En felparkering urartar i Ronna, Södertälje


POLISEN. Ur TV-programmet Södertälje-polisen som sänds i kanal 5 på tisdagar klockan 20:00. 

-Pettersson säger bra gjort polisen, effektivare än att bjuda på halal-korv och det kommer att löna sig…

Om Ronna på bloggen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “En felparkering urartar i Ronna, Södertälje

 • Bosse S

  De borde skickat efter fler poliser och hundpatruller och gripit varenda en om de så bara sa bu. Den felparkerade bilen skulle man beslagtagit och forslat bort, så ägaren fick dryga kostnader för att lösa ut den.
  Det fungerar inte att vara som Kling och Klang mot dessa varelser.

  Gilla

 • Tony

  typisk reaktion från det klientelet, vi gör som vi vill, Svenska lagar skiter vi i, skönt att se att polisen för en gångs skull gör det rätta, att sitta och fika med dessa idioter har dom inget för. Hårda tag förstår dom.

  Gilla

 • Mm

  Detta förekommer heller inte där de, invällarna, kommer ifrån. De skulle få konsekvenser direkt. En gevärskolv i huvudet eller skott i fot/ben. Om de inte tillhör ”adeln” i byn i hemlandet, de är vana vid våld och skall mötas direkt av våld och skickas åter.. bäst före. Det är det enda språk de fattar, vi har ingen nytta av packet.

  Gilla

 • Kralj Tvrtko

  All heder åt dessa poliser som inte backar undan för dessa äckliga respektlösa invandrare till kulturberikare. Tyvärr finns det otaliga av den sorten som importerats av våra godhetsapostlar som säger sig vurma för utsatta människor . När ska de inse att det är vi svenskar som är de utsatta ? Eller är det bara som så att de har en agenda – att sudda ut nationen med dess folk och blanda upp alla till en oigenkännelig massa som inte har ngn stolthet eller känsla för fosterlandet kvar så att de i lugn och ro kan implementera globalisternas agenda utan att vi som ett enat stolt renrasigt folk kan revoltera mot denna katastrof som väntar runt hörnet ? Något måste ske innan det är alldeles för sent . Redan idag kryllar det av araber på våra gator och våra ungdomar trakasseras , misshandlas och våldtas utan att de folkvalda importörerna av den tredje världens ekonomiska bosättare i vårt land vill göra ngt åt sina katastrofala politiska val. Vakna svenska folk och fuck PK maffian !

  Gilla

 • JEX

  Dessa blattar är ju väldigt aggressiva och där ser man att dom inte drar sig för att använda våld mot poliser. Hur tänkte dessa blattar när dom gav sig på poliserna ? Skulle dom ge poliserna stryk för att slippa parkerings boten . Inte konstigt att våldet eskalerar i Sverige när det väller in sådana i detta land tack vare att vissa naiva politiker som styr motvalls bara för att SD vill begränsa invandringen.

  Gilla

  • Schwein Wein

   Problemet är att de inte tänker. Hela deras liv styrs av impulser från reptilhjärnan. Det är därför hela Mellanöstern är en trevlig, mångkulturell smältdegel.

   Gilla

 • Carl ekström

  Går inte se här i japan !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: