Gräns mellan Israel och Syrien öppnas igen


UTRIKES. Den enda gränsövergången mellan Israel och Syrien öppnas igen på måndag, har de två länderna och FN enats om. Passagen, vid al-Qunaytira på Golanhöjderna, har i stort sett varit stängd i flera år, på grund av strider. 2013 erövrades den syriska sidan av området av terrorister. 

Med gränsöppningen kan FN:s fredsbevarande styrkor, för vilka övergången upprättades 1973, nu ”trappa upp ansträngningarna för att förhindra våldsutbrott i Golanhöjderna”, säger USA:s FN-ambassadör Nikki Haley.

-Pettersson säger att nu kan alla hemlängtande syrier välja på att resa över Turkiet, Libanon eller Israel…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: