Nytt utbrott av PMM i Israel

Två Israeler dog och en tredje skadades svårt, då  Ashraf Walid Suleiman Na’alwa drabbades av PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden. Inträffade idag på söndagsförmiddagen.

Ashraf Walid Suleiman Na’alwa

Den palestinska mördaren hade ingen tidigare säkerhetsrelaterad historia och fick tillstånd att arbeta i en industripark, där han arbetade på en fabrik de senaste sju månaderna, men han har inte visat sig på arbetet  under de senaste veckorna,
Säkerhetsstyrkor utför för närvarande en storskaligt eftersök för att fånga angriparen, en 23 årig palestinier, som flydde efter skjutningen, han tros fortfarande vara beväpnad med ett ”Carl Gustav vapen” han använde i attacken. Två av offren är kvinnor.

Dessa var de åttonde och nionde terroristmorden i år. Enligt utrikesdepartementets register, år 2017 dödades 19 personer i terroristattacker, 20 år 2016 och 30 år 2015.

JPOST

Carl Gustav vapnet, som mördaren använde är väl troligtvis den Svenska kulsprutepistolen modell 45.

 

 

6 thoughts on “Nytt utbrott av PMM i Israel

  1. Och Margot Wallström står väl och studerar stjärnorna och vaknar först
    till när Israel slår tillbaks?

    • Det finns har jag för mig ett specialgevär, som också kallades ”Carl Gustav” (typ ”mauser”). Vad jag vet kallades aldrig kpist för Carl Gustaf i svenska armén,

Kommentera