5 thoughts on “Bert Brölar

 1. Skulle man låsa in alla grova brottslingar i Sverige då skulle vi bara ha ett politiskt parti kvar i Sverige nämligen SD för alla andra skulle sitta bakom galler.
  Skulle vi tro på ett enda ord av vad 7-klövern spyr ur sig så skulle SD sitta där eftersom det enligt 7-klövern är dom som står för den stora och enormt dyra invandringen är deras fel. Det är SD:s fel att vårdköerna är så långa, att polisen och sjukvården går på knäna, att skolan inte fungerar, att äldrevården inte fungerar och att det inte finns några bostäder i Sverige.
  FRÅGA 7-KLÖVERN SÅ FÅR NI HÖRA !!!! Alla brister i Sverige skylls på SD, fast det är 7-klövern som har ställt till ett helvete i Sverige tillsammans med sina idioter till väljare som vill ha det på det här sättet
  7- klöverns väljares våta drömmar är att bli våldtagna, rånade, få sina hem och sina bilar uppeldade och sina äldre ihjälslagna för några fattiga kronor samt att få en sådan lyx att få bo på gatan när deras hem blivit konfiskerade och bortskänkta till analfabeter från Afrika.
  Man undrar ju över hur det står till i huvudet på dessa väljare??????

 2. Det här med media verkar också konstigt, att mer eller mindre påstå att källan är fake medan deras tolkning är sanningen verkar tveksamt tycker jag.

 3. Han påpekar vissa brister och tillkortakommanden i samhället, det är bra.
  Det är väl tokigt bla att man åker fast om man binder en inbrottstjuv?
  Det sänder väl ut konstiga signaler?

Kommentera