Miljöpolitik…

MILJÖ. Miljöpartiet med flera vill straffbeskatta svenskarna för att rädda vår planet. Sverigedemokraterna vill sätta in miljöåtgärder där pengarna gör mest nytta för miljön. 

-Pettersson undrar om SD är riktigt kloka….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Miljöpolitik…

 1. Filmsnutten är sannolikt från ett tropiskt land med svart biologisk sfär. Att Trump lämnat Parisavtalet är förståeligt. Varför kasta pengarna på korrupta statsledare/klaner, när skiten i alla fall hamnar i sjöar och floder därför att folket inte begriper (i landet med svarta asfåglar) bättre.

  Petterssons kommentar ”Pettersson undrar om SD är riktigt kloka?”, är oförsåeligt, men jag har inte läst SDs pariprogram, något som är oklokt.

 2. Neandertalarna åt kött och eldade i sina grottor. Trots det så överlevde planeten och dess djurliv och blomster.

 3. Riktigt kloka ska man nog inte va i Svensk politik, det har åtminstone
  tre valperioders politiker visat, för dom blir ju återvalda ändå?

 4. I finlad har den Gröna riksdagsmannen Jani Toivola på ca 2.5 år använt riksdagens taxikort för ca 6500 km till en kostnad av ca 220.000 kr Toivola gjorde ändå en god gärning han betalade tillbaka hela 2000 kr Också i finland står de i dom grönas partiprogram Man får skada miljön hur mycket som helst men man får ine bli fast Nu skall herr Toivola börja åka buss

 5. Tänk att det finns folk som stödröstar på MP dom borde betala 50 kronor litern för bensin som straff…………

 6. Fick senaste numret av ”vi i villa”, hösttemat var nu ”kök och badrum”. Nu har man riktigt gått in för att chockera, nu ska det vara mörkgråa och nästan svarta badrum istället för de ljusa och fräscha som varit under många år. Gör en insats för miljön, strunta i denna nya trend!

 7. Miljöpolitik är skådespel för folket! Så vi ska ha nåt att engagera oss i, när invandrarna väller in, våldtäkterna ökar, och allt faller samman. Ett luftslottsengagemang, fullt med ruttna frukter och krälande maskar inuti.

 8. Enligt MP är skatter med miljöargument alltid goda och nödvändiga för att rädda planeten från undergång.
  Sanningen är att de jagar pengar överallt för att finansiera sitt övergripande mål islamiseringen av Sverige vilkas röster har gjort att de blev kvar i riksdagen.

  • Jag undrar om det inte är så att denna berömda vattennivå har stigit en del personer åt huvudet.
   Jag har hört eller läst någonstans att vattenmängden har varit konstant på jorden i miljoner år. Rätta mig om jag har fel!

   • Du har fel om du tror att havens vattennivå varit konstant i miljoner år.
    Googla på ökade havsnivåer och du får snabbt veta hur det ligger till. Och läs flera artiklar av de som kommer upp så du får en bättre bild av det hela.

   • Han sade att Vattenmängden varit nästan konstant, och det är riktigt! Däremot så har havets nivå i förhållande till de flesta kuster varierat kraftigt under istider och interglacialer (tider mellan istider).

   • @Mia, Du om någon, som är så begåvad, borde kunna läsa och förstå att det är skillnad mellan mängd och nivå.

Kommentera