Varför stöds islamister med skattemedel?

ISLAM. Seminarierna arrangerade av SST och Uppsala Universitet är i själva verket Ibn Rushd under falsk flagg, skriver Ledarsidorna.se.

Seminarieserien är ett samarbete mellan Studieförbundet Ibn Rushd, Myndigheten för stöd till trossamfund, Teologiska institutionen på Uppsala universitet och Institutionen för historia och samtidsstudier på Södertörns högskola. Tanken med seminarieserien är att ge en balanserad och nyanserad bild av några samtida muslimska grupperingar som allt oftare har kommit att diskuteras i svensk offentlighet.

Magnus Ranstorp, ledande terroristforskare tweetar inte helt nöjd:

Om Magnus Ranstorp på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Varför stöds islamister med skattemedel?

 1. Därför att alla vet vad som kan hända om inte den s.k stackars utsatta gruppen får som den vill !

 2. Ja det är illa. Först måste man kämpa mot galna utlänningar, som vi tvingas betala för. Och sen dytter nån svennjævel dej och skriker ”sluta plåga dom stackars, stackars utlänningarna!!”. Så man måste kämpa mot utlänningar och svenner. I Sverige. Vilket clusterfuck det här är, totalt kaos. Man står ensam med galna utlänningar och arga hjärntvättade svenner mot sej i sitt eget land!

 3. Annie kan inte samarbeta.

  Inte inom.partiet. inte med sina väljare.

  Inte med V. Inte med SD.

  Inte med S.

  Nu visar det sig allt tydligare att hon inte heller kan samarbeta inom Alliansen.

  Hennes enda princip är att omöjliggöra samarbete. Givande och tagande. Hon kan bara se till sina egna fördelar. Och det är att till varje pris få sitta av 4 år till. Lika overksam och ineffektiv som hittills.

  Om C hade haft en människa i ledande position som var som olja i ert maskineri hade vi aldrig haft detta gruskorn, denna sten, Annie, som ständigt sätter sig på tvären och får ingenting att fungera.

  Att partierna lyfter fram osmidiga ”ledare” går igen som en röd tråd i politiken. Antingen är det ingen vettig som vill eller så har de ingen vettig.

  Har aldrig varit aktiv i ett partiklimat. Men är det inte den klimatkatastrofen som frodas inom Sveriges etablerade politiska partier som är modern tids största hot för Sverige och svenskarna? Och där vi kan hitta de verkliga klimatförnekarna?

 4. Ser att detta Södertörns Högskola figurerar i det
  här sammanhanget också.

  Är Södertörns högskola ett läroinstitut eller ett
  vänsterextremt opinionsinstitut?

 5. Vad anser Gardell vara fördelarna med islam i Sverige? Vad tycker Gardell om det judiska folket? Ständigt denna Gardell; ändå figurerar han sällan i tv. Kan inte SVT låta Greider vila en omgång och släppa in Gardell istället? Greiders Sverige från 1800-talet har vi hört till leda, där är det tomgång sedan lång tid tillbaka. En sista fråga till Gardell; demokrati, är det din likör?

 6. Statliga bidrag på mångmiljonbelopp betalas av myndigheten MUCF till islamister samt fake- och bluff-föreningar.

  Delcitat

  Sakine Madon: Sluta ge bidrag till extremister

  I dag (16 maj 2017 min anm.) höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

  Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

  På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten, och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet. Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”. (Publicerat 16 maj 2017)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://unv.is/vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-sluta-ge-bidrag-till-extremister

  Generaldirektör för MUCF som nämns ovan är socialdemokraten Lena Nyberg. Foto nedan:

  https://www.mucf.se/sites/default/files/lena_nyberg_mucf_02_high.jpg

  Hon är ju kvinna och sosse, så hon kommer att få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av Löfven & Co för sin misskötsel av utbetalningar av skattemedel för 10-tals miljoner kr till islamister samt fake- och bluff-föreningar.

  Sannolikt kommer det att upptäckas att svindlerierna handlar om mycket större summor när Timbro (och nu Doku) djupgranskar och avslöjar ännu fler utbetalda statliga bidrag, som gått rakt in på bankkontona till många fler islamistiska bedragare.

 7. Lägg ned myndigheten för stöd till trossamfund. Religiös och etnisk fritidsverksamhet ska inte skattebetalarna sponsra. Det är exempel på felaktig användning av våra gemensamma skattepengar. Allt sådant ska deltagarna själva bekosta med sina egna intjänade medel. Har man inte råd att driva verksamheten så är det upp till de intresserade att själva se till att de får råd, annars så får de låta bli.

  • Visst är all RELIGÖS VERKSAMHET fristående ?!?!

   Mej veterligt beslutade Regering / Riksdag på Palme´s tid att (”UTESLUTA”) avföra Svenska Kyrkan från Statens verksamhet !!!

 8. Ta bort alla typer av bidrag till s k ”trossamfund”.Slösa inte med skattebetalarnas pengar.

Kommentera