Stäng

Löjliga sanktioner mot Nord-Korea

UTRIKES. USA:s utrikesminister Mike Pompeo har varit på sin fjärde resa till Nordkorea sedan han tillträdde för knappt ett halvår sedan.

I söndags träffade Pompeo Nordkoreas ledare Kim Jong-un och stämningen verkar hjärtlig och lunchen ser rätt skaplig ut för att vara i ett fattigt land med en  svältande befolkning.

Video från mötet visar Pompeo som väntar i en foajé när två stora utsmyckade dörrar svänger upp och Kim kliver in för att hälsa på Pompeo.

Men det är inte vad som hände i förgrunden till videon som är mest intressant, det är vad som syns i bakgrunden – en stor glänsande Rolls Royce Phantom.

Kim har tidigare åkt i Mercedes S600 men visar nu på ett tydligt sätt att ni kan hålla på så mycket ni vill med era sanktioner, jag köper vad jag vill ändå…

The Drive…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

1 reaktion på “Löjliga sanktioner mot Nord-Korea

  1. Åka Rolls Royce Gör ju även Azylbaronen Jan Emanuel som han
    tjänat på att inhysa välfärdssnyltare, det är alltid någon som
    får betala för att vissa ska kunna pråla För Kim Jong Un är
    det fattiga Nordkoreaner, för Jan Emanuel Svenska skatteslavar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: