När man singlar slant med demokratin

DEMOKRATI. Igår singlade moderaterna, Tobias Billström och socialdemokraterna, Anders Ygeman, slant om ordförandeposterna i riksdagens utskott. De rödgröna får 8 poster och alliansen 7.

Det tredje största partiets 1,1 miljoner svenska medborgare och väljare ignoreras fullständigt skriver Jörgen Fogelklou på Twitter.

-Pettersson undrar om de som bestämmer skäms? Jag kan tänka mig att en del av riksdagsledamöterna som har lite heder i behåll är rejält upprörda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “När man singlar slant med demokratin

 1. Nu tror alltså alliansen att efter de tillsatt en kommunist som 2 vice talman och därefter gått med på att småpartierna kommunistpartiet och miljömupparna ska få ordförandeplatser i utskott att SD skulle tillåta en alliansregering att tillträda. Vad är det allianspartierna inte fattar…….?

 2. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9c/Bundesarchiv_Bild_183-R69173%2C_M%C3%BCnchener_Abkommen%2C_Staatschefs.jpg
  Abzurdistan i all sin skepnad där välbetalda uppdrag lottas fram,bland de s.k. ”demokratiska partierna”.
  Detta sker några dagar före 80-årsdagen av München-överenskommelsen.
  På lördag är det på dagen 80 år sedan denna historiska händelse skedde.
  Samtidigt besöker den nye världsdiktatorn Erdogan just nu Tyskland.
  Där mottages denne Islamist med vänliga ord,och galamiddag hos Bundes-Presidenten Steinmeier.
  Så fort glömmer folk bort vad ondska betyder och som kommer på nytt,att orsaka människors död o. pina.

 3. Jag tror att 7klövern kommer att få ångra det de håller på med. Att det är fråga om mobbing är ingen tvekan och därför tror jag att väldigt många är oerhört uppretade på denna behandling av SD. Tror i slutändan att det handlar om maktfullkomlighet, ingen annan skall komma och tränga sig på. Det som kommer att hända är att L och C, kanske framförallt L kommer att ha svårt att komma in i riksdagen nästa val. Även C kommer att få lida av rödskrikans kvittrande

 4. Anders Ygeman och Tobias Billström hånar mer en miljon svenskar för att Annie Lööf inte ska bli arg på dem.

Kommentera