Ska Liberalerna kröka rygg eller bli dörrmatta?


INRIKES. Liberalernas partiledare Jan Björklund har lovat sina barn, som är adopterade, att aldrig medverka till att ge Sverigedemokraterna inflytande.

Eftersom barnen börjar bli vuxna kanske de ska ta över pappas jobb om de ändå bestämmer. Vi kan inte har regeringsförhandlare som måste fråga hemma om vilka beslut han ska ta.

Malin Lernfelt, en liberal debattör skriver på Aftonbladet att det är bättre att samarbeta med Löfven än kröka rygg för Sverigedemokraterna.

Rebecca Weidmo Uvell tror dock att en alliansregering kan regera med SD:s stöd, hellre än att bli dörrmatta åt socialister.

-Pettersson säger att talmannen får kalla in Jan Björklunds barn så det blir lite ordning i sandlådan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Ska Liberalerna kröka rygg eller bli dörrmatta?

 • Ingmar Silfvast

  Förr i mina hemtrakter sa man om nån som inte var riktig tillräknelig Han är nu lite hej hej därför säger jag vad jag tycker om Björklund Han är nog lite hej hej

  Gilla

 • MartinA

  Du kan ju inte ha barn som du inte ens är släkt med? Björklund har inga barn. Däremot har han köpt barnsubstitut för att lura hans egna faderskänslor.

  Gilla

 • Nya tankar

  Att kröka rygg för verkligheten, är väl bra mycket bättre än att slänga sig ner och kyssa Kaiser(tyska för kejsare) Lövens kommuniströda liktornar.

  Gilla

 • Tony

  Tror fan att han hellre samarbetar med Sossarna än med SD, Sossar och liberaler har ju samma mål att förstöra Sverige så mycket som möjligt så att det passar in i globallist maffians planer på att Sverige ska va avskälpnings plats för all världens avskräde, mördare o våldtäktsmän

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det finns fler barn än egoisten Jan Björklunds egna, i landet Sverige.

  Fast framförallt är inte Jans löfte till sina barn, samma som det röstande svenska folkets vilja.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Björklund har snart visslat färdigt.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Jag är djupt oöverens med SD och krökar inte rygg, men vill att SD ska behandlas korrekt:
  https://www.salaallehanda.com/artikel/opinion/insandare/partierna-ska-behandlas-lika

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bli ?
  L är och har alltid varit en dörrmatta och krökt rygg, Annie Lööf och Jan Björklund kommer garanterat att inleda ett samarbete med en kommande S-ledd regering, allt för att stoppa SD från politiskt inflytande.

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   23 tummen ner här, bra det tar sig verkar vara fler med olika åsikter som hittat till det demokratiska debattforumet Pettersson !
   Tråkigt med bara tummar upp i debatter.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: