk kultur borde vara…” 

KULTUR. Roger Sahlström Twittrar ”Muslimer talar om hur svensk kultur borde vara…” Muslimska tjejer kräver genom SVT-Edit att deras man inte skall göra en stor grej av deras religion och huvudbonader genom att göra just det. Kort sagt: Man kräver normalisering.

-Pettersson konstaterar dock att de muslimska tjejerna har en poäng. Medierna prickar av på listan för att vara politiskt korrekta i filmer, underhållningsprogram och reklam. En muslim, en färgad, en bög, ett blandäktenskap osv…alla ska vara med utom oliktänkande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 reaktioner på “”Muslimer talar om hur svensk kultur borde vara…” 

 1. Narkotika försäljarna rappar om svarta somalier och kurder som gör grova brott tillsammans. Kanske hijabis kan inkvoteras att hjälpa till med något i samhället?

 2. ”Gå och rasta björnen”, lyder ett gammalt idiomatiskt uttryck på mitt hemspråk. Man använder uttrycket för att tillrättavisa någon som dillar om dumma saker.

 3. Dom rödgröna världsförbättrarna springer med sån fart att dom inte märker vad som händer omkring dom En vacker dag i en snar framtid kommer dom att slå huvudet i väggen så att hela sverige skakar Detta kommer bara att ske alldeles för sent och kommer att leda till gråt och tandagnisslan

 4. De båda intelligensbefriade påstår att vi skall inte göra en stor grej av religionen. Hallå! Gå då före och ta bort de religiösa symbolerna era hycklare!

  1. hijab är i Sverige en del i att pyssla med sin egoistiska agenda. Massutvisnings utmaningen är enorm men det räcker stänga av alla bidrag.

 5. Tjejerna tipsar ju bara de som gör tv-program, filmer mm att inte alltid fokusera på problem, klädsel, religion när muslimer ska vara med i något program.
  Jag hör inte dem säga något om hur svensk kultur borde vara.

   1. Ja, varför ska man tänka själv när det är så mycket lättare att bara följa strömmen av andras åsikter.

   2. Vilken medicin har Mia nu och vilken ska det bytas till, bra viktigt och sunt med olika åsikter i ett äkta demokratisk debattforum som Pettersson väl är ?
    Bara tummen upp blir en ganska tråkig och enahanda debatt.

   3. Håller med Kent. det är bra med ett nyanserat tonläge i debatterna. ”Lika barn leka bäst” lärde man sig redan som barn och det blir väl lätt så på de olika bloggsidorna, att det är folk med liknande åsikter som finns på dessa.
    Och här hos Pettersson är väl kanske en majoritet SD väljare.

    Nu vet jag inte åt vilket håll Mias politiska åsikter lutar, men säger bara stå på dig Mia. det är bra med lite motpol.

   1. Att be någon hålla truten är väl inte ett sunt debattklimat ?
    Man behöver i en demokrati inte gilla eller tycka samma sak som andra bara respektera att olika åsikter finns !
    I en diktatur räcker det med en åsikt.

 6. Sverige är ändå ett av världens mest lyckade länder. Hör och häpna, det kommer idieoter från världens mest misslyckade länder och berättar för oss svenskar hur vi ska vara och göra. Hör och häpna ännu mer, och politiker och vänsterfeminister lyssnar på dessa jävla idioter, mer än på oss svenskar.

 7. Vad spännande och väl inte helt oväntat efter 40 år av en totalt okontrollerad massinvandring?

  1. Det är inte meningen att svenska folket ska fatta någonting, det ska bara vara koppel tiga och lyda !

 8. Och efter normaliseringen av slöjan visar det sig snart att den inom många grupper är det yttre tecknet mellan ”dygdiga” kvinnor (=slöjbärare) och ”horor”.
  Folk från dessa grupper kommer bemöta slöjbärare respektive ickeslöjbörare utifrån detta: Med respekt eller icke, och detta lär bli påtagligt för alla i takt med att demografin ändras och vissa grupper kommer utgöra allt större del av befolkningen i landet.

  1. Det har visat sig att folk tar med sig sina värderingar när de personkryssas och väljs in på politiska positioner och som nämndemän, så det vore naivt att tro att detta inte kommer påverka gemene man i Sverige, i takt med ändrad demografi, de närmaste decennierna.

   1. Ja, det är väl det personkryssen är till för, att få sin politiska preferens invald. Men det blir problem när politikerna är så fjärran från den svenska. Så fungerat demokratin, och våra politiker vill ha det så. De hade ju inte laddat in muslimer i parti och minut annars.

   2. Förslag: Ta bort möjligheten till personkryss. Inför möjlighet att stryka person istället. Då kan man undvika klanröstningar och liknande odemokratiskt beteende.

 9. Usch varför har vi fått alla dessa problemen med islam och varför måste vi Svenskar anpassa oss till deras extremer.
  En haverikommision borde tillsättas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: