Ännu en islamist hos sossarna


När Johan Westerholm kritiserar sitt eget parti för antisemitism och rasism, vet han nog inte hur rätt han har.

Inlägget man läsas i inlägget nedan och nu avslöjar Samnytt att en islamist personkryssats till första platsen på Socialdemokraternas kommunlista i Hässleholm.

Omar Al-Ganas heter individen ifråga och stod på 14:e plats på Socialdemokraternas kommunlista. Tack vare landsmän personkryssades han in på första plats och blir därmed Socialdemokraternas starka namn i kommunen.

Eller rättare sagt, skulle bli. För efter Samnytts avslöjande om kopplingar till militant islamism, kräver nu Socialdemokraterna att han avgår. SSU, som t.o.m. är radikalare än moderpartiet, försvarar dock Al-Ganas och avfärdar hans antisemitiska och rasistiska uttalanden.

Socialdemokraterna har definitivt en del problem att ta itu med. Antisemitismen och islamismen verkar ha bitit sig fast i partiet. Nu väntar vi på att media ställer Björklund och Lööf mot väggen med frågor om hur de ställer sig till att stödja ett parti med den bakgrunden.

Samnytt

Nu var Al-Ganas uppmärksammad redan i juni när han fick sparken som valambassadör. Han fick då stöd av partiet och kunde sedermera personkryssas in som första namn i Hässleholm.

Namnet Al-Ganas nämns också flitigt i Försvarshögskolans forskning ”Mellan salafism och salafistisk jihadism” från tidigare i år. Ett av många citat om släkten Al-Ganas är detta:

”Al-Ganas tillhör en välkänd släkt med säte i Gävle som Gefle Dagblad uppmärksammade i flera reportage. Ali Abdallah al Ganas hyllade öppet 25-åriga Liban Qadar som anslutit sig till IS i Syrien och dödades under 2015”

Släkten Al-Ganas har sitt säte i Gävle. Samma stad där Omar Al-Ganas är född.

Socialdemokraterna, ett parti  för islamister. Det ni liberaler och centerpartister.


13 responses to “Ännu en islamist hos sossarna

 • age

  Ännu ett exempel på att sossarna fullföljer kontraktet de skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 med löfte om att bidra till att Sverige ska bli ett islamistiskt land.

  => Sveriges, genom tiderna, största landsförräderi!

  — eller är det majoritetens vilja?
  — många röstar ju på landsförrädarna!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Är det värt att infiltrera islamisterna i Gävle genom att skära av skinnet på sin och sina barns snoppar, fiffla med alla typer av nystarts jobb och Kriminalvården bidrag, med massa skägg o spotta fågelfrön o harkla sig o säga inshallah sig hela tiden?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Är socialdemokratin sunnitisk eller shiitisk islamism? Vad är Ardalan, Riazat, Ibrahim Baylan, Wallström och Kerimo i Riksdagen?

  Gilla

 • Suzie

  SwebbTv har många intressanta och bra intervjuer som är väl värda att lyssna på och informativa.

  Ingrid Björkman blev känd för allmänheten genom debattartiklar i början av 90-talet där hon ifrågasatte invandringen. Svenska Dagbladet hade en serie artiklar sommaren 93 där hon medverkade. Hon berättar att det fortfarande var möjligt att debattera dessa frågor men bara något år senare blev det locket på.

  Ingrid arbetade som forskare i Nairobi, Kenya, men när hon återvände till Sverige i början av 90-talet träffade hon en kollega från Kairo som hade lurat sig in i Sverige som flykting tillsammans med familjen och släktingar. Detta öppnade hennes ögon för det bedrägeri som pågick i Sverige med falska flyktingar.

  Gillad av 1 person

 • Suzie

  Svenska folket måste kräva omval pga allt valfusk som sjukklöverligan och deras medllöpare utsatt folket för.Hur kommer det sig att alla valsedlar med islamistnamn på inte har försvunnit? dessa islamister som imamer i mosker och klanledare uppmanat alla medlemmar och landsmän att rösta fram till höga politiska positioner. Medan många Sd ledamöter som har blivit personkryssade av hela släkter,familjer, vänner i olika kommuner runtom i landet inte har fått en enda röst efter rösträkningen efter valet?? verkligen otäcka odemokratiska onda krafter som manipulerar valresultatet runt om i landet.Sjukklöverligan vill uppenbart ha in islamister i kommuner och riksdag medan man valfuskar med att ta bort Sd röster/ byta ut Sd röster.
  Hoppas verkligen vi snart får se det slutgiltiga resultatet av Osse valbevakning i Sverige och att sanningen skall komma fram i ljuset och upp på bordet .Sverige är en skendemokrati på många sätt, det största beviset för det är när sju partier går samman och utesluter Sd från allt politiskt inflytande på alla nivåer inom politiken trots att över 1.1 miljon röstade på Sd i senaste valet, detta är diktatur fasoner som inte hör hemma i en sk demokrati.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Ta bort möjligheten till personkryss och inför möjlighet att stryka person istället. Då slipper man klanröstningar och liknande odemokratiskt beteende.

  Gilla

 • Cinna

  De flesta Svenskar är bortskämda och många tror att alla vill vara jämlika. Som om det vore ett naturligt tillstånd och vad alla folk i hela världen eftersträvar.

  Glöm det, kära svenskar.

  -Det har visat sig att folk tar med sig sina värderingar när de personkryssas och väljs in på politiska positioner och som nämndemän, så det vore naivt att tro att detta inte kommer påverka Sverige, i takt med ändrad demografi, de närmaste decennierna.

  Gilla

 • Inconvenient Observations

  Anständiga partier är svaga för våldsbejakande totalitära ideologier. Det är sen gammalt.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Har vi tio år på oss innan islam har tagit över totalt? Var ska svensken fly? Ungern, Polen, Tjeckien, Slovakien eller Portugal?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: