50-tal personer i storbråk vid Burgårdens gymnasium

BROTTSLIGHET. Under den gångna veckan har det enligt polisen varit flera stora bråk och slagsmål vid Burgårdens gymnasium i centrala Göteborg. Under torsdagen uppskattar polisen att ett 50-tal personer hamnat i bråk. Två personer omhändertogs på platsen.

Bilden från Göteborgs kommuns hemsida och har inget med bråken att göra.

– Oroligheterna har ökat under veckan och i dag är vi där och ser till att det går lugnt till, säger Anders Börjesson på polisen till GP.se som använder betalvägg. 

-På Petterssons tid besökte polisen skolan för att hjälpa till med trafikundervisningen, men det var då det, före massinvandringens tid…

Jag ser att Burgårdens gymnasium har väktarutbildning. Borde de inte kunna sköta problemen internt?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “50-tal personer i storbråk vid Burgårdens gymnasium

  1. Väktarutbildning !? Det lät ju faktiskt ganska kul. Då kan de praktisera mera realistiskt. Fast lärarna kanske inte vågar ge sig ut i verkligheten med eleverna.

    Skulle vara intressant om det blev bråk på Södertörns högskola
    och hur man där då skulle tackla situationen. Där har man polisutbildningen.

  2. Konflikterna i världen, ökar, P G A invandringen. Och antalet utsatta för all slags skit, ökar också explosionsartat. HUR MÅNGA I VÄRLDEN RÄDDAS AV INVANDRINGEN??? Svar: lNGA, ABSOLUT INGA, om man ser till mänskligheten i stort. Vilket man ju måste göra, om man ska se det rätt. Nej, INVANDRING ÖKAR ALLT DÅLIGT AV ALLT!!! DET ÄR KONSTATERAT!!! T O M DÄR DE KOMMER IFRÅN ÖKAR SKITEN, SNARARE ÄN MINSKAR!!! SÅ INVANDRING ÄR BARA AV ONDO!!! ”Jamen kulturen då!” Vilken kultur??? Asiatisk snabbmat och enerverande dansspasmer utan ordning, eller vad??? NEJ, NEJ TILL INVANDRING, SÅ FÅR VI EN BRA MYCKET BÄTTRE VÄRLD, PÅ ALLA FRONTER!!!

Kommentera