Vägglöss på Arbetsförmedlingen

I början av september fick två anställda på AF i Kista, norr om Stockholm, kliande utslag efter att ha varit i ett vilorum och rummet stängdes av. Den 13 september konstaterades det att det var vägglöss i vilorummet och i omkringliggande kapprum och kontorslandskap, de delarna stängdes av, enligt tidningen Expressen


Nu har det hittats vägglöss på två ytterligare ställen i lokalerna. Enligt arbetsplatsens skyddsombud har även tre medarbetare fått vägglöss hemma.

Att vägglöss har blivit vanligare de senaste åren kan inte ha
undgått någon.

Media och politiker har förklarat det med svenskarnas ökande resande till fjärran länder. En annan förklaring har varit svenskarnas ökande intresse av att handla gamla möbler på auktion. Kort och gott förklaringen har alltid berott på ändrat beteende bland svenskarna.

-Pettersson antar att vägglöss på arbetsförmedlingen, förmodligen beror på att personalen varit på studiebesök i fjärran land alternativt så har man anlitat en hipp inredare som har handlat vintagemöbler för att åstadkomma en
”hemmakänsla” på kontoret.

Om vägglöss på bloggen…

Vill ni läsa om Kista på bloggen får ni använda sökrutan, det är inte helt enkelt, PaKistan och liknande kommer med. Men Kista är ett av de nya mångkulturella paradisen i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

32 thoughts on “Vägglöss på Arbetsförmedlingen

 1. Hvorfor henger vegglus bare på svenske? Vi reiser mye både fra Norge og Danmark uten at vegglusene haiker med hjem fra syden. Vi har stort sett vegglus i asylmottak.
  Tror nok media lyver og fantaserer om hvordan det egentlig står til.

 2. Lite kul. Ser på expressensidan att det finns vägglöss högt upp till höger och den vägglusen heter Lars och är svår få bort…

 3. Vägglöss o kackerlackor har varit utrotade här, liksom
  många sjukdomar som nu hälsar på igen, märkligt, men
  det beror väl på klimatförändringarna, eller…….. kanske på
  att Sverigedemokraterna kommit in i Riksdagen, vem vet???

 4. Vägglössen har blivit väldigt beresta på senare år, märkligt att dom så lätt hamnar i Sverige, att dom fanns här förr var inte konstigt med den usla standard som fanns i många hem, men idag när det är en helt annan standard är det konstigt? Men Svensken låter väl väskorna stå öppna när dom är ute o reser, fast det har vi ju gjort i femtio år utan att fylla väskorna med vägglöss???

 5. Gjorde bekantskap med de små Husdjuren i Chile i Valparaiso, kallad för Pulgas i Chile, mycket obehaglig

  • Själv bodde jag i Las Palmas och min kollega råkade stoppa i sig en halv kackerlacka som hade krupit sig in i munken.
   Jag magrade 7 kg på kuppen, t.o.m besticken hade jag i kylskåpet.

 6. Och när det blir helt uppenbart varifrån tex lössen kom, säger många svenskar liksom om våldtäkterna – ” men spelar det någon roll varifrån de kom, det allvarliga är väl brottet”?! Ja det spelar roll om man vill lösa ett problem!

 7. Jag undrar; vad skall de med ett vilorum till när de inte har några jobb att förmedla. Jag utgår rasist som jag är att de är inte svenskar som ligger och vilar under arbetstid. Själv arbetar jag 7 dagar i veckan och har verkligen inte tid att vila. Just nu är det lågkonjunktur, så nu kan jag skriva här . Folk har inga pengar att handla. Skrämmande.

 8. Parasiter som parasiter….. men lössen går iallefall tvätta bort i 60 grader…
  Svårare bli av med 2- beningar.

 9. Det bästa med lössen är att varje gång de kommer på tal så är behovet stort att utse syndabockar till hur de kommit hit.
  Att de kan ha följt med någon svensk turist hem eller kommer från någon second hand-butik eller på annat sätt gills inte.

  Varendaste lilla lus har kommit hit med en invandrare och hör sen!

  • Vägglös… Ja det var något man kunde höra sina gamla far och morföräldrar tala om, något som fanns i deras barndom. På något sätt ett abstrakt fenomen och inget man behövde tänka på. Lika lite som man reflekterade över TBC och andra otrevligheter.

   Vi levde i en bättre tid då de styrande ville folket väl och försökte leva upp till det, Fattigdomen var avskaffad, det var enkelt att få en bostad och om man så ville byta, ingen var tvungen att ta lån på miljontals kronor för en övernattningsskrubb. Det fanns arbete i överflöd, bara att byta om man ville. Blev du sjuk kunde du bli sjukskriven och helt självklart så behövde du inte stå i kö tills man dog innan man fick träffa en läkare. I min barndom tog sig tom läkare tid till sig för att göra hembesök.

   Varför försöker nu alla de gamla partierna förstöra allt det som var bra med vårt land, sånt som gjorde en stolt över Sverige,
   Jag känner bara bottenlös sorg över förlusten av det som var mitt och ditt. Det känns som vi varit med i ett krig och förlorat, dömda i att leva i misär av en nådalös segermakt.

   Den segermakten är våra styrande, de som i sina bästa stunder inte bryr sig om oss och i sina sämre avskyr oss. De personer som stulit vår glädje och vårt framtidshopp.

   Varför, varför?

  • Du har helt rätt, samma gäller balkonghopp, hedersmord, gruppvåldtäkter, sprängningar, bilbränder, mord, skjutningar, hot o våld i allmänhet, inte fan skall du inbilla mej att det inte kommit med våra pensionsräddare.

   • Du glämde ett uttryck: Fuck your mother!”

    Det begreppet fanns inte före balkankriget.
    Men vi, i Södertälje, fick höra det mantrat
    under den stora balkaninvasionen till Södertälje.

  • Och det som är väldigt konstigt att de bara finns i husen med mångkulturella hyresgäster typ Kista ,Akalla med mera.
   Inte har jag hört att de finns i svenska områden, så låt oss bygga murar kring våra rena områden. Skriver rasisten .

 10. ”Svenskars resande”, ska man inte komma med lögnen att de flesta lössen har krupit hit 100- tals mil alldeles själva också? Det är klart att en viss mängd löss ”smittar” via hotellrum etc.
  Sanningen är ju att när ”svenskarna” reser eller först kommer hit så behöver de inte ens ha med sig några synliga löss utan det räcker med att några löss varit ”smarta” och lagt sina mycket små ägg lite här på den ”Resande”, dennes kläder, sovutrustning, hår eller tillhörigheter, vid hemkomsten kan det sedan ta ett tag innan det börjar klia på riktigt. Det kanske inte ens förknippas med resan, färden.

 11. Så man får alltså inte informera om att vägglössen har rest från MENA-länder till Sverige med migranterna? Man ska säga att det var svenskarna själva som tog hit dem (fast det inte var så) men att säga det är korrekt i Sverige. Man får heller inte säga vem som våldtog den lilla svenska flickan (att det var migranter på flickans egna beskrivning) man måste då i Sverige säga att det var en svensk? Ja bara så jag vet. MÅSTE lära mig hur FÖRVRÄNGA SANNINGEN i Sverige, så jag blir en RIKTIG SVENSK!
  Kanske får jag plats i REGERINGEN???

   • Du har rett! Sverige er cuppet av ekstremister og nå tømmer de Sverige for verdier. Sverige er det lander i Europa med størst skilnad på rik og fattig, og det under et sosialistisk styre. Enkle mennesker lar seg bruke som verktøy for å stjele fra den arbeidene svenske. De sitter i offentlig administrasjon i stat og kommune. Og så har dere redaktører og journalister som henger ut folk som ikke tenker ’rett’. Om disse menneskene er utstyrt med samvittighet og moral så kvitter de slike jobber, men svensken er redd. Redd for å miste jobben, redd for å bli ekskludert fra venner og kolleger. Svenske myndigheter bruker Goebbels metoder, overbevis de dumme så resten følge med. Sveriges ivrige innvandringspolitikk begynner nå å plage oss òg. Innvandrere på kriminelle raider. Som raner, voldtar og dreper, så befolkningen i naboland blir skadelidende og skattebetalerne må betale for fengsel og juridisk bistand.

  • Man undrar vilken typ av hjärnskada vänsterfeminister har? Någon omvänd typ av paranoia där de tror att det är vi som är skuld till allt ont. Och en omvänd typ av kleptomani där de ska ge bort allt vi äger och har.
   Kan också vara en allvarlig typ av dödsångest, där de ska rättfärdiga sina liv inför Vår Herre.

  • Aldrig, aldrig sanningen i dagens trygga och heligt mångkulturella hycklande och mytomaniska Sverige !

 12. Minns när jag arbetade på ett fint internationellt hotell och araberna kom på besök.En hel våningsplan revs och alla sängar utbyttes. Personalen arbetade dygnet runt kring de kungliga och en tjej sov i en städskrubb. Kl 4 på morgonen skulle hon stryka en skjorta, det blev 24 skjortor och bråttom var det. Sällskapet skulle flyga till Paris för shopping. Det anrika NK dög inte. Nåväl, när sällskapet åkte hem lämnade de efter sig ohyra av okänd art. Till slut hittade de kartonger med kakor där ett slags kackerlackor hade spridit sig över stora delar av hotellet. Svåra att utrota, så Anticimex hade fullt upp med problemet. Långt efteråt kommer jag ihåg hur en kund skrev på en lapp; I love pets but not in my bed.

  • Poeten och författaren Dan Andersson dog 1920 i ett inte alltför mångkulturellt Stockholm och Sverige på ett hotellrum som inte hade vädrats tillräckligt efter ha besprutats med cyanidväte för att bekämpa vägglöss !

 13. Vägglöss och vuxenblöjor med stort innehåll kunde man beskåda även i AF city, Olof Palmes gata , för två år sedan.När alla nattsovare från parkerna kom med sitt pick och pack kunde man se hur Af blev som en allmän soptipp. Tonvis med allehanda kassar med mera längs med väggarna.Och där satt de och sov på dagarna över datorer. Ingen vågade säga ifrån, problemet var väldigt långvarigt. Inte konstigt att de hotar att stänga AF . Den servar inte för sitt ändamål. Bara en mycket dyr kostnad.

Kommentera