Kan troligtvis bara hända i Sverige…

INSÄNDARE. De står inget i artikeln huruvida fyraåringen fritt kan disponera över sitt skadestånd och vad som händer med mamman om hon motsätter sig detta.

Kanske kan barnet tjäna ytterligare en hacka i skadestånd av sin mor vid en eventuell anmälan…

Känns faktiskt skönt att det faktiskt är ca trettio år sedan man lämnade en unge på dagis.

Sandor Herold, Malmö

Sydsvenskan, Sandor påstår att det inte är betalvägg men jag kan inte läsa artikeln så ni får prova.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

2 thoughts on “Kan troligtvis bara hända i Sverige…

 1. Tack för jag ler efter något jobbigt som hände ikväll.
  Förr kanske 1 år sedan kastade jag ut en kvinna som slog sin son på bussen. Pojken var en svin som talade äckliga grejer till modern som inte kunde mycket svenska. Ut, ut , sa jag. Några svenskar ringde polisen. Jag visste vad det betyder.
  Imbecill som samhälle skapar kan ej tänka med egen hjärna.
  Min mor slog mig som liten några gånger och nu säger jag att hon hade rätt. Min bror fick ordentligt när han var 6 år gammal får något leksak som han tog utan att tala och det kallas stöld.
  Han är tacksam för nu med 52 kan tala det var den enda stöld i hans liv.

 2. Känner inte till några detaljer i ärendet, men hoppas givetvis att det våldsamt behandlade barnets skadeståndskonto spärras till dess myndighetsåldern inträtt, samt att vårdnadshavaren tar sig i akt efter skrapan.

  Det är för övrigt ett välkänt faktum att enorma mängder människor av olika anledningar är direkt olämpliga att utöva omsorg och vårdnad om såväl barn som djur samt att många olyckliga öden aldrig kommer till omgivningens eller myndigheternas kännedom.
  Andreas.

Kommentera