Virtanen undrar hur länge han ska straffas för det han varit med att skapa


MEDIA. Fredrik Virtanen var tidigare skribent på Aftonbladets ledarsida men fick sparken när han anklagades för sexuella övergrepp. Nu skriver herr Virtanen ett debattinlägg i Expressen om #metoo-anklagelserna mot honom förra hösten. Han menar att de journalistiska principerna och pressetiken gav vika för skvaller och klickjakt.

-Pettersson säger att det är tuffa tider och den så kallade journalistiken och pressetiken har fullständigt gått över styr. Fredrik Virtanen är inte dömd för de övergrepp han anklagas för, men innan Virtanen själv drabbades var han inte så noga med drev och pressetik, så ett par år till ute i kylan tycker jag är rimligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


24 responses to “Virtanen undrar hur länge han ska straffas för det han varit med att skapa

 • Vakna Upp

  Patetisk fjant!

  Gilla

 • Maya

  Skall han arbeta skall han vara opartiskt. Han behöver en utbildning inom journalistik på riktigt. Fast i och för sig anser jag att han kan få smaka på sin egen piska. Karma ger igen! Och i hans fall är det helt rätt.

  Gilla

 • OPet

  Till er alla som gör tummarna ner ! Den dagen ni själva blir drabbade och den dagen kommer att infinna sig även för er då ska ni faktiskt få en tumme upp av mig i stället !!!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det har helt plötsligt blivit väldigt många tummen ner vilket i sig inte är något fel både upp och ner ska naturligtvis förekomma i en seriös debatt men frågan är hur många tummen ner som också skriver och tycker till vilket även ingår i en seriös debatt, att bara gömma sig bakom en tumme ner är inte speciellt trovärdigt, nej man ska skriva åsikter sitt riktiga namn och stå rakryggat för det.

   Gilla

  • Maya

   Jag har redan drabbats .Fick gå arbetslös i flera år på grund av mina ”rasistiska åsikter”, inte för att jag har brukat våld.Det är en stor skillnad .

   Gilla

 • Tony

  Hur länge ska jag straffas??? Ja SD får ju bära hundhuvud år efter år för något dom inte har medverkat till, så det är inte mer än rätt att Virtanen som den hycklare han är får befinna sig ute i kylan?

  Gilla

 • Punto

  Nu ska vi tycka synd om Virtanen. Men när Wolodarski har tillgång till toppenadvokater för att inhösta en halv miljon kronor till DN från Sara Skyttedal så är det inge journalist som törs gråta offentligt. Tvärtom.

  Gilla

 • Hanna

  Det gick bra så länge dreven drabbade alla andra. Tänker också på SD:är som förlorat jobb, förtrondeposter, fackliga uppdrag.

  Gilla

 • Torleif

  Virtanen ska straffas för alltid. Han är en ful fisk.

  Gilla

 • Nosferatu

  Virtanen vill tas till nåder. Hur är det med alla SD-politiker som hängts ut för något de sagt eller gjort. Har också de en preskriptionstid?

  Gilla

 • anne b rat

  Det verkar som det kommit in en hel kattfarm bland hermelinerna här på forumet.

  Gilla

  • Billy Boy

   Inte mycket att bry sig om.

   Dom verkar vara analfabeter … kan uppenbarligen varken läsa eller skriva kommentarer … bara kapabla att klicka tummar ned … antagligen på uppdrag av någon överordnad ”husse”

   Gilla

 • Danne

  Livstids utfrysning, det är samma som all skit han hävt ur sig om alla som inte passat hans respektlösa åsikter.
  Låt karljävel sälja biljetter i en kur åt SL, men det kanske är för komplicerat.

  Gilla

 • Billy Boy

  Malou von Sivers intervjuar Cissi Wallin i TV4, 2018-10-04.

  2011 polisanmälde Cissi Wallin ”den feministiske ledarskribenten” Fredrik Virtanen för våldtäkt. Förundersökningen i fallet lades ner.

  Efter att Cissi Wallin avslöjat att mannen som hon hävdade våldtog henne så har Fredrik Virtanen polisanmält henne för grovt förtal.

  Här är den färska videon från TV4-intervjun med Cissi Wallin: (Speltid 14 min. 29 sek.)

  Cissi Wallin: Aftonbladets Fredrik Virtanen drogade och våldtog mig
  (Publicerat 16 oktober 2017)

  Läs mer på:

  http://www.friatider.se/cissi-wallin-aftonbladets-fredrik-virtanen-v-ldtog-mig

  Gilla

 • Peter Gomeson

  Sent ska syndaren vakna!
  Jag vill minnas att VIrtanen var kompis med en viss våldtäktsdömd Hjälte, arbetskompisar på Aftonbladet. De hade ett ganska vidrig beteendet mot kvinnor på krogen när det begav sig på 90-, 00-talet.

  Gilla

 • Ståfräs

  Bra att det drabbade just denne lilla skit.

  Gilla

 • ruben

  Han kanske ska pröva lämna in en skriftlig nådeansökan till jämställdhetsmyndigheten? De har säkert erfarenhet att handlägga eventuell ojämställdhet?

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Synd om han , fattar fortfarande ingenting.Dags att vakna.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Att vara skribent på PK-blaskan Aftonbladet är ett straff i straffet !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: