Vad händer?


Sanningen är att ute i den svenska verkligheten händer det mycket just nu.

Antalet uppehållstillstånd är uppe på rekordnivåer, poliser misshandlas till medvetslöshet, ungdomsgäng lever rövare i gallerior, skolor har problem med drogförsäljning, det skjuts på våra gator, människor hittas mördade, människor far illa, små idyller förvandlas till mardrömmar osv.

I Riksdagen händer det däremot ingenting. De som ska ansvara för landet Sverige, dess skattebetalande medborgare och vår framtid, agerar som tjuriga barn och tävlar i vem som kan ta mest avstånd från SD. Var är ni politiker när vi behöver er? Ser ni vad som händer ute i verkligheten, eller har ni slutat bry er?

Så länge vi har en partiledare vid namn Jan som hellre håller ett löfte till sina barn, än ser till att Sverige mår bra, förvånar tyvärr ingenting längre. Snart är det försent, men det verkar Jan, Annie och övriga strunta i…förutom Jimmie som de övriga försöker hålla utanför.


27 responses to “Vad händer?

 • S Eriksson

  Tja Peter är väl bra och modig. Musikmässigt tyckte jag att Hurriganes var vassare. Nu finns det flera bra grupper en från Motala -Hub caps

  Playtones är också bra.

  Men man ska ha olika smak, så allt är ok.

  Gilla

 • Lagro

  Att Sverige Demokraterna med Åkesson blivit utfrusen av de övriga partierna finns förklaring till.
  SD har haft helt rätt att den här asyl och anhörighetsinvandringen som regeringen bedrivit och som andra partierna anammat och stött har visat sig helt förkastlig, eller helt vansinnig som är det rätta ordet
  Att socialdemokraterna och de övriga kumpanpartierna skulle erkänna att SD med Åkesson haft rätt hela vägen blir till en omöjlighet.
  Politiker erkänner aldrig att de haft fel utan skyller på annat.
  Löfven har upprepade gånger försökt svärta ned SD med nazismen ,som försvann för 75 år sedan,, när inte SD fanns, men däremot Socialdemokraterna, som gick nazisternas ärenden vilket kan bevisas.

  Kambodja ,hade en folkmördare nämligen Pol Pot 1975 -1979 som bedrev folkmord.
  Det var ca 2 miljoner människor som blev brutalt mördade av den regimen och det finns ett museum i landet från Pol Pot tiden där kranier finns uppradade så långt ögat kan se, som visar kranier med kulhål och frakturer från misshandel..
  Pol Pot var en socialist (kommunist) och stöttes av Socialdemokraterna som hade en delegation som åkte ned under Pol Pot tiden och lovordade regimen som ett föredöme.
  Socialdemokraterna gav också kraftigt bistånd till regimen som bedrev folkmord, som satte djupa sår i landet därför landet hade en liten fattig befolkning som gjorde att alla familjer hade någon som blev mördad av Pol Pot regimen..
  Socialdemokraternas stöd till folkmord regimen Pol Pot är något som socialdemokraterna borde skämmas över,.,de blev upplysta vad som förekom där, men lyssnade inte.

  Gilla

  • Lagro

   Socialdemokraterna och deras kumpanpartier borde också ha lyssnat på Sverige Demokraterna med Åkesson om varningarna för den helt sanslösa asyl och anhörighetsinvandringen.
   Den här asyl och anhörighetsinvandringen som den bedrivits har dragit ned landet i misär, som de har ingen aning hur de skall ta landet ur eländet.
   Nu ser vi resultatet av en statsminister som skränade om att vi ”bygger inga murar” alla är välkomna..
   Den ”Humanitära Stormakten” som politikerna skränat om, kan ses som ett skräckexempel när helt inkompetenta politiker kom till makten och fick härja.

   Gilla

  • S Eriksson

   Lagro. Angående Pol pot.
   Då kanske det kan vara ett bra argument för många partier att ta avstånd mot socialdemokraterna?
   Ett skäl är väl varken bättre eller sämre kan tänka. Men det kommer nog inte att hända.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Moderaterna ska inte samarbeta med SD varken lokalt eller på riksnivå säger partiets vice partisekreterare Anders Edholm !
  Men att samarbeta med S och övriga vänstern där ett kommunistparti ingår är säkert inga problem för det hycklande mångkulturella M som SD helst vill ska bilda regering.

