“Genus-vetenskaplig forskning visar att den dominerande manliga normen är giftig för alla människor och planeten”

GENUSTRAMS. Regeringen Löfven beslutade i augusti 2018 att henen nedan, Martin Hultman, ska få sex miljoner kronor i forskningsanslag för att studera “klimatförnekelse”, rapporterar SVT. 

Martin, verkar perfekt för jobbet då han sen tidigare gjort sig känd för “betydelsefulla” teorier om energipolitiken. Bland annat detta  ”Genusvetenskaplig forskning visar att den dominerande manliga normen är giftig för alla människor och planeten; den borde studeras och förändras”. 

Undrar om Martin är en man och hur lämpligt det att ha en “manlig” forskningsledare?

Vill ni läsa mer om Martin Hultman så…

-Pettersson undrar vad Sveriges fattigpensionärer tycker om detta? Nåväl, jag tror och tycker att klimatalarmisterna håller på att göra samma misstag som invandringsförespråkarna – det blir lönsamt på sikt att slänga miljarder i sjön…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on ““Genus-vetenskaplig forskning visar att den dominerande manliga normen är giftig för alla människor och planeten”

 1. Finns inga som helst bevis för fraud-teorin om att koldioxid c02 skulle påverka att jorden blir varmare. Denna tes drivs av skurkorganisationen
  FN(UN) som ett led att skuldbelägga människor i I-världen och deras färdmedel osv…
  Klimathotet är en viktig del för att lansera det sataniska komunistiska “UN-agenda 21(30)” där människor kommer hållas i gulagliknande jättestäder utan privat ägande mm……………..
  Gotland tex har haft korallrev för X antal tusen år sedan utan hjälp av fossila bränslen 🙂

 2. Miljoner människor i världen svälter ihjäl medans den rika delen av den samma eldar upp världen pengar.
  Hur många triljoner eldas upp på att skicka upp raketer i rymden fast vi vet att det kommer att ta generationer för människan att ta sig till en annan beboelig planet i händelse av katastrof.
  Hur många miljarder kronor kommer att kastas i havet på dessa utsläpp trotts att vi är övertygade om att vi haft exakt samma problem på jorden vid ett flertal tillfällen utan att någon BIL eller någon industri varit inblandad och det har ( som någon sagt) blivit bra på sikt.
  Världens idioter till ledare bryr sig inte ett dugg om människorna på jorden utan ser bara till sin egen plånbok.
  Hjälporganisationerna tigger varje dag om miljoner i Tv och tidningar medans alla dessa rika människor på jorden gottar sig åt pengar som kommer in via skatter och liknande går till totalt onödiga saker.

 3. Det verkar inte riktigt klokt. Varför importerar då Sverige över: 90% män via migrationsverket? Jag trodde det fanns en logisk förklaring trots allt. Här förgiftar de säkert miljön 50 ggr mer än de hade möjlighet till tidigare. Jag är idel öra om vad regeringen har för dolda planer för Sverige. Regeringens gränslöst oförskämda hantering av skattebetalare har förmodligen ingen naturlig eller förnuftig förklaring. Nu tar nätbolagen skyhöga elnätsavgifter, som kan liknas vid ocker. Med tanke på orimliga höjningar av skatter och infrastrukturavgifter, vad sysslar myndigheterna med egentligen? Nej nu vill jag se en regering, som inte hatar mej och övriga skattebetalare.

 4. Martin Hultman är säkert glad när han får 6 miljoner att spendera lite godtyckligt med svag kontroll hur de används.
  Prestationen från hans sida är att få ut pressreleaser och debattartiklar i tidningar samt att bli intervjuad i regimmedia utav en medkännande “journalist”.

 5. Sverige har i dag minskade manliga normer som lag och ordning moral och vett.
  Martin är en förespråkare av det dekadenta skräplivet med överkonsumtion och lössläpphet bland Svenska folket.

 6. Regeringen Löven visar verkliga ledaregenskaper? Och förnuftig hushållning med skattepengar?

Kommentera