18 thoughts on “Dagens Bild

 1. Centern är en pervers sekt, från vaggan till graven. De har inga problem med : Pedofili, Barnäktenskap, Bigami, Nekrofili, Islamister, Jihadister, Sharialagar. Och gruppvåldtäkts-män frikänner ju deras lagföreträdare på löpande band. Att dom står ut med sin egen spegelbild, är en gåta. Likaså att dom kan erhålla några röster överhuvudtaget. Centern har blivit bland det mest extrema man kan finna.

 2. Om man inte visste att detta är verkligheten för många små flickor kunde man ta det som ett smaklöst skämt.
  En perverst Ideologi, det är vad Islam är.

 3. Centerpartiet kommer säkert att ordna så barnäktenskap med så små barn blir lagligt i Sverige också.

 4. Den lilla flickan har varken sagt dessa ord eller vet i vilket syfte hon är med på bilden.

  Smaklöst

  • Det som är osmakligt är väl att små flickor gifts bort och utnyttjas tidigt. De fattar inte vad det handlar om, det är inte ömsesidigt. De föder barn i tidiga skolåldern. Det speglar den syn på flickor som finns i menaländerna. Det måste vara tydligt, för då kanske folk reagerar.

  • I ett icke mångkulturellt Sverige hade denna typ av bild som kallas för satir ej förekommit !
   En tragisk utveckling att gränsen för värdighet och moral hela tiden flyttas och suddas ut och att allting idag snart bara handlar om satir och ironi för att överleva all dårskap från dagens totslt föraktfulla politiker från vänster till höger deras knähund PK-media och det övriga välgödda etablissemanget.
   Undrar var det kommer att sluta ?

   • Inte förbjudas men skulle förmodligen inte visas i ett fungerande samhälle utan ilska och frustration !

  • Jag brukar inte hålla tillbaka på min facebook vägg men den här var alldeles för bra så att säga. Shit den var grov och visst är de hemskt för det är ju så det går till och dessa kulturer ska vi importera mer av? Wow..

  • Bilden och budskapet var jättebra. Men titta på bilden, Jag tror inte att flickstackarn kan prata ännu mycket mindre förstå vad hon gör på bilden.

  • ”Våra politiker” stoppar inte detta! Istället arbetar de FÖR det, om än i många fall som imbeciller, Sverige kommer att tas över av Islamister inom ca 50-100 år (= ca 2-4 generationer) om detta får fortgå! Och inte massinvandringen stoppas.

Kommentera