  Gilla

  • anne b rat

   Detta är ju så jävla barnsligt så man tror inte att det kommer ur vuxnas munnar.
   Moderaterna skämmer ju fullständigt ut sig med dessa dumheter.
   Fy f-n!

   Gilla

 • Jack

  Nu när alla partier bestämt sig för att inte prata med SD, kan jag som kristen bestämma mig för att inte prata med muslimer?

  Gilla

 • 1959

  Peter Jezewski (fd Boppers) är logisk, här är vad som hände honom!

  https://www.gd.se/artikel/noje/musik/peter-jezewski-efter-sd-kontroversen-straffet-jag-har-fatt-har-varit-ganska-brutalt-1

  Men hur ser du då på SD:s nynazistiska historia?

  – Min pappa slog min mamma för fyrtio år sedan, det har jag förlåtit honom för nu, börjar Jezewski. Vad jag vill säga är att det finns assholes i alla partier: barnamördare, pedofiler. De här rövhålen i SD har stuckit ut. Men nu har partiet taget en annan form tycker jag, där de rensat ut dessa. Det kan säkert finnas någon kvar, men det finns säkert nån nazist hos sossarna också. Det finns präster som är pedofiler, du hade Kapten Klänning i poliskåren.

  Hur reagerar du på alla avslöjanden om SD som ploppar upp då, som senast med Oscar Sjöstedt?

  – Det händer skandaler i alla partier varje dag. Överallt finns det skitstövlar, men det är mer spännande för media med SD. Jag har pratat med folk i ledningen och de tar öppet avstånd från nazism.

  En Boopers klassiker!

  Gilla

 • Kent

  Nu är valet över så nu handlar allt om den personliga makten och bästa placering vid köttgrytan.
  I valrörelsen var det nästan tabu att ta upp problemen som nämns av rädsla för att gynna SD.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det är med andra ord som ska vara i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, undrar hur 7 klövern SD och PK-media utifrån sin skyddade tillvaro ser på saken ?
  Det var ju mycket snack innan valet om både det ena och det andra från samtliga partier.

  Gilla

 • Luttrad

  Människor med personlighetsstörningar ska inte styra landet. Det är det som händer.

  Gilla

 • S Eriksson

  De som ska ansvara för landet Sverige, dess skattebetalande medborgare och vår framtid…
  Svar på citatet. Det var bra att du skrev De som ska… och inte de som ansvarar, skillnaden är liten , men enorm.

  Gilla

 • Grune

  Han är väl lika ansvarslös som resten av 7-klövern inklusive deras väljare. SKITER FULLSTÄNDIGT I SVERIGE OCH DESS INNEVÅNARE.

  Gilla

 • Punto

  Att lära sina barn hur pappa nu ska och mobba 62 arbetskamrater i riksdagen – är det den nya liberalismen?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Svar ja, det började redan när Folkpartiledaren Bengt Westerberg på valnatten 1991 inte ville sitta i samma TV-soffa som Ian Wachtmeister och Bert Karlsson från det nyinvalda partiet Ny Demokrati !

   Gilla

  • anne b rat

   Han, knekten har väl tagit med sig detta med pennalism från det militära, där hörde ju det till vardagen. Det kanske är svårt att ”lära en gammal hund att sitta”.

   Gilla

 • tikamax

  Björklund skulle nog begrunda beslutet han tagit att utesluta SD och prata med sina barn. Dessa barn måste känna sig oerhört SKYLDIGA till HUR SVERIGE SER UT IDAG OCH HUR DET KOMMER ATT SE UT DÅ DERAS FADER STOD VID SITT ORD OCH SVEK DÄRMED SITT LAND OCH SITT FOLK och detta SKYLDE HAN PÅ SINA BARN!!

  Gilla

 • Mike E

  Sverige styrs av journalister, feminister, kvinnor, humaniorafolk, vänstern, flumliberaler så…

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Då kan det ju bara sluta på ett sätt !
   Undrar hur Sverige skulle ha sett ut och fungerat idag om den totalt morallösa och flummiga extremvänstern inte hade haft makten de senaste 50 åren mellan 1968-2018?
   Förmodligen betydligt bättre.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Dags att säga grattis till 82% väljare, det är väl antagligen detta de önskar och är en våt dröm.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Har tänkt ungefär detsamma om den där Jan.

  Han pratar gärna och ofta om ‘allas lika värde’ men visar att hans två barn är värda mer än drygt 1,1 miljon svenskar.

  Hur går det ihop????????

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: