Skrev rasistiska inlägg på nätet – kvinna döms till fängelse

IDIOTI. En kvinna som i tingsrätten frikändes för hets mot folkgrupp efter att ha skrivit rasistiska inlägg på Facebook har nu dömts till fängelse i tre månader av Göta Hovrätt.

Kvinnan,  Christina Nilsson Öberg, 65, anmälde år 2016 att hon blivit misshandlad och rånad när hon var ute och cyklade. Flera vittnen såg händelsen och hon blev inlagd på sjukhus på grund av sina skador. Hon är säker på att det var så kallade afghanska ensamkommande barn som misshandlade och rånade henne. Utredningen lades dock ned.

Öberg blev efter rånet mer aktiv på Facebook och publicerade en lång rad inlägg om invandring och regeringens oförmåga att hantera situationen.

I Tingsrätten frikändes Öberg helt men nu var det inte fråga om att lägga ned, åklagaren överklagade till hovrätten.

Christina Nilsson Öberg har hela tiden nekat till att ha skrivit inläggen men Hovrätten väljer att döma till fängelse i tre månader för åtta fall av hets mot folkgrupp.

Anmälan kom från den skattefinansierade kriminella organisationen Näthatsgranskaren och gällde åtta av Christinas inlägg.

I inläggen har ord som ”svartmögel”, ”skäggbarn”, ”deportera alla papperslösa”…

Nya Tider skrev om fallet i tingsrätten…

-Pettersson som inte är jurist tycker att det sista uttrycket handlar om att upprätthålla svensk lag och de två andra kan betyda lite av varje.

Nåväl, tänker åklagarna börja använda gummiparagrafen ”Hets mot folkgrupp” i större skalla får nog kriminalvården göra plats för några hundratusen politiska fångar på anstalterna…och tar de med vad babbarna kallar svenskar kommer det att bli trångt…

Minns ni ”Svart snopp är dyrt och våldtäkt av en 12-årig flicka” det gav en månads samhällstjänst som jämförelse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

54 thoughts on “Skrev rasistiska inlägg på nätet – kvinna döms till fängelse

 1. Märkligt att hon började skriva negativt om asylmissbrukarna först när hon fått känna på mångkulturen fysiskt. Undrar vad hon skrev tidigare.

 2. Så klagar man på Victor Orban i Ungern när Sverige redan har politiska domstolar mycket mer utstuderade än vad Ungern kommer i närheten av.
  Hade Morgan Johansson fått igenom sina grundlagsändringar där första beslutet skulle tagits i maj med det andra nu i höst så hade Sverige defenitivt blivit en fullfjädrad diktatur. Eller kanske demokrater, du får tänka hur du vill bara du tänker godkända tankar.

 3. Det är kränkande för en kvinna att hamna i fängelse särskilt äldre damer. Hon är prickfri sedan tidigare. Det är inga särskilt behagliga personer som sitter där. Vilken position kommer hon att inta i den sociala hackordningen? För henne kommer inte bara fängelsestraffet att vara en psykisk tortyr. Det är social skam som hon får leva med resten av sitt liv av att ha suttit inne.

  Skäms på er det svenska rättsväsendet. Vem som helst skulle reagera som hon av att först bli överfallen för att se att rättvisan ser mellan fingrarna på förövarna och därmed får utlopp för sin ilska på social media.

  • Det är säkert lika kränkande för Svenska män som blivit falsk anklagade för väldtäkt av Svenska kvinnor att sitta i fängelse.

 4. Snälla, starta en insamling för denna kvinna !

  Har själv utsatts för rån i mitt hen kl 02.50 den 22/4 -16. Polis och åklagare valde att rubricera det som grov stöld, trots att de tre rånarna använde en kofot som tillhygge mot mig.

  Detta sker systematiskt för att tona ner brottsstatistik och lättare kunna lägga ner utredningar

  • Efter att ha blivit straffad för att jag blev misshandlad så har jag 0 förtroende för rättsväsendet i Sverige. Jag är Svensk sedan minst 7 generationer.

 5. Mina tankar håller jag för mig själv och dom är verkligen inte rumsrena. Ibland har jag inlägg här på Pettersson men jag är ganska bakbunden att skriva av rädsla för lojalitetskonflikt. Har en nära anhörig som är medlem och ganska aktiv i ett PK-parti. Han vet att jag röstar på SD och är besviken över detta. Men vi har så nära blodsband så säger han jag är ändå hans mamma som han älskar.

 6. Det är skammens tid i ett historielöst Sverige. Det är i fascism och diktaturer man lägger sig i hur människor tänker och uttrycker sig och sätter skötsamma människor i fängelse. Jag litar inte på valresultatet när jag hör hur domstolar kan uppföra sig. Misshandeln och rånet är ett grovt brott. Varför lades det ner, men inte det här? Det finns dna teknik, som kan fånga det mesta. Det liknar rasistisk mobbing mot en, som är svensk. Rättsinstanserna tycks leva ett parallellt liv utanför det svenska samhället.

  • Jag är också av den uppfattningen att det val som var nyss är bluff från början till slutet och måste göras om så att alla partier som är med får sina röster räknade och inte son det var, över hälften bortkastade före räkningen. Så var det ju med SD:s röster, Över hälften blev bortkastade, eller så läste rösträknarna fel och trodde att det stod socialdemokraterna när det stod Sverigedemokraterna.

 7. Sverige har nu en fullt utvecklad diktatur, bara straffens längd och karaktär skiljer sig fortfarande från världens övriga skräckexempel.

 8. Må dessa jurister och åklagarefå sitt rättmätiga straff när och om vi får en svenskvänlig regering. Dessa diktaturens kreatur som likt sovjet och DDR trakasserar oliktänkande. Ett par års straffkoloni på vatten och bröd ska dessa fega uslingar ha.

 9. Man kunde inte vinna i någon mål mot en Muslim i Jugoslavien. Staten ville köpa lojalitet med laglöshet. Sverige är allt utom demokrati. Det finns en ram hur mycket man kan gå och vad man kan säga.Till ex. man måste ljuga om och om att ha Kungen är bra att förhindra något. USA har ingen Kung och fungerar väl. Till och med medlemmar i Kungens familj drömmer om USA.
  Nu vill SÄPO, Domstolar muta dem nya svenskar med samma model från Jugoslavien.
  De ser är infödda svenskar som obehaglig förflutna och dem nya som framtiden med barn och förmåga att kn***a även brevutkast.
  Jag ser att det är på gång misstro till systemet och nästa gång även vem SD vinner valet för då kommer vi att använda BankID och då blir minskat möjligheten för maktmissbruk.
  3 månader i fängelse är inte lite men nästa valet blir hon på val sedel.

 10. Just för ”svart snopp är dyr” fick jag 17.800:- i böter och två års vilkorligt
  Jag är alltså inte förvånad att domarkåren tar parti för allt utom svenskar.
  Revolten närmar sig.

 11. Vet inte om det är enbart träskallar som besitter åklagarämbeten o hovrätter, men en hel del borde nog fan dra ner mössan när det är en hackspett i närheten??
  Vet inte heller om Damen uttalat detta, men straffet för det????
  men vet i varje fall att
  pensionären Carl Eric Sewander blev misshandlad av 7 st av
  det nya straffimuna släktet, fick bestående hjärnskador av
  misshandeln , dessa sitter sen i rätten och hånflinar åt offret
  och dom som svänger sig med juridiska termer och påstår dom
  besitter hög utbildning dömer dessa kräk till samhällstjänst.

  Är inte detta ett bevis på att det är inte all hög utbildning som
  leder till att vi får bildade beslutsfattare !?

 12. Det svenska rättsväsendet av idag i sin fulla prakt.

  En kvinna på 65 år blir dömd för att hon i vredesmod
  över att ha blivit misshandlad och rånad går ut på
  nätet och avreagerar sig.

  Yrkeskriminella gängmedlemmar som skjuter omkring
  med k-pist i fullt dagsljus på Stockholms gator och mördar
  blir frikända. Detta trots en omfattande bevisföring i form
  av mobilspår och i enstaka fall DNA bevisföring.

  Och ja – i bägge fallen är det hovrätten som anser att
  så här skall rättskipandet gå till.

 13. Jag läser om Jugoslavien bara ni tar andra ord att beskriva era nya etniciteter. Det liknar så mycket till Jugoslavien 1989. Vi hade Sverige att komma men var ska vi vidare när kommunistisk diktatur halkar vet jag ej. Nu har ni politiska fångar eller vad ni kallar det som häner i Soviet union liknande domstolar.

 14. Sverige har idag den allra värsta form av DIKTATUR som man kan uppbringa på jorden, inte ens Nordkorea har sådan diktatur.
  I Nordkorea talar man om att det råder diktatur men det gör man inte i Sverige. Svenskarna inbillas att det råder DEMOKRATI men i själva verket så har man avskaffat den precis som man har avskaffat yttrande och tryckfrihets klausulerna i Svensk grundlag.
  Svensken tror att dessa klausuler existerar och säger och skriver därefter men blir grymt besvikna när dom åker fast bara för att yttrande och tryckfrihet existerar inte i Sverige längre och detta är resultatet av DÖ (Demokrati Ödeläggelsen) som 7-klövern kom överens om när SD inte fick vara med. Detta att utesluta 1 miljon människor från inflytande kallade 7-klövern för DEMOKRATI, FY FAN !!!!!!!!!!!

 15. Hennes fall är en bekräftelse på att massmördarna i den s.k regeringen vi haft de senast 50 åren är totalt inkompetenta och borde inte ens få kallas människor.
  .

  • Förklaring till ordet ”massmördare”. Regeringen med hjälp av resten av 7-klövern har sett till att många äldre avlidit på grund av att dom 1. inte har råd att äta. 2. inte får den vård som dom betalat för genom enorma skatter,

   • Ja det var ju precis som Umeå professorn Mikael Hjerm sa: Sverige blir så mycket bättre när de gamla fördomsfulla svenskarna dör.

 16. På debattforumet Pettersson fungerar verkligen yttrandefrihet allas olika åsikter från vänster till höger gillas inte men de respekteras vilket ju är grundbulten i en äkta demokrati eller hur ?
  På Pettersson anklagas PK-media för censur mörkläggning vänsterpropaganda osv så detta debattforum visar hur en seriös debatt ska föras mellan oliktänkande, ingen debattör på Pettersson anses eller ankags som mindre vetande för sina åsikter vilket är helt i sin ordning.
  Till och med Mia:as åsikter respekteras väl ?

 17. Ja, i mitt förra liv långt tillbaka i tiden, då var jag en sådan person som sattes i fängelse mer än en gång, och jag kan ju lugnt säga att kvinnan hör inte hemma där.

  Ok att hon döms för hets mot folkgrupp¸men varför de 3 månaderna, ska hon plågas bara eller?

  Det är sannerligen ingen trevlig miljö för henne, utan tvärtom, och något som kan innebära hot och direkt våld, detta då det uppdagas att hon fällts för kränkningar mot muslimer.

  Då blir det till att passa sig, skaffa bra vänner eller bara lägga sig på isoleringen.

  Den sortens fängelser som tar så korta volter som 3 månader är ju exempelvis Svartsjöanstalten utanför Stockholm, finns en lite hårdare i Ystad, det blandningen av fångar är stor.

  Att sitta sitt första straff är inte roligt alls, och man blir ofta retad och bortgjord, och namnet nynasare blir ett öknamn man får vänja sig vid.

  Hoppas kvinnan nu överklagar till EU-domstolen eller så långt det bara går.

  Det är en skandalös dom och just de tre månaderna är kraftig överkurs och helt onödigt, det vore ju mer önskvärt med böter eller skyddstillsyn.

  Men men, jag ska hålla mina tummar för kvinnan.

 18. Nu är alltså yttrandefriheten officiellt död i Sverige och Sverige har sällat sig till gruppen av totalitära stater som internerar människor som uttrycker ”fel” åsikter.
  Och dessutom en 65-årig kvinna!

 19. Men en stadsminister får gärna kalla 1,1 miljoner svenskar för rasister o nazister i tv hur många gånger han vill.vilket fint samhälle vi har

  • Detta var jättebra skrivet. Den s.k. statsministern borde få sitta i stället för damen, men nu istället 30 år.

 20. På 1600-talet högg man sönder folk som kritiserade makten och hängde upp delarna till allmän beskådan för att visa att makten inte tolererade protester.
  Idag tar man ju inte livet av kritiserande människor, man dömer dem till böter eller fängelse.
  Och hur många invandrare har egentlige dömts för hets mot folkgrupp.

 21. Överklaga till HD, insamling av kontanta medel och rättsskipning. Vad ska sedan hända med Näthatsgranskaren? Tänk om pöbeln på Pettersson skulle få bestämma, jösses!

 22. Man börjar misstänka att det sitter flera från sharia-Centern som nämndemän och dömer runt om i landet.

 23. https://youtu.be/SlFSAekFvmc

  Why don’t people of Sweden show their indignation openly, as it happened in Tommy Robinson’s case in England ?
  Why ??! Because the people in Sweden have fallen into a deep coma self-induced by their own cowardly aroma ………

 24. Yttrandefriheten skall stoppas, kaos ska stoppas, vips, vi stoppade båda. Definiera kaos, särskilj detta från dagens läge. Ok, på 1900-talet så…-Håll käften, gubbjävel! Leve demokratin!

  • Tillägg. Förolämpa kineser, kalla det satir, inte hets mot folkgrupp. Förolämpa islam, mist hela ditt sociala och ekonomiska kapital. Rättvisa?

   • Du fattar ännu inte, nåväl, då väntar endast fängelse. Sverige 2018, eller det som är kvar av det. Slå tillbaka!

 25. Oerhört kränkande att hennes fall lades ner av polisen, den handlingen måste vara för henne en förmildrande omständighet i allt hon senare företar sig mot invandrare.
  För övrigt så har allt detta med hets mot folkgrupp verkligen spårat ur. Hur kan svartmögel bli hets mot en folkgrupp och skäggbarn är ju faktiskt vad många är men vilken eller vilka folkgrupper ska ta åt sig. Om någon skulle kalla mig skäggbarn, har burit skepparkrans under 64 år, så skulle jag bara bli hedrad och en individ kan väl aldrig bli grupp för i så fall heter det ju skäggbarnen.

  • Den största gruppen 1.2 miljoner människor i Sverige som det hetsas emot är SVENSKARNA. Om knäppskallarna i 7-klövern kunde hålla igen sina stora trutar och emigrera till Afghanistan och ta med sig alla sina väljare så skulle jag bli glad för då fick vi Svenskar som blir kvar börja leva igen när alla islamister försvinner.

 26. Ett erbarmligt rävspel och evident övergrepp mot enskild person och brottsoffer som utövat yttrande- och åsiktsfrihet – en illgärning vilken underminerar de sista resterna av tillit till den rättsstat vi en gång kände, men som nu behärskas av en degenererad politisk agenda utan motstycke.

  Vad hade skett om ifrågavarande offer för den importerade våldsbrottsligheten avlidit till följd av sina skador innan dessa rättsrötans korrupta operatörer hunnit slå sina lortiga klor i henne?
  Hade de utdömt ett postumt fängelsestraff och konfiskerat kistan, eller krävt att kvarlevorna skulle begravas utanför kyrkomuren?

  Domen representerar ett vederstyggligt förfarande som med all flagrans visar att Sverige slagit in på en mycket farlig och extremt människofientlig väg – etablissemangets floskelstinna värdegrundsdeklarationer till trots!
  Andreas, djupt äcklad och förbannad.

  • Vad som hade hänt är väl att brottslingarna hade fått någon miljon var i skadestånd för att dom blivit smutsiga om händerna.

 27. Man börjar onekligen undra om varenda nämndeman är vänsterbliven? och om det i detta land går att i fall som dessa uppbringa en advokat som är värd sin lön?.

Kommentera