23-årig man dömd för våldtäkt av 9-årig flicka

BROTTSLIGHET. En 23-årig man har dömts till fyra års fängelse för grov våldtäkt mot barn efter att ha våldtagit en nioårig flicka. Våldtäkten skedde i nioåringens eget hem i Haninge.

Övergreppen skedde vid en fest i flickans hem och flickan beskriver att det pågick i cirka 20 minuter och att hon hela tiden var jätterädd och inte vågade göra någonting.

23-åringen bekräftar, för tingsrätten, flickans beskrivning av övergreppen. Men tycker inte att det ska klassas som våldtäkt.

Läs mer på Mitti…

-Pettersson vill bara tillägga att dem dämde mannen heter Bill Tong Kärrström, född 1995.

Södertörns Tingsrätt B 10723-18

Bill Kärrström från Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

12 thoughts on “23-årig man dömd för våldtäkt av 9-årig flicka

 1. Bill Tong .Undrar varifrån det namnet härstammar. Låter asiatiskt. Otroligt sorgligt ,men vilka umgås familjen som bjöd till fest med. Saknade ingen barnet eller var det för mycket sprit inblandad?

 2. Ännu en stackars missförstådd kund eller rättare sagt en kriminell parasit för Kriminalvården att ta hand om och vårda ömt och mysa med en liten stund tills det är dags att släppas ut igen !
  Tiden på något av Kriminalvårdens hotell blir slutänden inte 4 år efter ev avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av tiden.
  Hur mår och går det för brottsoffret som fått hela sitt liv raserat ?
  Ingen som vet eller bryr sig om i de kriminellas paradis Sverige.
  Vad säger etablissemangets hysteriska och vidrigt hycklande Metoo-kampanj ?
  Naturligtvis ingenting, är förmodligen fel yp av gärningsman då blir det genast dödstyst.

 3. ”There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics.” (Okänt ursprung som brukar tillskrivas Mark Twain)

  Svenska myndigheter försöker föra oss bakom ljuset: ”Begreppet ändrade innebörd hos svenska myndigheter den 31 december 2003. Innan dess räckte det med att en förälder var född utomlands för att dennes barn ansågs ha utländsk bakgrund.” (Wikipedia)

  Det rätta, enligt Tino Sanandaji med flera, vore att räkna halva gruppen med en utlandsfödd och en svensk förälder till respektive grupp. Om då Bill Tong Kärrström skulle räknas som svensk eller thailändare vet jag ej men enligt Flashback har han en svensk far och en thailändsk mor så jag vet inte om han ska räknas till hemmalaget, bortalaget eller något tredje lag.

  • Skit samma oavsätt nationalitet ,man har inte sex med 9 åring.Vet inte om svenskarna har smittats av våldsamheter, läser i aftonbladet att en kvinna huggit en man med yxa.I östermalm av alla ställen.Det går hett till i Östermalm.

 4. Våldtäktsutövere, specielt mot barn, har stått lägst i fängelsehierakin. Nu en vit svensk bland övriga interner som påstås vara fler invandrare än ”svenskar” tror jag kan bli mycket smärtsamt för den dömda.
  – Mumma sa Mumbamba då han drack vit kokosmjölk.

 5. Han kanske våldförde sig på en hövdingens get eller ko, de värdesätter kossor och getter högre än kvinnor

 6. Han är ingen riktig man. Riktiga män skyddar kvinnor och barn. De här svinet har inget existens berättigat.

Kommentera